janobendik napísal:...sudden, som rad ze hrajes vela live, pretoze pravdepodobny problem v nepochopeni je v tom, ze drviva vacsina tuna "diskutujucich" {teda skor vysmeskarov} hrala live tak zalostne malo, ze tazko mozu porovnat ake konbinacie napr.na 1K rozdati vychadzaju v live hre a ake v online!
.... vobec mi neslo o badbity, tie su vsade. Poukazujem hlavne na to, ze je vytvarana "krasa hry" A5 je 30/70 a logicky je slabsie od AJ ale preco je board 55xjj, A8/AQ zo vcera 889JT, AQ /AKs =Q,Qs,x,xs,xs.....preco?? a je to tak casto ze tolen somar si nevsimne {ak hrava samozrejme adekvatne aj live}
dalej v strednej faze turnajov az do babla su 2 az 3 solidne pary {TT,JJ,QQ,prip s AK, AQs..}, teda "nezahoditelne"karty v rozdati caste priblizne 1x na 15 rozdani!!!!!!!!!! to napr v Prahe v 4. den sa stretli taketo karty 1x!!!! za cely den!!
dalej , chepleader vyhrava so shortom podstatnu cast coinflipov a 40/60 skoro s istotou................
..........o tom tocim a nevyplakavam, prisposobil som sa a su aj vysledky, skoda ze to uz skoro ani nie je o pokri !
Sudden, ak si si uvedene este nevsimol, obrat na to pozornost, aspon mesiac sleduj kolko superkrasnych konbinacii je na 100 rozdani live a kolko na nete + kolkokrat sa zrazia parz TT a viac na 100 rozdani . Budes urcite udiveny vysledkom!
............Vsetci si mozete robit ciarocky na papierik, hlavne ho nestrate!
mam taky pocit, ze jedine na com sa mozeme zhodnut je to, ze na tomto sa fakt nikdy nezhodneme
to aka je pravdepodobnost, ze niekto dostane TT+,AQ+,AKo sa da vypocitat, na to nie je potrebne ziadne live pozorovanie, vypocitat by sa dalo aj to s akou pravdepodobnostou ako casto sa tieto karty stretnu, dufam, ze statistika a pravdepodobnost su dostatocne argumenty ..... potom uz staci len dostatocne velka vzorka ruk z turnajov z P****Stars, vyfiltrovanie tychto situacii napriklad v Holdem manageri a porovnanie s vypocitanymi cislami ...... podobne by sa dalo zistit aj to ked som shortstack a som v coinflipe ako casto vyhram a ako casto prehram, staci hand history z par x-tisic turnajov a program kde sa daju taketo situacie vyfiltrovat
ale co sa jednoducho NEDA, je si vsetky tieto situacie zapamatat len pozorovanim a objektivne posudit ci to bolo v poriadku alebo nie
mozes pri tom sediet aj 12 hodin denne 300 dni v roku a jedine na co bez statistik a nejakych udajov prides je len tvoj subjektivny pocit