Ej, som planoval dacim prispiet ku mesacnemu vyrociu mojho blogu, ale akosi som to presvihol o 2 dni

Ale aspon som si dnes prvykrat po 2 mesiacoch zahral futbal a tesim sa zo "sfalovky" a dokopanych noh
PLan postnut graf po 10k sa mi zdal divny, radsej ho postnem na konci augusta, tak sa mi to paci viac.
K prvemu cielu - shot na 5nl s aspon 20 BI mi uz chyba iba 1 BI, zajtra ku tomu pride rakeback takze to bude este menej... Pokrovy miniciel sice este splneny nie je, ale za to ciel, vratit sa v septembri do Portugalska aspon na tyzden, je vdaka 35 eurovym letenkam na najlepsej ceste

Planovanu "jubilejnu" rekapitulaciu co mi blog (a studium ) za posledny mesiac dal, urobim teda s asi denny oneskorenim :
1)popracoval som na valuebetingu
2)pochopil som co je balancovanie a zistil som, ze mi to netreba

3)naucil som sa uspesne bojovat s tiltom
4)viac dycham pri velkych rukach a pochybnych bordoch, co mi umoznuje sa zamysliet, ci naozaj neje dobre to AA foldnut...
5)Davam si viac zalezat na table a seat selection
6)Skortil som padanie cervenej (tu som si vedomy, ze pri calling stations ake su na NL2, moze byt snaha, dostat ju do + marna, ale minimalne som potom venoval viac pozornosti prispevkom zaoberajucim sa redline - napr. niekto tu postol clanok z twoplustwo, kde boli mozne dovody na nepriaznivy vyvoj redline...)
- necallujem 3 bety oop (ip zriedka), stealujem dostatocne (napr. any 2 vs nit) (minule sa mi dokonca podarilo odvodit rovnicu na vypocet toho, kolko musia blindy foldnut, aby bol BTN steal okamzite ziskovy

) a zacal som sa pohravat s "delayed c-bet"...
A vdacim za to vsetkym, ktori si nasli chvilku a podelili sa so svojim nazorom nie len pri problemovych rukach... takze