KraYo bLoG

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: KraYo bLoG

Odoslaťod Krayo 26 Feb 2011 12:08

BRM mam vpohode na nl10 tu skor slo o to ze to mohla byt fajna plusova sessn a toto bol posledny stol :(
Obrázok používateľa
Krayo

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 10 krát/0 krát

Odoslaťod matiapag 26 Feb 2011 12:11

uff, tak to popracuj na mindsete... co lepsie si chces imo najst medzi poslednymi rukami session, ako AQs? :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Chlpo1989 26 Feb 2011 12:23

matiapag napísal:co lepsie si chces imo najst medzi poslednymi rukami session, ako AQs? :)

AA, ale s tymi vzdy prehram :(
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Krayo 02 Mar 2011 03:50

Moj Treti mesiac (Februar) v pokrovej kariere som skoncil sice o5 v pluse no mohlo to byt urcite viac , kazdopadne mam dost na dalsi shot na NL20 a je tu dalsi mesiac Marec a ja shotujem uz nevem po kolky krat NL20 (3-4) a zase raz jak sa vravi v Bratmslave "Nevydalo" xD

Result = - 4BI :wall:

Dam Sem kus viac handov , ale tak neprispievam zase tak casto a je to jedno ci dam kazdy den 1 hand alebo 5 za tyzden imo a budem silno rad ked sa mi to okomentuje , a este radsej ked to bude stylom ako by ste to zahrali , nejaku uvahu kde je chyba , ako som mohol vytazit viac value napr atd , proste chpeme sa :crazy: ...nemam rad odpoved otazkou typu To je for value? alebo Ten betsizing mohol byt vyssi nie? je to sice fajn , ale potom aj ked odpisem tak sa to dost casto uz ignoruje alebo co , tento blog nieje chat bohuzial tak mam radsej take obsirnejsie odpovede a urcite mi to aj viac pomoze , ovela (štylom ako to robi tučňák napriklad, jeho komenty sa mi najviac pozdavaju , pre inspiraciu 8-) ) ...silno dopredu dakujem :poklona:

1.handa

Prima Network $20.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1209667
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

CO: $22.43 29/18/2 //cbet flop 75% (8) //158 hands
Hero (BTN): $20.50
SB: $32.97
BB: $20.50
UTG: $42.53

Pre Flop: ($0.30) Hero is BTN with 4 :diamond: 4 :heart:
1 fold, CO raises to $0.60, Hero calls $0.60, 1 fold, BB calls $0.40

Flop: ($1.90) 6 :club: 8 :heart: A :club: (3 players)
BB checks, CO checks, Hero checks

Turn: ($1.90) 4 :club: (3 players)
BB checks, CO bets $1.80, Hero raises to $4.60, BB folds, CO raises to $7.40, Hero raises to $19.90, CO calls $12.50

River: ($41.70) T :heart: (2 players)

Spoiler:
Final Pot: $41.70
CO shows 8 :club: K :club:
Hero shows 4 :diamond: 4 :heart:
CO wins $39.62
(Rake: $2.08)

z CO ma typek celkom velky stealovaci range a FD som si povedal zeby urcite cbetoval ..ale ked to zvysil na 7,40 na turne tak to asi vyzera ze som vletel do vyssieho setu , aj ked aj ten by som cbetoval na takom boarde no ..AF mal 2 ale pocas handy sa mi zda ze mal vyssi nieco ako 3+ tak som si povedal , jebooo koho ides ocuravaaat :D , kazdopadne neviem , kebyze som vedel ze ma FD tak tam som mohol aj callnut lebo mam odds na sparovanie boardu. Neviem no , halp xD

2.handa

Prima Network $20.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 1209683

BTN: $30.88
Hero (SB): $20.21
BB: $19.65 45/11/5,7 //38 hands
CO: $20.00

Pre Flop: ($0.30) Hero is SB with 9 :heart: K :diamond:
2 folds, Hero raises to $0.60, BB calls $0.40

Flop: ($1.20) 7 :diamond: 2 :diamond: 4 :diamond: (2 players)
Hero bets $0.80, BB raises to $1.60, Hero calls $0.80

Turn: ($4.40) J :diamond: (2 players)
Hero bets $2.40, BB raises to $4.80, Hero raises to $17.60, BB calls $12.65 all in

River: ($39.30) 2 :club: (2 players - 1 is all in)

Spoiler:
Final Pot: $39.30
Hero shows 9 :heart: K :diamond:
BB shows 3 :heart: A :diamond:
BB wins $36.96
Hero wins $0.20
(Rake: $2.14)

no tu sa opieram o to ze snad aj horsie mi dorovna , ci uz to pravda je alebo nie , neviem ;p , co dodat :fish: .

3. handa

Prima Network $20.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1209688

SB: $17.90
BB: $29.25 67/32/2.5 //86 hands
Hero (UTG): $20.00
MP: $19.52
CO: $23.26
BTN: $52.56

Pre Flop: ($0.30) Hero is UTG with A :spade: J :heart:
Hero raises to $0.70, 4 folds, BB calls $0.50

Flop: ($1.50) 8 :diamond: A :diamond: 6 :heart: (2 players)
BB bets $0.20, Hero raises to $1.20, BB calls $1

Turn: ($3.90) 5 :heart: (2 players)
BB checks, Hero bets $2.80, BB calls $2.80

River: ($9.50) 5 :spade: (2 players)
BB checks, Hero bets $4.80, BB raises to $10.60, Hero calls $5.80

Spoiler:
Final Pot: $30.70
BB shows 9 :heart: 5 :club:
Hero mucks A :spade: J :heart:
BB wins $29.17
(Rake: $1.53)

tak tu sa jedna len o ten call na riveri , mal nemal byt? neviem ..na flope ten mindonk/call od takej velryby mi hovori ze ma air/lowpair/middlepair/draw a ten check/raise na rivery akoze total error , nerozumiem. :fish:

4.handa

Prima Network $20.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1209698

CO: $15.78
BTN: $13.88 20/16/5 /steal BTN 63% // 1k hand
SB: $26.68
Hero (BB): $21.00
UTG: $7.48
MP: $16.93

Pre Flop: ($0.30) Hero is BB with Q :club: J :club:
2 folds, CO calls $0.20, BTN raises to $1, 1 fold, Hero calls $0.80, CO calls $0.80

Flop: ($3.10) J :diamond: Q :heart: T :diamond: (3 players)
Hero bets $2.00, CO folds, BTN raises to $6.40, Hero raises to $19.80, BTN calls $6.48 all in

Turn: ($28.86) T :heart: (2 players - 1 is all in)

River: ($28.86) 7 :spade: (2 players - 1 is all in)

Spoiler:
Final Pot: $28.86
BTN shows A :spade: K :club:
Hero shows Q :club: J :club:
BTN wins $27.42
(Rake: $1.44)

keby mi tam nelimpol ten katof tak 3betujem jak pan , F3B ma 89% ..asi som aj tak mohol nwm :/ ...donk mi pride najlepsi kedze je to taky megadrawbrutal board ze konec , nevem , je to aggro typas shovol som mu no co :D

A nakoniec si dame TOTAL Fatal Error of the Year

Prima Network $20.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1209710

BB: $20.20
UTG: $10.60
Hero (CO): $43.51
BTN: $10.19
SB: $25.12 21/15/1.5 //500 hands

Pre Flop: ($0.30) Hero is CO with A :spade: A :club:
1 fold, Hero raises to $0.80, 1 fold, SB raises to $2.70, 1 fold, Hero raises to $6.50, SB calls $3.80

Flop: ($13.20) 7 :club: 4 :heart: 6 :club: (2 players)
SB checks, Hero bets $7.20, SB calls $7.20

Turn: ($27.60) T :club: (2 players)
SB checks, Hero bets $18.80, SB calls $11.42 all in

River: ($50.44) K :heart: (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $50.44
Hero mucks A :spade: A :club:
SB shows 9 :heart: 8 :heart:
SB wins $47.73
Hero wins $0.10
(Rake: $2.61)

neviem na com fici tento chlapec , keby tam mal AKclubs tak si poviem dobre si jebo no , ale toto xD

Btw je tu profi call na jeho 3B pf ?Ja dost 4betujem KK,AA , ale kedze si myslim ze na vela 4betov mi polozi a ma Vysoky Cbet cize z toho mozem vytazit viac že..či? len s mojim stastim pride 9TJmono xD

No nic , Este Mam 2-3BI vyclenene v talone na tych NL20 šupakov a potom ideme s5 do NL10 vod , ale ja verim ze uz to vytocim coskoro :evil:
Obrázok používateľa
Krayo

Odoslaťod Krayo 02 Mar 2011 13:00

moze mi to nekto okomentovat? ci zbytocne pridavam do blogu handy xD
Obrázok používateľa
Krayo

Odoslaťod mr_kaktus 02 Mar 2011 13:22

imo viac menej standard aspon podla mna.

v tej prvej ruke by som tiez cakal od takeho hrca cbet s FD a s najvacsou pravdepodobnostou by som to nefoldol na turne aj ked bez pozretia spoilera si hovorim ze fok to vyzera vazne ako flush pripadne este nejake 75s. ale foldovat set na NL20na to som este nedorastol :)

druha ruka - pri tom jeho AF aj ked na malej vzorke je tom imo celkom v pohode so 2nd nuts kedze toto je shopny spravit aj s horsimi flushmi a aj bez flushu. je to proste nejaky random donk

v tej tretej ruke by som to ale foldol aj pritych odds pretoze to vyzera presne ako 5x. a plati axioma ze ryby raisuju river len s nuts :) cize ja by som tam dokonca cakal 99% boat a aj ked dostavas luxusne odds imo sa to da foldnut :)

stvrta ruka u mna crying fold pretoze typek raisuje s tym ze sa za nim vyjadruje este aj BB cize ma nieco veeeelmi blizke nuts. a ked si len vezmes statisticke rozdelenie ruk ktore porazas a ktore porazaju teba kedze toto robi vzdy for value tak si behind (porazas JT, QT, poraza ta TT, JJ, QQ, AK, 89 a proti nejakemu pripadnemu AdQd flipujes)

piata ruka ship it start celebrate then say in chat fking donk and move on :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod matiapag 02 Mar 2011 13:48

Zbytocne nie, ale co ti poviem - brutalne to odradza, ked zbadas, ze polovica strany blogu su handy, ktore cakaju na okomentovanie :) Ale kedze je 13:11 a ja som doma zo skoly, tak v ramci vseobecneho stastia to skusim :D Dopredu hovorim, ze si spoilery nepozeram, tak uvidime, nakolko sa trafim :D

1. handa - no ako som si v poslednej dobe uvedomil, taketo staty supera (cbet%, AF ...) su na takejto vzorke takmer irelevantne. Nesuhlasim s tym, ze na takom boarde by villain svoju FD musel cbetovat - je to 3way pot a cbetovanim weak FD (povacsine to budu suited broadway ruky, preto si myslim, ze je to weak FD) by velmi vela nedosiahol, aj ked by sa miesto statov skor hodil read (ak je), ako ten super svoje draws hra. Podla mna tu siel po free card s tym, ze ak cbetuje FD do dvoch ludi, tak sa moze stat, ze na turne bude 3way s inicativou a bude sa od neho ocakavat akcia, no on nebude moct velmi casto 2barrelovat, kedze urcite nema overcards a teda ma ozaj iba weak draw. Jedine, co sa tu da na dva barrely vyfoldovat (a poraza jeho FD), je podla mna tak 99-TT a air ofc, ale ten on bije casto (s nut FD=K :club: ), a radsej necha nech pride karta, ktora jemu spravi flush a superovi par. Turn tomu nasvedcuje, taky brutalny bet po tom, ako na flope checkol... To mi nejde do hlavy :) Ale nenasiel by som v sebe skill na to, aby som to foldol. Otazka sa tu ale pre teba najde aj tak, aj ked nechces - preco raisujeme? For value? Co si myslime, ze super vie takto zahrat (ch flop, potsize bet turn?). Callne nas nieco horsie? (opakujem, skus sa zamysliet nad tym, s akymi rukami takto super zahra. To, ze povies, ze nas callnu vsetky flushdraws neznamena, ze on ich vo svojej range ma).

2. handa - ten tvoj comment, to myslis, ze akoze na turne ta horsie dorovna? Ci na flope? Inak mi to pride standard...

3. handa - super je fish, flop mindonkuje... podla mna tam mal byt vacsi raise. Je to jednak for protection, ale jednak aj preto, lebo super je megafish, ma kopu horsich ruk a este vela $ behind = chceme sa stacknut, buildovat pot. Kludne aj na 2$ raise flop. Ak ma ruku, s ktorou chce pokracovat, tak zaplati aj 1,20$ a aj 2$. Ak ma pure air, tak zhodi aj na 0,60$ (true story! vcera som misclickol pri cbetovani - minbetol som v 3betovanom pote a fishka foldla) ;) Zvysok standard, na riveri si dorovnaval 5,80$ do 24,90$, neni tam co riesit :)

4. handa - k tym myslienkam tvojim - toto je podla mna never ever 3bet. Takehoto supera ked mas, to je proste balada! Chalan otvara 63% BUT po 1k handoch??? :shock: A taky obrovsky fold to 3bet? To QJs nemozes 3betovat for value (lebo ta dorovna asi iba s KQ/AQ, zvysok foldne/4betne), cize 3betujes ako bluff. Ale preco? Ked super ma taku siroku range, ako La Manche, tak ho kludne mozme nechat v pote. My mame paradnu ruku, ktora tuto range bije + on bude iste cbetovat miliardu casu, co my mozme exploitovat c/r-ovanim, popripade calldownom, ked hitneme par ;) Navyse mame ruku, ktora hra dobe aj v multiway pote (kedze limper sa nam tam mozno tiez pripletie).

Na turne je donk urcite cool, v 3way pote na takomto boarde nebude ten reg z BUT cbetovat asi nikdy light, cize velmi casto sa to checkne na flope, co ty urcite nechces. Ci sa tu chceme stacknut, to je otazne. Tu by som sa urcite pozrel na AF supera (1k ruk ako vzorka postaci) a podla toho vydedukoval, ci hra svoje draws agresivne (resp. sa pozrel do poznamok, kde po 1k rukach by sme na supera mohli mat tak jeden a pol A4 poznamok...). Kedze ale raisuje takto vela, tak mi to pride ako value raise a tu by som si to asi hodil do pokerstove-u. Jeho raisovacia range je tu podla mna AQ, vsetky 2pary a AK, podla toho AF mozno aj nejake silne draws, proti ktorym imo flipujeme, ako napr K :diamond: Q :diamond: a pod ;)

5. handa - Tento stat je AF ci 3bet?
Krayo napísal:SB: $25.12 21/15/1.5 //500 hands
Ak je to 3bet, tak to tu urcite 4betujem. Ak ma 3bet nejaky normalny medzi 4-6% alebo viac, tak je to urcite call. Ak ma aj vysoky cbet, ako pises, tak o to ziskovejsi je tu call, lebo bude cbetovat v HU pote velmi casto a ty sa vies postflop zariadit. To, ze niekedy pride scary board a ty musis zlozit, to nevadi. Totiz ak je ten super rozumny, tak na draw heavy boardoch nebude cbetovat light velmi casto, lebo ty mas na BUT callovaciu range vs jeho 3bet ovela sirsiu ako je jeho 3betovacia, a teda napr. Q89ss triafa viac teba, ako jeho ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod mr_kaktus 02 Mar 2011 14:20

mati imo

v prvej ruke by som skor ocakaval cbet od FDs (nielen od jeho ruky ale napr aj od QTs a pod) pretoze praveze vyfoldujes toho imo celkom dost 22 - 55 velmi casto aj 77, 56, 67, vyssie high cards (Kxs) a pod. toto vsetko moze mat BTN v range a BB ma s najvacsou pravdepodobnostou pp. anyway ak by tam aj mal nieco ako 89s (bez FD na flope) tak tym ze je OOP nam asi nebude az tak happy dorovnavat cbet s middle parom. cize kombinacia dead money, slusna equity v pripade dorovnania mi tu z toho imo robia celkom profitable cbet. nehovoriac o tom ze ak ma niekto nejaky monster, mal by ho hrat velmi straightforwar kedze predsa len ste 3 way a flop nie je uplne dry.

v tej druhej hande ta na turne horsie jednoznacne dorovna. otazka je sice ci horsie bude najprv minraisovat ale super zatial vyzer ako aggro ryba cize by som sa tomu az tak necudoval.

v tretej hande dostavas brutal odds ale tam si proste 99% pozadu cize mne to ako nobrainer call nepride, predsa len potrebujes byt dobry 20% na to aby to bolo profitable.
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod matiapag 02 Mar 2011 14:26

no rozumiem, co vravis v tej prvej hande... tam som to skor taku svoju uvahu vypisoval, ako by som to ja asi hral. Podla mna je to tam dost tesne, ja osobne sa nesnazim cbetovat 3w, ked mam iba FD a nemam ani potencial trafit TP alebo tak :) Druha ruka je ok aj podla mna, len som nevedel, co tym Krayo myslel :) Na turne je jasne, ze vacsinu superovej range porazame :) A ak by Hero v tretej hande trosku upravil sizingy, tak ma take odds, ze by tam musel dorovnat aj 22 keby ma :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod mr_kaktus 02 Mar 2011 14:39

yop k tej tretej hande - tam som zabudol napisat ze jednoznacne vacsi bet na turne :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!