skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers

Odoslaťod poldinhoo 27 Dec 2010 11:28

vyhoda mb je ze je to internetova penazenka:)..mas peniaze hned po ruke na online nakupy, presuvat peniaze medzi hernami bez poplatkov, a pod. ale tka zase to nie ej povinnost, takze ak ti vyhovuje presun karta/herna a naopak tak v pohode ;)

Za tento príspevok od poldinhoo poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

withdraw to moneybookers

Odoslaťod gefomefo 08 Jan 2011 10:36

Dobrý deň ja by som sa chcel opýtať, či existuje herna v ktorej by som mohol vybrať peniaze na moneybookers, bez toho aby som najprv musel spraviť vklad z moneybookers. Zatiaľ som pozeral herne Expekt, Bet-At-Home, NoiQ ale tam sa najprv musia vložiť peniaze prostredníctvom moneybookers a až potom sa smú vybrať na moneybookers.
gefomefo

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: withdraw to moneybookers

Odoslaťod A_Rimmer 08 Jan 2011 10:42

Taka herna neexistuje. V kazdej treba najprv vlozit a az potom mozes vyberat.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Re: withdraw to moneybookers

Odoslaťod Paliking 08 Jan 2011 14:01

gefomefo napísal:Dobrý deň ja by som sa chcel opýtať, či existuje herna v ktorej by som mohol vybrať peniaze na moneybookers, bez toho aby som najprv musel spraviť vklad z moneybookers. Zatiaľ som pozeral herne Expekt, Bet-At-Home, NoiQ ale tam sa najprv musia vložiť peniaze prostredníctvom moneybookers a až potom sa smú vybrať na moneybookers.

Ja som z NOIQ hned vyberal na moneybookers a nemusel som nic vlozit. Ale bolo to asi pred nejakym rokom, zeby to od vtedy zmenili?
Paliking

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod M4r3kk1 11 Jan 2011 18:08

chcel som si poslat peniaze na ucet. Pre kontrolu to pytalo datum narodenia a nechcelo mi ho zobrat. po niekolkych neuspesnych pokusoch sa stalo toto:

Váš účet je zablokovaný pro výchozí platby a proto nemůžeme tuto transakci uzavřít. Jestli chcete Váš účet odblokovat, musíte poslat ověřené kopie Vašeho průkazu nebo pasu na následující adresu:

Welken House
10-11 Charterhouse Square
London EC1M 6EH
United Kingdom

Prijímáme za OVĚŘENÉ kopie certifikované v zemi Vašeho trvalého bydliště od:

* notáře NEBO
* aprobovaného advokáta nebo zástupce; NEBO
* regulérní banky nebo finanční instituce; NEBO
* orgánu místní správy (např. policie)

jako přesné kopie originálů.

vie mi niekto poradit co teraz ? :wall: nemaju nejaky email, ze by som to poslal tam ?
Obrázok používateľa
M4r3kk1

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 33 krát/11 krát

Odoslaťod tucniak 11 Jan 2011 18:50

dostupny email nemaju, resp maju az ked ho poslu oni prvi tebe.
Je mozne, ze si sa preklikol pri registracii,uz to tu niekto riesil. Maju ale hot-line (kde ta obsluzi nejaka zrejme ruska po cesky snad), kde sa daju veci celkom vyriesit (zatvaral som ucet skrz zmenu meny a podarilo sa:) ) , takze mozno tam by slo dohodnut o verifikacii/zaslanii mailu :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod M4r3kk1 11 Jan 2011 19:11

neviem ako by som sa mohol prekliknut to sa mi nejak nezda, ale asi tam budem musiet zajtra volat teda. dik za odpoved :) kks s tym mb sa natahovat to su nervy...

este cosi
cital som starsiu diskusiu a A_rimmer pise:
Ten scan toho OP a tej faktury co od Teba chcu im treba poslat priamo cez moneybookers, nie e-mailom. Asi v tom bude ten problem. Treba sa prihlasit normalne na mb a tam v tom menu nalavo niekde najdes upload documents. Je to dost zasite, ale je to tam, ten e-mail myslim oni neakceptuju.

nic take ako upload documents tam nevidim alebo to uz neni aktualne ?
Obrázok používateľa
M4r3kk1

Odoslaťod tucniak 11 Jan 2011 19:15

not sure, mne sa zda, ze to tam bolo ale ked som menil ucty tak mi prvy blokli ofc- a tym padom som o tu moznost prisiel.. :D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod A_Rimmer 11 Jan 2011 19:45

M4r3kk1 napísal:cital som starsiu diskusiu a A_rimmer pise:
Ten scan toho OP a tej faktury co od Teba chcu im treba poslat priamo cez moneybookers, nie e-mailom. Asi v tom bude ten problem. Treba sa prihlasit normalne na mb a tam v tom menu nalavo niekde najdes upload documents. Je to dost zasite, ale je to tam, ten e-mail myslim oni neakceptuju.

nic take ako upload documents tam nevidim alebo to uz neni aktualne ?

Je to este aktualne, ale je to tam brutalne zasite.

Prihlas sa do svojho mb uctu. Potom hore na liste click MY ACCOUNT, potom nalavo v menu EMAIL SUPPORT, potom tlacidlo ACCOUNT/SECURITY a potom na "You have requested information and/or documents from me". :good:

Za tento príspevok od A_Rimmer poďakovali :
M4r3kk1
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod M4r3kk1 11 Jan 2011 19:54

diky moc velka :poklona:
Obrázok používateľa
M4r3kk1

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!