Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
to ma fascinuje inak vzdy, ked je vonku krasne a vidim ludi vo fitness centre bezat na pase otocenom smerom k oknu von
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
čo je na tom nepochopiteľné?
buď majú astmu alebo im proste vadí, že na Slovensku nie sú ulice klimatizované a nemajú čas si zabehnúť do lesa, kde síce prírodná klimatizácia je, ale vieš ako sú ľudia dnes na tom s časom chrabro
buď majú astmu alebo im proste vadí, že na Slovensku nie sú ulice klimatizované a nemajú čas si zabehnúť do lesa, kde síce prírodná klimatizácia je, ale vieš ako sú ľudia dnes na tom s časom chrabro
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Tak davam si zavazok, najblizsie dva behy vonku, ta vasa slovna palba je neznesitelna
-
Proky - Príspevky: 575
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
Ironman challenge - day 2 in the books
zatial mam za sebou 60,08km
zacinam trpiet, pluzgier ktory sa vytvori pod pluzgierom z predchadzajuceho dna dost boli, nastastie komare uz nemaju kam pichat, mam uz len par centimetrov stvorcovych koze bez vpichov, uvidime co bude dalej zajtra
zatial mam za sebou 60,08km
zacinam trpiet, pluzgier ktory sa vytvori pod pluzgierom z predchadzajuceho dna dost boli, nastastie komare uz nemaju kam pichat, mam uz len par centimetrov stvorcovych koze bez vpichov, uvidime co bude dalej zajtra
-
day 3:
planoval som dat este 5km chodze ale uz posledne 3km som ledva krivkal tak ma bolela noha takze som to vzdal. Idem sa dusevne pripravit na zajtrajsok
planoval som dat este 5km chodze ale uz posledne 3km som ledva krivkal tak ma bolela noha takze som to vzdal. Idem sa dusevne pripravit na zajtrajsok
-
Predvčerom som bol v Čunove na obede na bikeu = 40 clicks, včera som šiel Železná studienka - Pekná cesta a domov = 32km, dnes sedím s otlačeným zadkom a neviem čo budem robiť
bikeovanie je super, akurát pri mojej váhe je ten posed už kua extrémne nepohodlný a preto dávať nejaké dlhšie veci viac dní po sebe je fakt o hubu resp. o zadok
bikeovanie je super, akurát pri mojej váhe je ten posed už kua extrémne nepohodlný a preto dávať nejaké dlhšie veci viac dní po sebe je fakt o hubu resp. o zadok
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
ja dnes seriozny fail, brutalne ma boli lava noha nemozem doslanut, kusal som bezat aj cez to ale po 200m som to musel vzdat a dokrivkal om nejako domov
challenge je asi stratena ale skusim to este nechat 1-2 dni oddychnut a potom to zachranit dvoma masivnymi 60km dnami ak sa bude dat
challenge je asi stratena ale skusim to este nechat 1-2 dni oddychnut a potom to zachranit dvoma masivnymi 60km dnami ak sa bude dat
-
yegon napísal:ja dnes seriozny fail, brutalne ma boli lava noha nemozem doslanut, kusal som bezat aj cez to ale po 200m som to musel vzdat a dokrivkal om nejako domov
Takze zostavaju 3 dni a kolko ti este chyba zhodit? Ostrihas vlasy, nechty, das dole okuliare, prsten, piercing, nahodis platene topanky, plavky a sexi dierkovane tricko, vytlacis pluzgier a mas 2kg dole
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ostava este mesiac
3 dni mam uz len na to prejst celkovo 200km, zatial som niekde na 84km
3 dni mam uz len na to prejst celkovo 200km, zatial som niekde na 84km
-
yegon napísal:...zacinam trpiet, pluzgier ktory sa vytvori pod pluzgierom z predchadzajuceho dna dost boli ...ostava este mesiac ...brutalne ma boli lava noha ...dokrivkal som nejako domov
zdravie > challenge
-
Proky - Príspevky: 575
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.