No, ale aj nieco ine som chcel... Na NL25 sa hra trosku viac agro ako na nl 10 (zatial sa mi zda

Jasne, ze ak na blindoch sedi nit, ktory ma 3betne s AK+ KK+ tak si mozem veselo otvarat ATC, ale akonahle prestava moj steal vykazovat okamzity profit a celim zvysenej frekvencii 3betu, tak mam asi iba 2 moznosti:
A) zuzit opening range
B) rozsirit defendovaci range (call 3b, 4b light a pod....)
pravdepodobne bude moznost A jednoduchsia, ale asi sa takto nikam neposuniem, a teda ovela vacsim prinosom je moznost B. Obzvlast, ked mam pocit, ze ludia tu sice 3betuju light, ale pochybujem, ze maju ranges nejak rozumne vybalancovane, nehovoriac uz o pripadnej hre v 3b spotoch (este aj oop vacsinou). A teda vacsina agro LAG, ale aj TAG-ov bude v tychto spotoch IMO dost spewy, kedze robia rozhodnutia skor intuitivne, namiesto aby mali nejak svedomitejsie rozdeleny range a naplanovanu ruku pre pripad, ak 3betnu, dostanu call a budu musiet hrat oop.
A teda mojim cielom bude pre nadchadzajuce obdobie sa trosku zamysliet nad mojou, povedzem, BTN opening range vs rozne typy villainov a ich tendencie, konkretne TAG-LAG loose 3betting z blindov. Vysledkom by mala byt nejaka 3bet defend range, ktora sa bude rozsirovat a zuzovat v zavislosti od supera (rozhodnutia na zaklade, statov a readov). AK uz takuto range budem mat, tak by asi boo dobre ju rozdelit na
4b range
3b call range - a tu sa ucit defendovat dostatocne na to, aby som zrazu nesitil, ze napr. superove c-bety su vlastne okamzite profitabilne, lebo prilis foldujem v 3b spotoch a pod...
V konecnom dosledku mi ide napr. o to, aby som loose otvaranim z blindov donutil robit superov chyby tym, ze ma budu 3betovat light