Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
Aha a kedy je koniec oficialne? Som myslel ze to je nejako teraz do konca juna...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:Aha a kedy je koniec oficialne? Som myslel ze to je nejako teraz do konca juna...
4.8.2010
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
..dalo by sa nejak strucnejsie zhrnut o co tam ide pls ?..vyzera to zaujimavo, ale nie su tam titulky ktorym by som rozumel a anglictiny je tam az prilis vela na moj level ..dik.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
posnaz sa, oplati sa ti to aj kvoli obsahu aj kvoli zlepseniu anglictiny
-
yegon napísal:posnaz sa, oplati sa ti to aj kvoli obsahu aj kvoli zlepseniu anglictiny
..ok, tak sa sa tym skusim prekusat, ked inac nedas
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Tak po case zase trochu behu
.
.
-
Proky - Príspevky: 575
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
pls ban na prokyho
naposledy som sa s nejakym progresom ozval 2.6. odvtedy som zacal trosku viacej, kedze som si dal 27.5. aj celindz ze zabehnem 60km do 4 tyzdnov a dajako sa mi to zacalo kratit
takze za poslednych 15dni som odbehol 37.29km a spalil 4418cal, priemernou rychlostou 6min 42sec na kilometer ~ 9 a daco km/h, akurat trenerko zabuda, ze aj beham a naklada mi k tomu behu aj dalsie aktivity, napriklad posilovanie, a ine zbytocnosti
do ukoncenia celindzu mi chyba 6.76km ... to by som mohl zvladnut a uz teraz rozmyslam o dalsom; urcite chcem zabehnut 10km v kuse a potom sa pokusit to dostat pod hodinu ...
naposledy som sa s nejakym progresom ozval 2.6. odvtedy som zacal trosku viacej, kedze som si dal 27.5. aj celindz ze zabehnem 60km do 4 tyzdnov a dajako sa mi to zacalo kratit
takze za poslednych 15dni som odbehol 37.29km a spalil 4418cal, priemernou rychlostou 6min 42sec na kilometer ~ 9 a daco km/h, akurat trenerko zabuda, ze aj beham a naklada mi k tomu behu aj dalsie aktivity, napriklad posilovanie, a ine zbytocnosti
do ukoncenia celindzu mi chyba 6.76km ... to by som mohl zvladnut a uz teraz rozmyslam o dalsom; urcite chcem zabehnut 10km v kuse a potom sa pokusit to dostat pod hodinu ...
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
mne nejak nejde (tuke skace od radosti - budu asi vianoce) aj beham aj na 20km ture som bol aj dietujem ale vaha nejak zatvrzele nechce klesat
bude to tesne
napriek tomu ze vaha neklesa tak sa citim pomerne dobre, som najchudsi za posledne 2 roky
bude to tesne
napriek tomu ze vaha neklesa tak sa citim pomerne dobre, som najchudsi za posledne 2 roky
-
Oooo, updates .. yummi .
Ja som privonal aj k yoge (slon skusa yogu -> cislo do cirkusu IMO) a dal som 2x zatial Yoga X z P90X programu a totalny respekt mam pre tych ludi. Som nechapal ako je to mozne, ale cely cas som mal pulz nad 142 bpm (nad 150 most of the time), potil sa ako pri Insanity a po 40 minutach som mal pocit, ze ma presiel monster truck plny sumistov. Cele to "cislo" ma 90 minut a si neviem predstavit dat to cele a prezit. Preco mi nikto nepovedal, ze yoga vie byt svina? Ja som myslel, ze to je taka oddychovecka . Not even close ... tam stale chcu nejake pomale kliky (ako military push-ups), nehorazny zahul na nohy a vlastne na vsetko .
Drzis sa tej keto divociny stale?
Ja som padol na hmotnosti za par dni po vazeni rychlo a teraz sa to vlecie, ale som si vsimol, ze mne hmotnost najviac pada cez vikend, ked mam poriadny spanok (= tak 9-10 hodin) a mam nejake poriadne cardio cvicenie alebo tura vonku. Cez tyzden pri tom slabsom spanku a najma posilnovani to az tak zazraky nebyvaju.
To je Ta najdolezitejsia vec! Mozes vyplacat ostatnych s usmevom na tvari!
Ja som privonal aj k yoge (slon skusa yogu -> cislo do cirkusu IMO) a dal som 2x zatial Yoga X z P90X programu a totalny respekt mam pre tych ludi. Som nechapal ako je to mozne, ale cely cas som mal pulz nad 142 bpm (nad 150 most of the time), potil sa ako pri Insanity a po 40 minutach som mal pocit, ze ma presiel monster truck plny sumistov. Cele to "cislo" ma 90 minut a si neviem predstavit dat to cele a prezit. Preco mi nikto nepovedal, ze yoga vie byt svina? Ja som myslel, ze to je taka oddychovecka . Not even close ... tam stale chcu nejake pomale kliky (ako military push-ups), nehorazny zahul na nohy a vlastne na vsetko .
yegon napísal:mne nejak nejde (tuke skace od radosti - budu asi vianoce) aj beham aj na 20km ture som bol aj dietujem ale vaha nejak zatvrzele nechce klesat
Drzis sa tej keto divociny stale?
Ja som padol na hmotnosti za par dni po vazeni rychlo a teraz sa to vlecie, ale som si vsimol, ze mne hmotnost najviac pada cez vikend, ked mam poriadny spanok (= tak 9-10 hodin) a mam nejake poriadne cardio cvicenie alebo tura vonku. Cez tyzden pri tom slabsom spanku a najma posilnovani to az tak zazraky nebyvaju.
yegon napísal:napriek tomu ze vaha neklesa tak sa citim pomerne dobre, som najchudsi za posledne 2 roky
To je Ta najdolezitejsia vec! Mozes vyplacat ostatnych s usmevom na tvari!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 2 hostí.