016roy napísal: Moja handa kvoliktorej mi to blokli bola pri klasickm SnG /buy-in 50+5usd/ v jedenj herni. Boli sme z 9 hracov uz len 5, average bol 2,700, vsetci piati do jedneho sme mali od 2,200 do 3,000. Hraca ktoreho poznam osobne dal all-in z MP, ja som mal 9-9 a foldol som to pri BB200. 3 hraci boli v tomto SnG v ITM. Cize som bol 2 miesta od ITM, mal som cca average ako vsetci ostatni a asi by som to spravil aj proti ostatnym.
Úprimne: tak to si ma teda dostal. Už aj vzhľadom k tomu, že viem, v ktorej herni to bolo, si ma mierne šokoval
Predpokladám ale, že tú situáciu vyhodnotili ako collusion play len preto, lebo sa s tým hráčom poznáš. Inakšie by sa dal každý coin flip vyhodnotiť ako CP (a to nehovorím o donkoch, čo dorovnávajú vysoké alliny s úplným trashom). A takisto aj každé zloženie handy, ktorá by viedla ku coin flipu (ako v prípade tvojich 9-9).
Ale súhlasím, že radšej si nesadať k stolu so známym. Nedávno sa mi stalo, že som v druhom levely SNG zložil AKs z BB, keď shortstack šiel allin (150chipov - BB bol 30). Jediný dôvod bol, že som hral 4 stoly naraz, na jednom som sa chystal zložiť 8-5o a zrazu na mňa vyskočil stôl s AKs a ja som si to nevšimol
. Ak by ten shortstack bol môj švagor, ktorý v tejto herni tiež hráva, tak som asi v ...
016roy napísal:... a ak raz zas budem hravat poker vaznejsie...
To fakt?
016roy napísal:
Ak je nieco na tomto celom nezakonne, tak prave to ze vedia co sa deje na mojom MB ucte, co by malo byt nezavisle, ale pravdepodobne maju taku zmluvu
A čo v prípade, že robím prevody z/do herni cez kartu? Vedia, aj čo sa deje na mojom osobnom účte?