matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod matiapag 27 Mar 2011 14:28

PaulRivers napísal:uff...aj ja uz chcem taku session ... momentalne som uz -10BI tento mesiac :o

no tak to je neprijemne, treba sa rychlo pozbierat ;) Objem je jeden liek, a ak sa casto nevies, co mas robit, tak mozes natocit nejake video pol hodinkove a potom okomentovat, to ti iste pomoze.

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 27 Mar 2011 21:49

No tak moj sick run v 10,000$ freerolle sa skoncil imo :D Skoda, nebol som nikdy underdog v alline, a aj tak som to neustal. Najskor do mna pushol pri blindoch 150/300 nejaky chalan, mal som AKs tak som overpushol, vsetci fold, ukazal 76s, flop K85, turn K, river 9, nh. Padol som na nejakych 13BB, par ruk na to sli hore blindy na 200/400, ja stack asi 4k a na BB mam Q8s. Button otvoril, SB fold a ja veselo push, on instacall so 66 a napriek tone draws neprislo nic :) Skoda, mal som z toho turnaja dobry pocit, ked po hodine hry som bol 2. :) Nikto proti mne nehral, hral som dlho 23/20, potom som asi 30 handov ani nevidel flop, az ma zacali zrat blindy. Aj to ITM by potesilo, 75$ je tak 1/4 z mojho BR, a keby uluckujem final table, tak HOJOJOOOOJ :D

Nevadi, skoncil som 3. v pp.sk Home Games turnaji, tam ma tiez potesil ten chalan, uz som aj zabudol meno radsej :D Co 2x mindonkol a nasledne callol moj raise s AKo na J7xx, river A a instashovuje :D Ale aspon sranda bola no :)

Tieto MTT to su hruza strasna, ak ma este zavolaju niekedy to takehoto freerollu tak nevaham, ale je to hovadina, ze som taky dobry pocit mal z toho a 2 handy a som out. Viem ja velmi dobre, preco to nehram :) A klobuk dole pred tymi, ktori maju nervy to hrat a este aj stabilne vyhravat :poklona:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 28 Mar 2011 16:13

Uvaha: Ako ovplyvnilo (zatial) hranie pokru moj RL? Priloha no.1

Dnes som si uvedomil pomerne zaujimavu vec. Uz davnejsie som tu pisal taku uvahu o tom, ako zmenil poker moje chapanie veci a celkovo aky ma vplyv na moj zivot. Teraz tam pridam dalsi bod, pretoze som si uvedomil, ze to ma fakt pozitivny dopad na moju naladu a na to, ze sa dokazem tesit z veci, ktore sa navonok nepodarili. Ide totiz o to, ze ak je nieco (cokolvek od posadenia sa na stolicku az po naucenie sa latky z dejepisu) vykonane spravne, tak som spokojny a je mi jedno, ci sa stolicka podomnou zlomi (aj ked tomuto javu by sa mozno dalo zabranit :lol3: ) alebo dostanem z dejepisu 3-ku, lebo profesor zasa vytiahne nejake pisomky z komunizmu plne zavadzajucich otazok s nejasnymi odpovedami. Ak som venoval uceniu dostatok casu a rovnako priprave usadenia svojej zadnice, tak som spokojny. Je to totiz to iste, ako ked zahram ruku dobre, no aj tak ju prehram. Namiesto zufalstva z prehry sa radsej tesim z toho, ze dlhodobo je to dobre a nespravil som chybu. Totiz nic na svete nie je isty jav so 100%-nou pravdepodobnostou.
Na druhej strane, uvedomujem si aj to, ked sa vyskytne "stastny moment", resp. situacia, ked nastane jav aj s velmi malou pravdepodobnostou, resp. existuje nejake ine, lepsie riesenie situacie. Uvediem priklad z dnesnej hodiny telsnej - hrali sme volejbal a uz sme 0:2 na sety, cize vsetci pritomni boli oboznameni s tym, ze chceme aj nieco uhrat, a teda hrame na 3 prihravky s tym, ze "smeče" spod siete su zabijacke a je to istejsie, ako nahodne prehadzovat loptu cez siet. Zrazu ale spoluziak takmer zo zadnej ciary namiesto prihravky zvolil akysi jednorucny uder do lopty, ktora sa luckersky dostala na druhu stranu, pricom padla presne na ciaru a vobec to nebola tazka lopta, iba super bol lemravy. Nasledne vypukli pochvaly na spoluziakovu adresu a vsetci sa cudovali, ze preco nanho kricim :D Koniec diskusie bol cosi ako: "... ty a ten tvoj poker...", ale naozaj som si uvedomil, ze chapem jednotlive situacie uplne odlisne a som rad, lebo sa dokazem takpovediac tesit z neuspechov, co mi pridava na optimizme a dobrej nalade ;) A neda sa povedat, ze by sa to vyrovnalo s tym, ze sa netesim s uspechov :) Ked uz tam ten uspech je, tak aj ked si uvedomim davku stastia, ktora mu predchadzala, predsa nebudem smutit, ked je nejaky uspech :P

Tolko na dnes, teste sa na dalsi prejav mojho spisovatelskeho creva zasa niekedy o pol roka :D
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod mr_kaktus 28 Mar 2011 16:26

este by som tam pridal - narast sklonov k filozofovaniu :D :D :D

Za tento príspevok od mr_kaktus poďakovali :
tucniak
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod slemo69 28 Mar 2011 16:35

zacni behat za babami a neuvazuj tolko :D

Za tento príspevok od slemo69 poďakovali :
popoBA
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod matiapag 28 Mar 2011 17:03

Nikto tu neoceni taketo myslienky ty kks, sak to su total hodnotne veci, som si kludne moho na to dat copyright a predavat v PDF za 30$/kus. :D

mr_kaktus napísal:este by som tam pridal - narast sklonov k filozofovaniu

to ide vekom imo, ako zbieram tie neskutocne mnozstva skusenosti :D

slemo69 napísal:zacni behat za babami a neuvazuj tolko

a polamu sa vsetky stolicky? kaktus theorem: polovicka -> vela palaciniek -> velka vaha -> polovicka sa nezmesti do bytu -> ziadna polovicka -> mala vaha -> nova polovicka :D
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod popoBA 28 Mar 2011 17:08

alebo popo theorem: polovicka= dobre si zašu**š kedy chceš
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod mr_kaktus 28 Mar 2011 17:21

popoBA napísal:alebo popo theorem: polovicka= dobre si zašu**š aj ked nechceš

FYP :D

Za tento príspevok od mr_kaktus poďakovali - 2:
PaulRivers, Zeltzn
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod matiapag 30 Mar 2011 17:43

MAREC

Tak hor' sa do sumarizovania. Imo nie je velmi co :) Ako som avizoval davnejsie, velmi som neplanoval tento mesiac hrat a chcel som sa tomu venovat este menej (ak sa to vobec da :vyprask: ) ako vo februari. Po nejakych 7-8 dnoch sa ale taketo vnutorne presvedcenie vytratilo a v strede mesiaca som hral prakticky kazdy den, niekedy aj castejsie! :crazy: Cely mesiac som bol BE, nakoniec som skoncil nejake 2-3 BI v pluse, ale vzhladom na ten objem som ani zazraky necakal. Zo zaciatku ma to dost bilo, asi dozvuky z februara, potom sa to nejak ustalilo, a ku koncu bolo par vydarenych sessions, celkom standard. Velmi povzbudivy pre mna je fakt, ze bolo take 5k handove obdobie, kde som drzal red line +/- BE. Nebolo to ani tak tym, ze by som nejak sialene triafal nonshowdown, kde mi ryby odcalluju 2 barrely za 70% stacku a river foldnu, ale boli to prave tie male problemovy spoty riesene PF, resp. na flope. Naozaj ma velmi tesi, ze stale viac a viac sa viem v tychto situaciach orientovat a snad tento trend aj udrzim. Ku koncu mesiaca som zasa vyrazne polavil. Podarilo sa mi vyclearovat FDB na starsoch, a teda som tam kapitolu viac-menej ukoncil. Od 1. aprila prechadzam na LA, tak sa teste, miestni zraloci! Do kariet mi hra akurat to, ze vacsina z vas je tam na vyssich leveloch, ako NL10, mozno poldiho stretnem akurat (ak tam teda hrava, ale tak sa mi zda...). BR je fajn celkom, 30BI na NL10, a ked k tomu pripocitam FDB insta 25% z LA, tak je to 37BI a to je sweet ;) V aprili nas snad nechaju v skole na pokoji a budem sa moct tomu venovat uplne najviac :) Internet stabilny, skola nech mi da pokoj, a nebyt koncomesacneho planovaneho vyletu do Londyna, tak si trufam povedat, ze by som dal 20k :D Ale plan je taky, ze do Londyna ideme v sobotu na Velku noc a prideme uz v stredu po sviatkoch, no ale ja uz mam vybavenych par dni volna v skole, tak urcite ze v stvrtok a piatok ma tam neuvidia, cize opat bude priestor na poker :) Co sa studia tyka, tak som pokracoval v nastolenom trende a rozoberal veci cez skype ci ICQ, vela som sa naucil a strasne mi to pomohlo, akurat ma hneva, ze ani toto nemozem praktizovat tak casto, ako by som chcel :(

Ciele na tento mesiac som nesplnil imo, ale to som bol nejaky optimista, ked som si ich zadaval :D Som ocakaval nejaky ultra upswing, no ziadny sa nekonal :) Toto som chcel splnit:

[ ] 15-20k ruk -> tesne, ale predsa sa nepodarilo :) Nebudem postovat graf, nic interesantne.
[x] shotnut a dostat sa natrvalo na NL10 (35-40BI BRM) - viac-menej done, hraval som na stars kombinovane vacsinou 3 stoly NL10 a 3 stoly NL5, ale na LA planujem NL10 only, mozno na roztukanie si zapnem aj NL6, uvidim :)

Ciele na april:

[ ] 20k ruk -> je dobre mat nenaplnene sny ;)
[ ] stabilne beatovat NL10 na LA, byt spokojny s hrou=A-game, a nech su s nou spokojni aj ostatni :D
[ ] castejsie sweatky/coachingy ako doteraz, aby som vyuzil vsetko, co mi je ponuknute a nepresedel na prednaske z ekonomiky drahocenny cas, ktory mohol byt straveny ovela plodnejsou diskusiou (true story).

Ako aj v minulosti, tak aj dnes sem postnem vypis znamok, nech je vidiet, ze ten poker neflakam pre nic za nic.

znamky_marec2010.jpg
znamky_marec2010.jpg (110.09 ) Zobrazená 1839 krát

Ako je vidiet, tak celkom solid hot run :D Trosku som pochoval ten seminar z matiky, kedze ho mame raz do tyzdna, ale to nevadi, z toho som mal 2-ku aj vlani na polroku, cize standard :) Ostatok celkom fit, aj slovencina vyzera zatial dobre, ale to sa rychlo zmeni :D
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 01 Apr 2011 22:43

No tak mam za sebou prvy den na LuckyAce a som zatial naozaj velmi spokojny :) Najskor som hral nejake NL6 otukavacky, kde som sa zoznamoval so softom, nastavoval HEM a podobne veci, tak to som hru samotnu ani potom neriesil. Potom som tam ale mal jednu session na NL10, ktoru som aj riesil cez skype sucasne, a je to tam ozaj pekne :) Spolu s FDB a dnesnym profitom mam temer 40BI na NL10, cize to je sweet a snad to tu pojde uz iba hore. Je sice pravda, ze som pocas session triafal paradne veci, ale vacsinou mi take ze set alebo FH ani nebolo treba, lebo aj tak fishkam stacili nejake draws alebo nizke pary, cize pohoda. Je tam aj dost stolov, tak snad ani s tym nebude problem. Ak sa mi bude darit hrat dobre a nebudem zanedbavat ani objem, tak by som tu mohol zaznamenat aj nejake uspechy, uvidime :)

Dobru noc! :nina:
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!