Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod Puyol35 24 Dec 2010 10:59

zdravim.

chcem sa sptytat: nefunguje mi hud na P****Stars pri SNG a MTT, pri CG ide ako má, hem mi zobrazí že mi ruku normálne nainportovalo no nezobrazí mi žiadne štatistiky a tak isto ani hud neviete čo s s tým môže byť? dakujem
Puyol35

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 24 Dec 2010 11:07

Puyol35 napísal:zdravim.

chcem sa sptytat: nefunguje mi hud na P****Stars pri SNG a MTT, pri CG ide ako má, hem mi zobrazí že mi ruku normálne nainportovalo no nezobrazí mi žiadne štatistiky a tak isto ani hud neviete čo s s tým môže byť? dakujem

online-herne/poker-stars-t79-1410.html#p97019

Navod: hore na stranke je vyhladavac, tam som dal "HUD P****Stars holdem manager" a je to hned druhy odkaz ;)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Puyol35 24 Dec 2010 11:14

no mne to google nenasiel aj ked neviem preco, mozno to bude tym ze som dal hladat v slovencine ale bo neviem... pomohlo vsetko funguje akomá..., díky moc..
Puyol35

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod lestatos 26 Dec 2010 17:34

Priatelia, potrebujem poradit. Snazim sa kamaradovi nastavit uz niekolko dni HM, a nic, ruky uklada do foldra ktory sme na PS urcili, ked dame import tak imprtuje, dokonce ukaze stoly ktore importuje. Jediny problem je ze neviem vlozit meno hraca na reporty alebo kde kolvek inde, inych hracov ktorych ma v databaze to ukaze ale jeho nie, a hlavne HUD sa neukaze na stole ani bohovi, uz sme celkom zufaly. moze niekto pomoct. Chcem upozornit ze som presiel vsetky navody aj postupy. ako keby jeho meno proste ignorovalo . Dakujem pekne za ochotu pomoct.
lestatos

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod jezman 27 Dec 2010 01:21

ja mam ten isty problem na ps mi neukazuje HUD ale na ft mi ukazuje :( poradte pls a mam menu v angline ;)
jezman

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod vlade 27 Dec 2010 13:30

lestatos napísal:Priatelia, potrebujem poradit. Snazim sa kamaradovi nastavit uz niekolko dni HM, a nic, ruky uklada do foldra ktory sme na PS urcili, ked dame import tak imprtuje, dokonce ukaze stoly ktore importuje. Jediny problem je ze neviem vlozit meno hraca na reporty alebo kde kolvek inde, inych hracov ktorych ma v databaze to ukaze ale jeho nie, a hlavne HUD sa neukaze na stole ani bohovi, uz sme celkom zufaly. moze niekto pomoct. Chcem upozornit ze som presiel vsetky navody aj postupy. ako keby jeho meno proste ignorovalo . Dakujem pekne za ochotu pomoct.

Skus spustit HM ako administrator ked je to win Vista alebo 7 + skus sa pozriet do toho adresara kde to uklada ruky ci to uklada v anglictine
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod lestatos 27 Dec 2010 20:17

dakujem, asi mas pravdu, anglictina moze byt problem, on ma zapnutu slovencinu
lestatos

Založený: Jan 2010

Odoslaťod east 29 Dec 2010 13:00

Zdravím,potřeboval bych pomoct s nastavením HUDu v HM pro MTT(SNG) a to :Při zobrazení grafů mi vyjedou všechny turnaje odehrané,avšak grafy jsou klesající a to jsem i v některých byl in the money,to se však nezobrazuje.Nevíte jak nastavit potenciální výhry v MTT(SNG).?Díky :gl:
east

Založený: Júl 2008

Odoslaťod plactic 29 Dec 2010 20:46

Mam problem v herni Luckyacepoker. Nefunguje mi HEM pri hrani turnajov,Cash game funguje vsetko v poriadku.Poradte min co s tym.
plactic

Založený: Dec 2008

Odoslaťod 3Sammy 02 Jan 2011 16:42

Zdravim clenov PP.
Uz dlhsie bojujem so zlym nastavenim HM, stale neviem ktore staty na hracov su pre mna dolezite. Hram NL5-ku 6 max
puzivam: VPIP, PFR, Limp, Steel, Squeez
Flop CB, Fold to CB, 3Bet, Donk bet Flop
Check raise, Agg factor, Went to showdown, Hands
aj co sa tyka grafiky, farieb moc sa mi to nepaci
Skuste PLS nejako poradit, co potrebujem asi najviacej na danom limite atd....
Vopred dakujem ;)
Obrázok používateľa
3Sammy

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!