yegon napísal:cercerBTSSK napísal:Ano, vsak som uz aj naznacil ze bol trpezlivy/tight atd..
tak ci tak robil spravne rozhodnutia - o co tu teda ide
podla coho sudis ze robil spravne rozhodnutia? podla toho ze skoncil druhy? to je dost mimo
mne sa tiez zdalo ze hral prilis tight a bol som prekvapeny ked sam povedal ze to bol jeho plan. Nechat sa spadnut na 7BB mi rozhodne nepride ako skvela strategia na vitazstvo, mozno tak na poskocenie o jednu dve vyplatne pozicie hore. Jedine neskutocne stastie potom moze dopomoct k takemuto vysledku ako nakoniec bol.
co sa tyka daniela tak je to imo jeden z najnesympatickejsich hracov vobec a hlavne v poslednej dobe predvadza jednu zverinu za druhou - vid big game, annie duke atd. Navyse je bud nejaky pribrzdeny alebo sa snazi udrzat si iluziu ze je este mlady lebo stale pobehuje obklopeny 18 rocnymi chlapcami, obleceny ako keby mal ist do skolky a snazi sa spravat tak aby medzi nich zapadol. Sorry bro - youre not young anymore.
S tym danielom uplne suhlasim
S tym ostatnym - NIE !!!
Pardon - ale mat 7BB lebo menej sa stale nic nedeje v zavislosti od struktury turnaja
Toto neni SNG alebo cash
To ostatne