___Mortylen___ NLH6max cash

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ___Mortylen___ NLH6max cash

Odoslaťod ___Mortylen___ 05 Apr 2011 16:34

[99]
3bet na flope je for value. Overpairs k mojmu VYZNAMNE discountujem a range som mu dal overs, mensejsi pocket, gutshot s esom. Jeho value range su sety a two pairs (=malicko kombinacii). A kedze mi ten flop callol s Q fucking offsuit 9, tak som mu dal este hadam aj tight range ;)
Ten turn je problematicky, lebo to uz skutocne neverim, ze bude spekulovat s Khigh (i ked videl som aj zvlastnejsie veci). Imo sa tam just stackne s A high (z jeho pohladu over + gutshot a ma tam kopu penazi). Priznam sa ale, ze o check/fold na turne som ani neuvazoval.

[KQo]
to mi ako seriozne hovoris, ze mam foldovat KQo sb vs bb 3handed vs ryba, ktora calluje 3bet na flope s Q high no pair no draw proti potencialne sirokej 3bet range a rel. malej vyske 3betu? Imo sa na flope stackuje bez vacsich problemov so vsetkymi kralmi, dobrymi mid pairs a ten flop 3bet je snaha o value + dead money, ktore su v pote. A hlavne, je tak tazke pre neho mat ma tam porazeneho [pamataj, tento hrac nema ziadny problem si raisnut cisty air].

Chapem, ze to, co sa mi snazis naznacit je metodologicky spravne, ale mam taky pocit, ze uz si mozno zabudol, co vsetko sa deje na takom limite NL20. Imo hras nieco ako NL100+ takym skor tight stylom.

A ten leveling, a ja som si vzdy myslel, ze ked sa budem snazit pri hre rozmyslat, tak mi to pomoze, a ono je to akosi naopak zrejme.
Od zajtra hram 12stolov! ;)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod tucniak 05 Apr 2011 16:49

KQ
pises o potencialne sirokej 3bet range-to je tvoj cisty dohad, nevidel si ho 3betovat kazdu tretiu ruku a v spotoch ked 3betoval si nevidel, co mal.

ten donk je tam dost unusual a da sa povedat, ze si spravil vsetko preto, aby si jeho range praveze co najviac zuzil.
Urcite tam najdes aj viac EV+ lines a hlavne najdes nanho aj ovela viac EV+ spotov, ako sa levelovat az sa odlevelovat do neba.

99
ak som spravne pochopil, tak ten 3bet je tak smallish preto, aby si akoze indukoval bluffshove od overs type hands, co ma ale dve chyby: levelujes sa, taka ryba ti tam tie overs shovne aj cez tvoj regular sized 3bet, ak chce.

to ze ho das mensi mu takmer urcite nemeni elasticitu ranges ( a co s nimi chce robit), to nie je megadobry reg s ktorym sa bijete na kazdom druhom flope a shipne ti tam overs lebo aha 3betujes min urcite iba rebluffujes.
cize imo si si vysnival nejaku akciu, ktora sa nema velmi sancu stat resp nie je tam dobre opodstatnenie pre tvoj sizing imo=leveling

maly 3bet ho akurat skor incline callnut a ty na tonach kariet netusis co mas robit (hej hooops 99 ma dost overs ktore mozu prist ci?)

nl100/200/400 nepovedal by som ze sa hra tight stylom ale napr ja osobne sa vyhybam 3bet spotom OOP, ak uz ich hram mam velmi dobru predstavu o superovych ranges, frekvencii cbetovania/bluffovania a hram vacsinou pomerne silny range a hlavne mam plan preco callujem 3bet oop a co chcem robit v roznych situaciach :)

12 stolov imo nehraj, ale zase ani neoverplayuj, vies ono stale nieco vymyslat a hrat a robit tym padom incorrect adjusty ked to nie je treba neznamena hrat dobre, i ked 'premyslas'. Vidno na tvojich postoch ze premyslas to je good ale imo to casto az nadpremyslas hlavne vs tito hraci :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Horsey7 05 Apr 2011 22:33

___Mortylen___ napísal:[99]3bet na flope je for value.

na toto musis mat relevantnu history..bez velmi dobreho readu nemoze byt 3bet s 99 na tomto flope for value nikdy v zivote

___Mortylen___ napísal:[KQo]to mi ako seriozne hovoris, ze mam foldovat KQo sb vs bb 3handed vs ryba, ktora calluje 3bet na flope s Q high no pair no draw proti potencialne sirokej 3bet range a rel. malej vyske 3betu? Imo sa na flope stackuje bez vacsich problemov so vsetkymi kralmi, dobrymi mid pairs a ten flop 3bet je snaha o value + dead money, ktore su v pote. A hlavne, je tak tazke pre neho mat ma tam porazeneho [pamataj, tento hrac nema ziadny problem si raisnut cisty air].

pisal som ze ak je hrac bluffy a aggro tak najviac value je check/call s TP vsetky streets..ak by si mal value handu tak len callnes preflop a c/r turn alebo flop ak by bol viac drawy

___Mortylen___ napísal:Chapem, ze to, co sa mi snazis naznacit je metodologicky spravne, ale mam taky pocit, ze uz si mozno zabudol, co vsetko sa deje na takom limite NL20. Imo hras nieco ako NL100+ takym skor tight stylom.

nope..nl100 som nikdy nehral ale hlavne vo vseobecnosti cim nizsie stakes tym pravdepodobnejsie budu vsetci hraci hrat viac straightforward

___Mortylen___ napísal:A ten leveling, a ja som si vzdy myslel, ze ked sa budem snazit pri hre rozmyslat, tak mi to pomoze, a ono je to akosi naopak zrejme.Od zajtra hram 12stolov! ;)

level ma zmysel ked mate relevantnu history a dostatocny read, vtedy moze nestandardna hra priniest ovocie v podobe superovho nekorektneho adjustu..a btw. relevantna history a super read znamena mat odohratych spolu rozhodne viac ako zopar desiatok ruk :)

je to len moj nazor na tieto ruky, zober si z toho co si myslis ze ti pomoze, su to tvoje buy-iny nie moje :)
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 12 Apr 2011 10:19

Dakujem chlapci za komenty!
Vela som rozmyslal o tom co ste mi posledne napisali. Prisiel som na nasledovne:
Hram to ako Chuck Norris! Moje bety su lepsie ako tvoje! Hram s tromi kartami proti tvojim dvom! Som najlepsi hrac na stole! Som najlepsi hrac na danom limite!... Vsetcia vieme, ze to nie je pravda. Dokonca to viem aj ja. Co sa potom deje?! Ked otvorim lobby, naloadujem dostatocny pocet stolov, postnem blindy a prvykrat sa mi na obrazovke objavia moznosti 'check/fold & call/raise', stava sa zo mna iny clovek! KKND style! (Crush, Kill 'n' Destroy) Sam tomu nerozumiem, ved sam seba si pamatam ako hraca, co si sral do gati ked dostal raise na flope a drzal top two. Tie casy su uz davno prec :) Mozno je to sposobene tym, ze ked som hraval SnG, early 50BB deep stages som bol nuteny hrat tight. To v cash game neplati. Ci to chcem hrat 39/34/18, 23/21/12 alebo 17/16/7 je v podstate jedno. Kazdy z tychto stylov je imo v spravnych rukach vyherny, kdezto v SnG tazko argumentovat nieco proti tight early/loose late stylu. Dalsia moznost je ta, ze cim viac viem, tym viac si dovolujem a citim pomoc tej 'tretej karty' ked hram NL holdem.
Jedna vec je vsak ista, je to fun! Vacsinou sa vzdy nieco deje a vacsinou som to prave ja, kto sa zabava :) Sledovat hracov ako vedia, ze nieco nie je v poriadku, ale ani za boha nevedia prist na to, ako mi to vratit, sledovat ich, ako rage-uju v chate po troch pot sized barreloch, ktore su snapnute a 3/4 ich stacku putuje ku mne, sledovat ich frustraciu ked vsetcia foldnu ku mne na BTN a oni sedia na blindoch a vo finale pocit, ked si sadnem za stol a reg dava okamzite sit-out a napise do chatu '...' Su to veci, ktore sice hreju pri srdci, ale co na to $$$?. Nikoho nezaujimaju na konci mesiaca ziadne ego wars, ale hlavne 100/BB. A riskovat winrate otaznymi plays, ktore mi sice vychadzaju az podozrivo casto a som z nich stastny ale v principe nie su az tak 'kosher' ked sa daju tie blindy zarobit aj ovela jednoduchsie a bez vacsich problemov, mi pride samoucelne. Roznymi leveling wars, perceived range, table dynamics 'on vie, ze ja viem, ze on vie' atd. si paradoxne mozem viac skodit ako pomahat, hlavne teda na NL20. A preto...
... to chcem skusit hrat viac Ninja style. Dokonale splynut s prostredim, zbytocne na seba neupozornovat ale byt vzdy pripraveny zautocit alebo sa takticky stiahnut. To mi snad umozni minimalizovat efekty standardnej odchylky, zjednodusit rozhodovanie a dufajme dovoli hrat viac stolov a zvysit tak pocet ruk a nasledne sa tesit z vynosov z rozsahu.

1. Roundhouse Chuck Norris
2. Fight 'em ninja style
3. ?????
4. Profit!
Prílohy
Ninja.jpg
Ninja.jpg (21.69 ) Zobrazená 2489 krát
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod tucniak 12 Apr 2011 10:40

pekny roman, zacni pisat knihy.
a k tej tretej karte, switch to party poker.

ak si ale fakt taky dobry ale winrate to neprinasa, niekde bude urcite chyba (bud v tvojom usudku alebo v tvojej hre :) )
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 12 Apr 2011 11:04

hmm....pekne..preco mi to cosi hovori..
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 12 Apr 2011 11:17

cercerBTSSK napísal:hmm....pekne..preco mi to cosi hovori..

chuck norris - dobre prirovnanie na tuto hru:
Ja Kd9s, super neviem, nejake draw, nechce sa mi hladat komplet tu ruku aby to tu bolo vizualne, sorry, ale:

mal som asi 70USD, super 9,5USD tak nejak, mal staty 89/65 :D
ja raise pf 1.75 button, on call, predtym limp, board A59
on check, ja raise, 2.5, on call
Turn J.
on check ja raise 4.85
on call
river sa zdiamondoval - 10, tri diamondy na boarde
on check, ja allin
on fold poslednych 1.55 USD, alebo tak nejak :lol2:
tato hra sa odohrala vcera na FT NL50

Ja som to hral velmi zle, ale toto co chlapec zahral - chuck norris na drogach :D
cercerBTSSK

Odoslaťod cercerBTSSK 12 Apr 2011 11:28

Sledovat hracov ako vedia, ze nieco nie je v poriadku, ale ani za boha nevedia prist na to, ako mi to vratit, sledovat ich, ako rage-uju v chate po troch pot sized barreloch, ktore su snapnute a 3/4 ich stacku putuje ku mne, sledovat ich frustraciu ked vsetcia foldnu ku mne na BTN a oni sedia na blindoch a vo finale pocit, ked si sadnem za stol a reg dava okamzite sit-out a napise do chatu '...' Su to veci, ktore sice hreju pri srdci, ale co na to $$$?.

....Ha....preco toto aj mne robi radost?...ale $$$ idu do prdele ? :D
Aj teraz hram cash nad svoj level, ale aku radost mi to sposobuje im robit zle a "nabobtnat" ich ... :D :D :D
cercerBTSSK

Odoslaťod ___Mortylen___ 13 Apr 2011 09:48

tucniak napísal:pekny roman, zacni pisat knihy.
a k tej tretej karte, switch to party poker.

ak si ale fakt taky dobry ale winrate to neprinasa, niekde bude urcite chyba (bud v tvojom usudku alebo v tvojej hre :) )

Dakujem, uz pisem, sice nie romany ani nic podobne ale skor odborne veci ale mam radost, ze tam vidis talent :)

Ci som dobry, zalezi od uhla pohladu. Ano, na LA NL10-20 sa citim ako jednooky medzi slepymi (=mam az nefer vyhodu :D). Nemam to vsak nicim podlozene (mikroskopicka vzorka 35k+ ruk) ale zatial peniaze neprehravam (+/- 8ptBB/100) a robim KOPU hluposti a spews, cize tam vidim OBROVSKY priestor na zlepsenie (a nasledne zvysenie wr).

Ked sa ma vsak opyta niekto znamy ci hram poker a ci som dobry odpoviem ano/ano
Pred ludmi, co tomu rozumeju, som vsak o dost pokornejsi a odpoved by bola ano/zalezi :)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod ___Mortylen___ 19 Apr 2011 09:29

Ja budem asi nejaky S&M typek :crazy: Ked sa mi dari (co je chvalabohu vacsinu casu) tak ma ten poker ani tak nebavi, nudny grind ale akonahle sa zacne vsetko $#%@! a ja prehravam BI za BI (vcera napr -5BI, ruky 'na pamiatku' postnem neskor) tak sa neskutocne namotivujem a neviem sa dockat, kedy sa budem moct vratit za stoly a ukazat tym $#@%@^*% luckerom world of hurt. :mortylen:
Obrázok používateľa
___Mortylen___

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!