PokerTracker
Re: PokerTracker
Tak hh na email přišla, zkopíroval jsem ji to poznámkového bloku a kliknul na import a neimportovalo se nic, napsalo mi to "Unrecognized file format". Příponu mám .txt, má tam být snad něco jiného?
- akim
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
akim napísal:Tak hh na email přišla, zkopíroval jsem ji to poznámkového bloku a kliknul na import a neimportovalo se nic, napsalo mi to "Unrecognized file format". Příponu mám .txt, má tam být snad něco jiného?
Mozno treba nastavit v P****Stars lobby anglictinu a aj zasielanie mailov nastavit na anglictinu, ale neviem to isto ci je chyba v tom nastaveni ked mas v lobby nastavenu cestinu
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Jj, měl jsi pravdu. Angličtinu sice nastavenou mám (kvůli table ninje) ale emaily mám v češtině, tak jsem to přehodil a je to ok
- akim
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zdravim,
nedavno som zacal hrat sngcka na P****Stars a myslel som si ze vysledky turnajov sa importuju automaticky ale nestalo sa ,
vie my niekto poradit co mam nastavit aby som to nemusel rucne vyplnat?
thx.
nedavno som zacal hrat sngcka na P****Stars a myslel som si ze vysledky turnajov sa importuju automaticky ale nestalo sa ,
thx.
-
pakroc - Príspevky: 148
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
pakroc napísal:Zdravim,
thx.
..pozri si moj posledny prispevok v tejto teme
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Po poslednej aktualizacii mi prestal fungovať PT3 na omahu a vypisovalo, že si mam zakupiť soft na omahu ak chcem a dnes mi uz na importovane handy z omahy nevypisuje, že chyba a normalne ide tracker. Ide to len mne alebo aj Vam?
EDIT: tak na desktope mi to ide a teraz som zapol notebook a tam nie wtf
EDIT: tak na desktope mi to ide a teraz som zapol notebook a tam nie wtf
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
cavte
chcem sa spytat ze ked si kupim micro stakes verziu pokertrackru za 45dolarov tak potom neskor ked si budem chciet kupit full verziu zaplatim za nu dalsich 90 dolarov alebo len dopatim ku tym 45dolarom dalsich 45 ? diki za odpoved
chcem sa spytat ze ked si kupim micro stakes verziu pokertrackru za 45dolarov tak potom neskor ked si budem chciet kupit full verziu zaplatim za nu dalsich 90 dolarov alebo len dopatim ku tym 45dolarom dalsich 45 ? diki za odpoved
- pekolac
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
kup si HM small stakes
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal:kup si HM small stakes
HM je lepsi ako PT3 ? ja som zatial skusal len PT3 trial verziu
- pekolac
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
mam otazku mam kupeny PT a zatial som ho pouzival len na jednom compe ale teraz odchadzam prec a chcem ho dat na laptop tj bude licencia pouzita na dvoch PC(co je max pokial viem) ale o nejake +- 3tyzdne budem mat novy laptop na ktory si moj PT chcem dat a uz ho nebudem na starom laptope potrebovat. je toto mozne prip ako?
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.