(konecne:) ) Odrazili sme sa od dna...
Re: (zase raz :) ) Na zaciatku “micro” cesty
V poslednom case hravam uz len v noci, kedze pocet ryb je neporovnatelny s poobednou hodinou:) Tak tomu bol aj dnes, ked som si po dajakom pivku sadol za PC. Ale dnesna session bola odlisna v tom, ze som bol nuteny nahlas rozpravat - spravili sme s kamaratom teamviewer-skype session. Som si vedomy, ze mam biedny skill, ale uz som si trufol na zakladne rady typu PF ranges, position a pod. a miestami aj nieco viac, aj ked to bolo dost nestrukturovane.. Bol som za session sice v pluse, ale moja cervena isla po dlhom case dole, co mi len potvrdzuje to, ze je potrebne maximalne sustredenie na zvladanie hranicnych spotov..
A budem veeelmi vdacny za koment nasledujucej ruky:
1) Villain 25/14 3bet 15.6(32x) (z BB 3betoval 10x = 30%).
Full Tilt Poker $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 5 players - [url=http://www.thehandconverter.com/hands/864552]View hand
UTG: $2.24
Hero (CO): $2.00
BTN: $2.02
SB: $2.00
BB: $4.04
Pre Flop: ($0.03) Hero is CO with A K
1 fold, Hero raises to $0.07, BTN calls $0.07, 1 fold, BB raises to $0.22, Hero raises to $0.55, 1 fold, BB calls $0.33
Flop: ($1.18) 3 J 9 (2 players)
BB bets $0.87, Hero ???
Fold PF sa mi nepacil vzhladom na to, kolko 3betuje. Je ale 4bet stastnejsie riesenie? Nie je najlepsi show? Alebo staci callnut a hrat position? V tychto AK 3bet spotoch mam totalnu medzeru - prosim heeeeeeeeeelp:)
A budem veeelmi vdacny za koment nasledujucej ruky:
1) Villain 25/14 3bet 15.6(32x) (z BB 3betoval 10x = 30%).
Full Tilt Poker $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 5 players - [url=http://www.thehandconverter.com/hands/864552]View hand
UTG: $2.24
Hero (CO): $2.00
BTN: $2.02
SB: $2.00
BB: $4.04
Pre Flop: ($0.03) Hero is CO with A K
1 fold, Hero raises to $0.07, BTN calls $0.07, 1 fold, BB raises to $0.22, Hero raises to $0.55, 1 fold, BB calls $0.33
Flop: ($1.18) 3 J 9 (2 players)
BB bets $0.87, Hero ???
Fold PF sa mi nepacil vzhladom na to, kolko 3betuje. Je ale 4bet stastnejsie riesenie? Nie je najlepsi show? Alebo staci callnut a hrat position? V tychto AK 3bet spotoch mam totalnu medzeru - prosim heeeeeeeeeelp:)
-
Mathejs - Príspevky: 251
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 27 krát/5 krát
PF: vzhladom na to, kolko 3betuje by tu bol fold imo prilis weak. Medzi callom a 4betom by som sa rozhodoval na zaklade toho, kto je btn, na ktoreho si nam nedal staty. Ak je rybka, tak call, ak nie, tak 4b/call shove. Shove od nas tu nevidim ako rozumne riesenie, oproti 4betu nema prakticky ziadnu vyhodu, za to nevyhod je viacero (nemas tam v rangei bluffy, nemozes hrat postflop, kde slabsi hraci robia najviac chyb).
Na flope Ta jeho range bije (jedine, ze by si mal read, ze donkuje iba air/draws, ktory by si po takej vzorke btw mohol mat) a nemas prakticky ziadnu FE => easy fold
Na flope Ta jeho range bije (jedine, ze by si mal read, ze donkuje iba air/draws, ktory by si po takej vzorke btw mohol mat) a nemas prakticky ziadnu FE => easy fold
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
lolofon napísal:Medzi callom a 4betom by som sa rozhodoval na zaklade toho, kto je btn...
Dakujem za zodpovedanie vsetkych otazok!! BTN je NIT - 10/8. Foldol som to sice, ale rozmsylal som nad tym dlho...
-
Este by sa dalo k tomu vytknut, ake tendencie ma po flope. Pokial je agro, dalo by sa to callnut a nechat ho, nech hra.
Nita sa nemusime bat, kedze on bude mat vo vacsine nejake 22-TT.
Nita sa nemusime bat, kedze on bude mat vo vacsine nejake 22-TT.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Nita sa nemusime bat, kedze on bude mat vo vacsine nejake 22-TT.
Odkedy začali niti 3betovať 22-TT?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
a kde tam BTN nit 3BETUJE?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
njn, my mistake, idem si zdriemnuť radšej
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Chlpo1989 napísal:Este by sa dalo k tomu vytknut, ake tendencie ma po flope. Pokial je agro, dalo by sa to callnut a nechat ho, nech hra.
Bili sa mi v hlave 2 veci:) Na jednej strane mal ten 3 bet velmi vysoky, no na strane druhej mal rozumne cisla => realne by som bil iba AQ, KQ (a mozno AT by tam snad este mohol mat), nemal som v podstate ziadnu fold equity (keby som pushol ostane mu dorovnat 30bb...)
Keby to bol T high bord a hral by viac loose tak to callujem...
-
Dajakych viac slov s nejakym tym grafom postnem ked bude 10K ruk, zatial iba tak narychlo dakujem vsetkym, co ma tu usmernuju - uz len koli faktu, ze tu niekto nieco napise citim zodpovednost, skratka MUSIM sa snazit:)
Vela som toho za poslednych par dni neodohral, skor som pozeral videjka a ked uz som hral, tak maximalny doraz na table selection + hral som v MAXIMALNEJ pohode pod heslom: "nedame tiltu sancu " - funguje to, ale detaily nabuduce... ale zajtra to isto este nebude, lebo idem na grilovacku
takze nech sa dari pri stoloch !!!
Vela som toho za poslednych par dni neodohral, skor som pozeral videjka a ked uz som hral, tak maximalny doraz na table selection + hral som v MAXIMALNEJ pohode pod heslom: "nedame tiltu sancu " - funguje to, ale detaily nabuduce... ale zajtra to isto este nebude, lebo idem na grilovacku
takze nech sa dari pri stoloch !!!
-
Ej, som planoval dacim prispiet ku mesacnemu vyrociu mojho blogu, ale akosi som to presvihol o 2 dni Ale aspon som si dnes prvykrat po 2 mesiacoch zahral futbal a tesim sa zo "sfalovky" a dokopanych noh
PLan postnut graf po 10k sa mi zdal divny, radsej ho postnem na konci augusta, tak sa mi to paci viac.
K prvemu cielu - shot na 5nl s aspon 20 BI mi uz chyba iba 1 BI, zajtra ku tomu pride rakeback takze to bude este menej... Pokrovy miniciel sice este splneny nie je, ale za to ciel, vratit sa v septembri do Portugalska aspon na tyzden, je vdaka 35 eurovym letenkam na najlepsej ceste
Planovanu "jubilejnu" rekapitulaciu co mi blog (a studium ) za posledny mesiac dal, urobim teda s asi denny oneskorenim :
1)popracoval som na valuebetingu
2)pochopil som co je balancovanie a zistil som, ze mi to netreba
3)naucil som sa uspesne bojovat s tiltom
4)viac dycham pri velkych rukach a pochybnych bordoch, co mi umoznuje sa zamysliet, ci naozaj neje dobre to AA foldnut...
5)Davam si viac zalezat na table a seat selection
6)Skortil som padanie cervenej (tu som si vedomy, ze pri calling stations ake su na NL2, moze byt snaha, dostat ju do + marna, ale minimalne som potom venoval viac pozornosti prispevkom zaoberajucim sa redline - napr. niekto tu postol clanok z twoplustwo, kde boli mozne dovody na nepriaznivy vyvoj redline...)
- necallujem 3 bety oop (ip zriedka), stealujem dostatocne (napr. any 2 vs nit) (minule sa mi dokonca podarilo odvodit rovnicu na vypocet toho, kolko musia blindy foldnut, aby bol BTN steal okamzite ziskovy ) a zacal som sa pohravat s "delayed c-bet"...
A vdacim za to vsetkym, ktori si nasli chvilku a podelili sa so svojim nazorom nie len pri problemovych rukach... takze
PLan postnut graf po 10k sa mi zdal divny, radsej ho postnem na konci augusta, tak sa mi to paci viac.
K prvemu cielu - shot na 5nl s aspon 20 BI mi uz chyba iba 1 BI, zajtra ku tomu pride rakeback takze to bude este menej... Pokrovy miniciel sice este splneny nie je, ale za to ciel, vratit sa v septembri do Portugalska aspon na tyzden, je vdaka 35 eurovym letenkam na najlepsej ceste
Planovanu "jubilejnu" rekapitulaciu co mi blog (a studium ) za posledny mesiac dal, urobim teda s asi denny oneskorenim :
1)popracoval som na valuebetingu
2)pochopil som co je balancovanie a zistil som, ze mi to netreba
3)naucil som sa uspesne bojovat s tiltom
4)viac dycham pri velkych rukach a pochybnych bordoch, co mi umoznuje sa zamysliet, ci naozaj neje dobre to AA foldnut...
5)Davam si viac zalezat na table a seat selection
6)Skortil som padanie cervenej (tu som si vedomy, ze pri calling stations ake su na NL2, moze byt snaha, dostat ju do + marna, ale minimalne som potom venoval viac pozornosti prispevkom zaoberajucim sa redline - napr. niekto tu postol clanok z twoplustwo, kde boli mozne dovody na nepriaznivy vyvoj redline...)
- necallujem 3 bety oop (ip zriedka), stealujem dostatocne (napr. any 2 vs nit) (minule sa mi dokonca podarilo odvodit rovnicu na vypocet toho, kolko musia blindy foldnut, aby bol BTN steal okamzite ziskovy ) a zacal som sa pohravat s "delayed c-bet"...
A vdacim za to vsetkym, ktori si nasli chvilku a podelili sa so svojim nazorom nie len pri problemovych rukach... takze
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.