Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Phat Phuck Blog

Odoslaťod johnmirow 07 Apr 2010 12:48

dzejkej napísal:
Aha, okej - uz mi cvaklo :-D.

Tie brusaky = skracovacky?

sed-lah sa to vola po slovensky?

a na brucho robim aj ine veci, ale :evil: mi meni kazdy trening, takze vzdy cvicim nieco ine ...
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod dzejkej 07 Apr 2010 12:52

johnmirow napísal:sed-lah sa to vola po slovensky?

Nebolia Ta z toho krize? Lebo sed-lah nebyva zrovna odporucana zalezitost - minimalne zo zaciatku :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod johnmirow 07 Apr 2010 12:58

dzejkej napísal:
johnmirow napísal:sed-lah sa to vola po slovensky?

Nebolia Ta z toho krize? Lebo sed-lah nebyva zrovna odporucana zalezitost - minimalne zo zaciatku :).

nebolia ma ... tie ma akurat bolia, ked robim http://www.trener.sk/chrbat/hyperextenzia/detail.html

btw, vyber si, taketo zbytocnosti cvicievam
http://www.trener.sk/brucho/pritahy-kol ... etail.html
http://www.trener.sk/brucho/dvihanie-no ... etail.html
http://www.trener.sk/brucho/sed-–-lah-na-lavici/detail.html
http://www.trener.sk/brucho/izometricky ... etail.html ------- FTW
http://www.trener.sk/brucho/prednozovan ... etail.html
Obrázok používateľa
johnmirow

Odoslaťod dzejkej 07 Apr 2010 13:49

No tak to mas veru pestre :). Je tam toho veru dost.

Ja cvicim rutiny z Power 90, kedze to si z torrentov stiahnut viem, ale trenera som tam na download nenasiel :-D.

Prvy mesiac lahsiu verziu a potom skocim na tazsiu. Ked som skusal advanced veci z P90X, tak som nedal ani 25% a plakal som ako male deco, takze idem na neznejsie :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod johnmirow 07 Apr 2010 14:11

jj, pestre to je, ked sa ale vzdy vecer pred treningom zamyslim, co noveho si na mna :evil: nasiel, tak sa mi ani trikrat nechce do tej posilky ani ist ...
ked mi dava :evil: cviky z ohromnej legrace, tak som na tom podobne ako ty na P90x :D ... ale skusim si dat cez buduci vikend ten fit test z Insanity :crazy: , som zvedavy kolko toho zvladnem, a ked je mozne aj odpocivat, tak sa snad nezgrckam :angel: a skusim cvicit to kardio z P90, a to chcem pridat ako treti trening, kedze zatial cvicim len dvakrat do tyzdna :vyprask:
Obrázok používateľa
johnmirow

Odoslaťod dzejkej 07 Apr 2010 14:20

No ale super mat toho trenera - si urobil velmi dobry move :good: .

Ja som ten insanity test ani nedaval - ale keby sme mali 6pack challenge, tak to by bol iny pruser a musel by som ist hardcore ASAP, takze aj to .. lol :-D. Ja si myslim, ze komplet Power 90 pred P90X alebo Insanity vobec neublizi. Tiez k tomu pridam obcas aj nejaky bonus z inych videii, aby som sa zase nenudil.

To cardio (Sweat Cardio 1-2) je celkom sranda a odporucam - je to dost intenzivne, ale zase nie az super moc. Ja momentalne cvicim 6x do tyzdna a pri takom nasadeni som aspon krotky ako baranok (malo energie) a usmievavy (vela endorfinov), takze okolie nema nic proti :-D.

Behat momentalne nebeham a robim cisto to cardio. Som skusil behat v lese minulu nedelu a takmer som zomrel. Je az psycho ako na stacionaroch alebo pri cardio cvikoch ide vsetko v pohode, ale akonahle vybehnem von, tak takmer instant pride astma a zacne to by fakt o hubu :(.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod johnmirow 07 Apr 2010 14:43

dzejkej napísal:....

jj :evil: je nuts, mam z toho radost, lebo sam by som to asi nedal, som velmi lenivy na to :D

ja nebezim ani v gyme ... astma na mna dokaze prist aj tam :D, ale bol som sa skusit bicyklovat, a tam som to radsej vzdal po 6km okruhu, radsej pomaly, pluca uz tolko nestihaju, po tolkych rokoch v bani :lol4: ( takto :vlade: 15 rokov :D )

6pack celindz? brrrr, az ma striaslo, ale moze to byt zaujimave po skonceni tejto "radosti" ... co Tuke dame? :)
Obrázok používateľa
johnmirow

Odoslaťod Riddlah 07 Apr 2010 15:09

johnmirow napísal: ... ale skusim si dat cez buduci vikend ten fit test z Insanity :crazy: , som zvedavy kolko toho zvladnem, a ked je mozne aj odpocivat, tak sa snad nezgrckam :angel: a skusim cvicit to kardio z P90, a to chcem pridat ako treti trening, kedze zatial cvicim len dvakrat do tyzdna :vyprask:

radim, pozor na to, Spax na to zomrel asi :D, kedze posledny prispevok co pisal o insanity bolo ze ide skusit fittest a uz sa potom neozval :D

ale isto je to dobra vec :)
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod johnmirow 07 Apr 2010 16:40

Riddlah napísal:
johnmirow napísal: ... ale skusim si dat cez buduci vikend ten fit test z Insanity :crazy: ...

radim, pozor na to, Spax na to zomrel asi :D, kedze posledny prispevok co pisal o insanity bolo ze ide skusit fittest a uz sa potom neozval :D
ale isto je to dobra vec :)

neboooj, ja si dam velky pozor, a predpokladam, ze z kazdeho testcviku dam 1 az 2 opakovania, aby som bol po mesiaci napriklad velky fraja, ked dam uz napriklad 3 8-)

a mam dojem, ze Spax sa na to ... lebo spustal dake propbety ... ale keby sa stavil, ze ci da cely test to ho este nenapadlo ... hm, otazne je akoby sa to zrealizovalo ...
Obrázok používateľa
johnmirow

Odoslaťod TuKE 07 Apr 2010 16:47

Decká, nepreháňate to s cvičím brucha trochu?
Teda pokiaľ sa nechystáte po skončení challange na Olympiu :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!