Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod matiapag 31 Jan 2011 17:23

Marian21x napísal:Mea culpa, zabudol som napísať, že hrávam výlučne SNG, a tam sú tie čiary dve, zelená a červená. To čo si ty napísal sa týka cash game, nie?

Aha :) No ano, toto cele sa tyka CG grafu ...
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Holdem manager

Odoslaťod svatos21 31 Jan 2011 17:36

zdravim, potrebujem poradit- hravam na 888 poker a statistiky mi rata, ale mi ich nezobrazuje pri stole, neviete kde moze byt problem? thx
svatos21

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 5 krát/5 krát

Odoslaťod legolas380 08 Feb 2011 20:35

nazdar
mam s holdem manazerom taky problem, ze pri short hand stoloch sa mi nezobrazuju statistiky na spodnu polku stola, pri fullringoch to funguje bez problemov. hravam herni B**n...neviete ako to vyriesit? diik
legolas380

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod pokpleja 08 Feb 2011 22:52

Ahojte, kupoval niekto z vas HEM cez pokerstrategy? small stakes verzia tam vychadza 34,55 EUR co je asi 47 USD, oproti 54.99 USD ktore su na oficialnej stranke.. PRO verzia cez pokerstrategy vyjde na 53,95 EUR (73 USD) oproti 89.99 USD .. neni su to nejake vyrazne zlavy, ale kazdy dolar dobry.. len neviem, ci tuto cez pokerstrategy to nie je len jedna licencia, alebo ako .. ;)
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod Drobec37 09 Feb 2011 15:59

Nazdar ludkovia nemal niekto problem s resetovanim HM ked napriklad preinštaluje WIN? dnes sa cely den snažim resetovat moj pc aby som mohol použivat ine seriove čislo ale na stranke to skušam a nič sa nedeje.
HM2.JPG
HM2.JPG (140.44 ) Zobrazená 1829 krát

A do tejto starej beta verzie kde sa to dalo sa neviem na logovat lebo som zabudol Name aj password respektive ani jeden nefungoval a na supporte mi nevedia pomoct ked ich žiadam o heslo a moje meno vždy mi zmenia heslo iba v tom novom HM kde mi to nejde resetovat citim sa ako v bludnom kruhu. Vam to ide? dufma že ste ma pochopili aspon vy a date mi aku taku odpoved :wall:
Prílohy
HM.JPG
HM.JPG (138.62 ) Zobrazená 1855 krát
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod Drobec37 09 Feb 2011 19:44

Caute ako funguje HM dnes som skušla inštalovat HM do noveho pc a zaujimave je že terza mam HM ktory je na 2pc naištalovany a aj pojazdny na 3pc ale 2pc su na jednej IP myslite že to ma nejaky vplyv? ked zmenim s notebookom pojdem na miesto kde bude mat inu IP tak mi tam HM nepojde?
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod sudden 11 Feb 2011 16:36

mam problem s HEM, hravam na Carbon Pokri (Merge) a HUD aj vsetko mi funguje ok, ale ked si pozeram statistiky tak mi HEM nespravne ukazuje winnings - winnings, ktore mi zobrazuje HEM su vyrazne nizsie ako v skutocnosti, napriklad vcera som skoncil session -48 dolarov a HEM mi zobrazuje -119, nemam tusenie cim to moze byt, any ideas ?

edit: tak som odpoved nakoniec nasiel na HEM fore, ak by mal niekto podobny problem, tak by malo stacit nainstalovat posledny update, vymazat importovane handy a naimportovat ich znova

sorry for spam :Rose:
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod maxton 12 Feb 2011 16:21

caute, nainstaloval som si trial verziu, len nemozem docielit toho aby mi statistiky ukazovalo pri stole... v programe uz mam nejake moje hry ale prave hram turnaj a nove mi nepribudaju, pritom mam autoImport....

za kazdu radu dakujem
maxton

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 5 krát/7 krát

Holdem manager - trial testing

Odoslaťod haman 12 Feb 2011 17:53

Po stestovani Poker Tracker 3 (viacej pisem tu) skusam Holdem manager a toto su moje dojmy po 1. dni:

1. zaratava aj Play Money ked som testoval si scripty, pozeram ze mesiac po zacani s pokrom som vyhral 800$ ? a to bolo Playmoney
2. som v Tourney/Results/Data View/ mam rozpisane ruky 1 turnaja, chcem ich vsetky oznacit common shortcut Ctrl+A nefunguje, musim kliknut na 1.ruku a so shiftom na poslednu, aspon to.
3. chcem zmazat Play Money turnaj , lebo mi to kazi stats. Hovori ze individual hands and stats nebudu zmazane. Ruky som zmazal uz krok predtym ale co stasts? to tam naozaj ostatnu stats real money hracov?
4. HM archivuje HH podla casu skoncenia. to znamena turnaj zacal 1.3.2011 a skoncil 2.3.2011 tak ho supne do 2.3.2011. mne pripada logickejsie podla datumu zacatia. lebo aj v prehlade turnajov HM ukazuje ako stlpec datum zacatia.
5. som v Tourney/Results/Data View/ chcem si zoradit turnaje podla urciteho stlpca, ide to, ale HM vobec nezvyrazni nazov stlpca, podla ktoreho som zoradil
6. som v Tourney/Results/stats a mam report By Stakes. zistujem ze najviac penazi pustam na buyin $2.2 ide zrejme o Omahu MTT rebuy. ale ked si chcem na to doublekliknut alebo nejak ukazat len tie turnaje, to uz nejde. ked sa prepnem na Data View zalozku, tam su vsetky turnaje, a mozem si ich zoradit podla buyinu ale len vyfiltrovat $2,2 buyin nejde.
7. v Tourney/Results/Data View/ v prehlade turnajov mi chyba podstatna stlpec - Field Size. musim na turnaj doublekliknut a tam az je ten udaj.
8. v Tourney/Results/Data View/ sa neda nijak okopirovat ID turnaja do clipboardu. ostava si ho manualne opisat, ked ho chcem inde pouzit.
9. ked mam velkost stola minimal, tak neviem precitat staty, a prekryvaju sa mi z inymi informaciami. musim si dat vacsie stoly a potom nemozem multitablovat tak velmi ako chcem. vy ostatni to riesite asi cascadovanim, ja som zvyknuty na tiling. asi musim kupit vacsi monitor (aktualne 22") - nechapem ako eraser moze na 21" tilovat 12 stolov ?!?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod matiapag 12 Feb 2011 18:22

haman napísal:9. ked mam velkost stola minimal, tak neviem precitat staty, a prekryvaju sa mi z inymi informaciami. musim si dat vacsie stoly a potom nemozem multitablovat tak velmi ako chcem. vy ostatni to riesite asi cascadovanim, ja som zvyknuty na tiling. asi musim kupit vacsi monitor (aktualne 22") - nechapem ako eraser moze na 21" tilovat 12 stolov ?!?

hm, a ake pouzivas rozlisenie obrazovky? Ja 1900*1200 a pri 12 stoloch vidim pekne vsetky staty (21,5")
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!