MARECTak hor' sa do sumarizovania. Imo nie je velmi co
Ako som avizoval davnejsie, velmi som neplanoval tento mesiac hrat a chcel som sa tomu venovat este menej (ak sa to vobec da
) ako vo februari. Po nejakych 7-8 dnoch sa ale taketo vnutorne presvedcenie vytratilo a v strede mesiaca som hral prakticky kazdy den, niekedy aj castejsie!
Cely mesiac som bol BE, nakoniec som skoncil nejake 2-3 BI v pluse, ale vzhladom na ten objem som ani zazraky necakal. Zo zaciatku ma to dost bilo, asi dozvuky z februara, potom sa to nejak ustalilo, a ku koncu bolo par vydarenych sessions, celkom standard. Velmi povzbudivy pre mna je fakt, ze bolo take 5k handove obdobie, kde som drzal red line +/- BE. Nebolo to ani tak tym, ze by som nejak sialene triafal nonshowdown, kde mi ryby odcalluju 2 barrely za 70% stacku a river foldnu, ale boli to prave tie male problemovy spoty riesene PF, resp. na flope. Naozaj ma velmi tesi, ze stale viac a viac sa viem v tychto situaciach orientovat a snad tento trend aj udrzim. Ku koncu mesiaca som zasa vyrazne polavil. Podarilo sa mi vyclearovat FDB na starsoch, a teda som tam kapitolu viac-menej ukoncil. Od 1. aprila prechadzam na LA, tak sa teste, miestni zraloci! Do kariet mi hra akurat to, ze vacsina z vas je tam na vyssich leveloch, ako NL10, mozno poldiho stretnem akurat (ak tam teda hrava, ale tak sa mi zda...). BR je fajn celkom, 30BI na NL10, a ked k tomu pripocitam FDB insta 25% z LA, tak je to 37BI a to je sweet
V aprili nas snad nechaju v skole na pokoji a budem sa moct tomu venovat uplne najviac
Internet stabilny, skola nech mi da pokoj, a nebyt koncomesacneho planovaneho vyletu do Londyna, tak si trufam povedat, ze by som dal 20k
Ale plan je taky, ze do Londyna ideme v sobotu na Velku noc a prideme uz v stredu po sviatkoch, no ale ja uz mam vybavenych par dni volna v skole, tak urcite ze v stvrtok a piatok ma tam neuvidia, cize opat bude priestor na poker
Co sa studia tyka, tak som pokracoval v nastolenom trende a rozoberal veci cez skype ci ICQ, vela som sa naucil a strasne mi to pomohlo, akurat ma hneva, ze ani toto nemozem praktizovat tak casto, ako by som chcel
Ciele na tento mesiac som nesplnil imo, ale to som bol nejaky optimista, ked som si ich zadaval
Som ocakaval nejaky ultra upswing, no ziadny sa nekonal
Toto som chcel splnit:
[ ] 15-20k ruk -> tesne, ale predsa sa nepodarilo
Nebudem postovat graf, nic interesantne.
[x] shotnut a dostat sa natrvalo na NL10 (35-40BI BRM) - viac-menej done, hraval som na stars kombinovane vacsinou 3 stoly NL10 a 3 stoly NL5, ale na LA planujem NL10 only, mozno na roztukanie si zapnem aj NL6, uvidim
Ciele na april:
[ ] 20k ruk -> je dobre mat nenaplnene sny
[ ] stabilne beatovat NL10 na LA, byt spokojny s hrou=A-game, a nech su s nou spokojni aj ostatni
[ ] castejsie sweatky/coachingy ako doteraz, aby som vyuzil vsetko, co mi je ponuknute a nepresedel na prednaske z ekonomiky drahocenny cas, ktory mohol byt straveny ovela plodnejsou diskusiou (true story).
Ako aj v minulosti, tak aj dnes sem postnem vypis znamok, nech je vidiet, ze ten poker neflakam pre nic za nic.
- znamky_marec2010.jpg (110.09 ) Zobrazená 1848 krát
Ako je vidiet, tak celkom solid hot run
Trosku som pochoval ten seminar z matiky, kedze ho mame raz do tyzdna, ale to nevadi, z toho som mal 2-ku aj vlani na polroku, cize standard
Ostatok celkom fit, aj slovencina vyzera zatial dobre, ale to sa rychlo zmeni