3bet na flope je for value. Overpairs k mojmu VYZNAMNE discountujem a range som mu dal overs, mensejsi pocket, gutshot s esom. Jeho value range su sety a two pairs (=malicko kombinacii). A kedze mi ten flop callol s Q fucking offsuit 9, tak som mu dal este hadam aj tight range

Ten turn je problematicky, lebo to uz skutocne neverim, ze bude spekulovat s Khigh (i ked videl som aj zvlastnejsie veci). Imo sa tam just stackne s A high (z jeho pohladu over + gutshot a ma tam kopu penazi). Priznam sa ale, ze o check/fold na turne som ani neuvazoval.
[KQo]
to mi ako seriozne hovoris, ze mam foldovat KQo sb vs bb 3handed vs ryba, ktora calluje 3bet na flope s Q high no pair no draw proti potencialne sirokej 3bet range a rel. malej vyske 3betu? Imo sa na flope stackuje bez vacsich problemov so vsetkymi kralmi, dobrymi mid pairs a ten flop 3bet je snaha o value + dead money, ktore su v pote. A hlavne, je tak tazke pre neho mat ma tam porazeneho [pamataj, tento hrac nema ziadny problem si raisnut cisty air].
Chapem, ze to, co sa mi snazis naznacit je metodologicky spravne, ale mam taky pocit, ze uz si mozno zabudol, co vsetko sa deje na takom limite NL20. Imo hras nieco ako NL100+ takym skor tight stylom.
A ten leveling, a ja som si vzdy myslel, ze ked sa budem snazit pri hre rozmyslat, tak mi to pomoze, a ono je to akosi naopak zrejme.
Od zajtra hram 12stolov!