Holdem manager
Re: Holdem manager
zdravim.
chcem sa sptytat: nefunguje mi hud na P****Stars pri SNG a MTT, pri CG ide ako má, hem mi zobrazí že mi ruku normálne nainportovalo no nezobrazí mi žiadne štatistiky a tak isto ani hud neviete čo s s tým môže byť? dakujem
chcem sa sptytat: nefunguje mi hud na P****Stars pri SNG a MTT, pri CG ide ako má, hem mi zobrazí že mi ruku normálne nainportovalo no nezobrazí mi žiadne štatistiky a tak isto ani hud neviete čo s s tým môže byť? dakujem
- Puyol35
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Puyol35 napísal:zdravim.
online-herne/poker-stars-t79-1410.html#p97019
Navod: hore na stranke je vyhladavac, tam som dal "HUD P****Stars holdem manager" a je to hned druhy odkaz
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
no mne to google nenasiel aj ked neviem preco, mozno to bude tym ze som dal hladat v slovencine ale bo neviem... pomohlo vsetko funguje akomá..., díky moc..
- Puyol35
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Priatelia, potrebujem poradit. Snazim sa kamaradovi nastavit uz niekolko dni HM, a nic, ruky uklada do foldra ktory sme na PS urcili, ked dame import tak imprtuje, dokonce ukaze stoly ktore importuje. Jediny problem je ze neviem vlozit meno hraca na reporty alebo kde kolvek inde, inych hracov ktorych ma v databaze to ukaze ale jeho nie, a hlavne HUD sa neukaze na stole ani bohovi, uz sme celkom zufaly. moze niekto pomoct. Chcem upozornit ze som presiel vsetky navody aj postupy. ako keby jeho meno proste ignorovalo . Dakujem pekne za ochotu pomoct.
- lestatos
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ja mam ten isty problem na ps mi neukazuje HUD ale na ft mi ukazuje poradte pls a mam menu v angline
- jezman
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
lestatos napísal:Priatelia, potrebujem poradit. Snazim sa kamaradovi nastavit uz niekolko dni HM, a nic, ruky uklada do foldra ktory sme na PS urcili, ked dame import tak imprtuje, dokonce ukaze stoly ktore importuje. Jediny problem je ze neviem vlozit meno hraca na reporty alebo kde kolvek inde, inych hracov ktorych ma v databaze to ukaze ale jeho nie, a hlavne HUD sa neukaze na stole ani bohovi, uz sme celkom zufaly. moze niekto pomoct. Chcem upozornit ze som presiel vsetky navody aj postupy. ako keby jeho meno proste ignorovalo . Dakujem pekne za ochotu pomoct.
Skus spustit HM ako administrator ked je to win Vista alebo 7 + skus sa pozriet do toho adresara kde to uklada ruky ci to uklada v anglictine
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
dakujem, asi mas pravdu, anglictina moze byt problem, on ma zapnutu slovencinu
- lestatos
- Založený: Jan 2010
Zdravím,potřeboval bych pomoct s nastavením HUDu v HM pro MTT(SNG) a to ři zobrazení grafů mi vyjedou všechny turnaje odehrané,avšak grafy jsou klesající a to jsem i v některých byl in the money,to se však nezobrazuje.Nevíte jak nastavit potenciální výhry v MTT(SNG).?Díky
- east
- Založený: Júl 2008
Mam problem v herni Luckyacepoker. Nefunguje mi HEM pri hrani turnajov,Cash game funguje vsetko v poriadku.Poradte min co s tym.
- plactic
- Založený: Dec 2008
Zdravim clenov PP.
Uz dlhsie bojujem so zlym nastavenim HM, stale neviem ktore staty na hracov su pre mna dolezite. Hram NL5-ku 6 max
puzivam: VPIP, PFR, Limp, Steel, Squeez
Flop CB, Fold to CB, 3Bet, Donk bet Flop
Check raise, Agg factor, Went to showdown, Hands
aj co sa tyka grafiky, farieb moc sa mi to nepaci
Skuste PLS nejako poradit, co potrebujem asi najviacej na danom limite atd....
Vopred dakujem
Uz dlhsie bojujem so zlym nastavenim HM, stale neviem ktore staty na hracov su pre mna dolezite. Hram NL5-ku 6 max
puzivam: VPIP, PFR, Limp, Steel, Squeez
Flop CB, Fold to CB, 3Bet, Donk bet Flop
Check raise, Agg factor, Went to showdown, Hands
aj co sa tyka grafiky, farieb moc sa mi to nepaci
Skuste PLS nejako poradit, co potrebujem asi najviacej na danom limite atd....
Vopred dakujem
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.