od haman 12 Feb 2011 17:53
Po stestovani Poker Tracker 3 (viacej pisem tu) skusam Holdem manager a toto su moje dojmy po 1. dni:
1. zaratava aj Play Money ked som testoval si scripty, pozeram ze mesiac po zacani s pokrom som vyhral 800$ ? a to bolo Playmoney
2. som v Tourney/Results/Data View/ mam rozpisane ruky 1 turnaja, chcem ich vsetky oznacit common shortcut Ctrl+A nefunguje, musim kliknut na 1.ruku a so shiftom na poslednu, aspon to.
3. chcem zmazat Play Money turnaj , lebo mi to kazi stats. Hovori ze individual hands and stats nebudu zmazane. Ruky som zmazal uz krok predtym ale co stasts? to tam naozaj ostatnu stats real money hracov?
4. HM archivuje HH podla casu skoncenia. to znamena turnaj zacal 1.3.2011 a skoncil 2.3.2011 tak ho supne do 2.3.2011. mne pripada logickejsie podla datumu zacatia. lebo aj v prehlade turnajov HM ukazuje ako stlpec datum zacatia.
5. som v Tourney/Results/Data View/ chcem si zoradit turnaje podla urciteho stlpca, ide to, ale HM vobec nezvyrazni nazov stlpca, podla ktoreho som zoradil
6. som v Tourney/Results/stats a mam report By Stakes. zistujem ze najviac penazi pustam na buyin $2.2 ide zrejme o Omahu MTT rebuy. ale ked si chcem na to doublekliknut alebo nejak ukazat len tie turnaje, to uz nejde. ked sa prepnem na Data View zalozku, tam su vsetky turnaje, a mozem si ich zoradit podla buyinu ale len vyfiltrovat $2,2 buyin nejde.
7. v Tourney/Results/Data View/ v prehlade turnajov mi chyba podstatna stlpec - Field Size. musim na turnaj doublekliknut a tam az je ten udaj.
8. v Tourney/Results/Data View/ sa neda nijak okopirovat ID turnaja do clipboardu. ostava si ho manualne opisat, ked ho chcem inde pouzit.
9. ked mam velkost stola minimal, tak neviem precitat staty, a prekryvaju sa mi z inymi informaciami. musim si dat vacsie stoly a potom nemozem multitablovat tak velmi ako chcem. vy ostatni to riesite asi cascadovanim, ja som zvyknuty na tiling. asi musim kupit vacsi monitor (aktualne 22") - nechapem ako eraser moze na 21" tilovat 12 stolov ?!?