MS v hokeji 2011

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: MS v hokeji 2011

Odoslaťod haman 04 Máj 2011 18:25

popoBA napísal:co to znamena pre nas?

Musime hrat A-game a mat luck.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod APminer 04 Máj 2011 23:27

haman napísal:
popoBA napísal:co to znamena pre nas?

Musime hrat A-game a mat luck.

a kdyz budete hrat AP-game, mate jisty unluck :D

PS: tolik odborniku na hokej a oni plati nejakeho Hanlona :omg:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod Kojakk 04 Máj 2011 23:33

matiapag napísal:Ze sa musime viacej snazit a scenar v osemfinalovej skupine vyhra-vyhra-prehra=6 bodov nam na 90% nebude stacit a mali by sme v tom tretom zapase minimalne bodovat. Imo mozne je vselico, ale su to velmi malo pravdepodobne veci (ako napr. ze Dani porazia Rusov a Nemcov). Este ale nemusime hadzat flintu do zita, mozme vsetci dufat, ze zapas CZE - FIN skonci po 60 minutach remizou, a teda vzniknu dalsie teoreticke sance na to, ze nemusime ziskat 7+ bodov...

No keby CES-FIN skoncilo remizou, tak je to to najhoršie čo pre nás môže byť. Predpokladám totiž, že aj Česi aj Fíni porazia Nemcov a tým pádom jeden z nich (víťaz predlženia ich vzájomného zápasu bude mať min. 8 bodov a porazený min. 7 bodov) takže 6 bodov nám určite stačiť nebude... Vyhrali Česi 2:1, takže cesta do švrťfinále pravdepodobne vedie jedine cez víťazstvo nad Fínskom + Dánskom.

Chvíľu som rozmýšľal ako tých Fínov "prešťať" a došiel som na nasledovný plán (za ktorý ma možno väčšina z vás odsúdi pod čiernu zem). Je to trocha riskantné, ale my sme bohužiaľ už teraz v takej situácii, že musíme riskovať. Takže: Stav našej osemfinálovej skupiny je momentálne nasledovný:

1. CES 6b
2. NEM 6
3. FIN 3
4. RUS 3
5. SVK 0
6. DAN 0

ŠTVRTOK:

RUS-DAN, s tým asi nič nenarobíme, asi bude 1-ka.

PIATOK:

FIN-NEM 1-ka (beriem pre nás tú horšiu variantu, lebo keby Nemci porazili Fínov, tak to by nám veľmi pomohlo, a mohlo by pomôcť aj keby im ukradli nejaký ten bod alebo dva)

SVK-CES 2-ka. Zápas s Českom by sme mali úplne vypustiť (najlepšie by bolo naň ani nenastúpiť :lol2: ak nás za to nediskvalifikujú :lol2: ) a ušetriť maximum síl na sobotňajší rozhodujúci zápas proti Fínom (ktorý budú mať v nohách neľahký zápas s Nemcami). (je mi jasné že k takejto taktike sa naši neuchýlia (aj keď by, verte mi mali) a už to vidím ako budú do Čechov búšiť a búšiť :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: a nechajú v tomto zápase všetky sili, ktoré im na druhý deň budú proti Fínom chýbyť (predsa len, naši už nie sú najmladší...)

Tabuľka po piatku by mohla byť nasledovná:

1. CES 9
2. NEM 6
3. RUS 6
4. FIN 6
5. SVK 0
6. DAN 0

SOBOTA:

DAN-NEM: Tu by som privítal ak by Dáni ukradli Nemcom nejaký ten bodík, lebo v tom prípade by sa pre Rusov vytvorila dobrá šanca na to aby v končnej tabuľke osemfinálovej skupiny predbehli Nemcov a skončili povedzme 2. čo môže byť pre nich zásadne lepší súper do štvrťfinále (nie ŠVE, nie KAN). Pointa toho čo som vlastne tu chcel napísať je že Rusi v poslednom zápase proti Fínom budú mať takto viacej motivácie. V konečnom dôsledku môže byť pre náš prípadný postup rozhodujúce aby Fíni v poslednom svojom zápase proti Rusom nebodovali (podotýkam že ho hrajú v pondelok až po nás, takže priestor na určité kalkulácie a špekulácie tam sú). Berme však horšiu alternatívnu: DAN-NEM 2-ka.

SVK-FIN 1-ka. Proste ak niečo chceme tak tento zápas musíme vyhrať. Budeme ho hrať akoby po 4 dňoch odpočinku (ak by sme s tými Čechmi predsa len vypustili) a Fíni by mali, ako som už spomínal v nohách ten zápas s Nemcami z prechádzajúceho dňa.

NEDEĽA:

RUS-CES: Ťažko tipovať, a asi tento zápas zásadne neovplyvní náš postup alebo nepostup do štvrťfinále. Určite by bolo pre nás lepšie ak by vyhrali Česi (súvisí to s tou väčšou motiváciou Rusov na posledný zápas proti Fínom, kde je pre nás kľúčové aby Fíni nebodovali). RUS-ČES 2-ka

Tabuľka po nedeli:

1. ČES 12
2. NEM 9
3. RUS 6
4. FIN 6
5. SVK 3
6. DAN 0

PONDELOK:

SVK-DAN: samozrejme musíme vyhrať lebo ak nevieme s tým mužstvom čo máme vyhrať nad Dánskom, tak neviem načo sa tu rozpisujem, tak potom my sme :fish: a dovi dopo.

CES-NEM:, to je jedno ako to dopadne, berme že papierovo 1-ka.

RUS-FIN: Druhý najkľúčovejší zápas pre nás (samozrejme po tom našom vzájomnom s Fínskom), kde potrebujeme ako som už vyššie spomínal Ruské víťazstvo. V prípade ak by náhodou Nemci zobrali 1 bod Fínom tak nám stačí aj víťazstvo Rusov po predlžení, alebo ak Nemci vzali Fínom 2 body tak by nám stačila aj prehra Rusov po predlžení.

Konečná tabuľka našej osemfinálovej skupiny (+ -)

1. - 3. CES,RUS,NEM
4. SVK 6 bodov
5. FIN 6 bodov
6. DAN 0 bodov.

Podotýkam, že v prípade rovnosti bodov rozhodujú vzájomné zápasy (alebo extra tabuľka zo vzájomných zápasov ak by mali rovnako body 3 alebo viacej mužstiev)

Netreba vešať hlavu, tento scenár nie je až taký nereálny ;)

Na záver ešte troška science fiction. Existuje aj možnosť ako v pohodičke postúpiť do štvrťfinále s troma bodmi 8-) 8-) 8-) :lol2: "Stačí" ak porazíme Fínov o 3 alebo viacej golov (teoreticky môže stačiť aj o 2 góly) a Fíni prehrajú aj s Nemeckom aj s Ruskom. Potom by nám na postup stačila aj prehra s Dánskom o 1 gol (teoreticky aj o viac by sme mohli prehrať, v závislosti o koľko by sme porazili Fínov).

Takže, suma sumárum nejaké možnosti tu ešte sú, treba dosť zabojovať, možno troška zataktizovať a zariskovať, mať troška šťastia a v pondelok budeme :Bravo: :Bravo: :Bravo: :good: :good: :good: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:

.... alebo :x :evil: :x :evil:

Za tento príspevok od Kojakk poďakovali - 5:
cicvor, dzejkej, haman, marcoo12snv, roche01
Kojakk

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 0 krát/10 krát

Odoslaťod APminer 04 Máj 2011 23:41

Kojakk ... na HRAD (teoreticko hokejovy) :good:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod marcoo12snv 04 Máj 2011 23:43

alebo vyhrame nad cechmi aj nad finami aj nad danmi a nestarame sa kto ako zahra... :P silu na to urcite mame
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod Kojakk 04 Máj 2011 23:56

marcoo12snv napísal:alebo vyhrame nad cechmi aj nad finami aj nad danmi a nestarame sa kto ako zahra... :P silu na to urcite mame

Aj toto by bola možnosť, len či to vieme zrealizovať tie 3 výhri?

Ja sa len bojím takého scenára, že po heroickom boji zdoláme Čechov, na druhý deň vyšťavený neudržíme vedenie s Fínskom a prehráme po predlžení, v pondelok porazíme Dánov a so 7. bodmi nepostúpime a bude veľké sklamanie po euforii z víťazstva nad Českom. Niekomu to možno príde čudné, ale v našej skupine môže byť 6 bodov viacej ako 7 bodov...
Kojakk

Odoslaťod marcoo12snv 05 Máj 2011 00:07

cesi pojdu do zapasu s nami v pohode, teoreticky by to mohli aj odflaknut, najlepsie 1. tretinu, dame 3-4 rychle goly a zvysok len odkorculujeme
marcoo12snv

Odoslaťod marcoo12snv 05 Máj 2011 00:09

btw ak dnes prehra wash, tak rusom pridu pomoct ovca, siomin a varlamov
marcoo12snv

Odoslaťod Kojakk 05 Máj 2011 00:16

Mega sranda by bola ak:

SVK tri výhry a 9 bodov
CES výhra s NEM a prehry s RUS a SVK - 9 bodov
RUS výhry s CES a DAN a prehra s FIN - 9 bodov
NEM výhra s DAN a prehry s CES a FIN - 9 bodov
FIN výhry s NEM a RUS a prehra so SVK - 9 bodov
DAN tri prehry a 0 bodov.

Jeden 9 bodový team by vypadol :lol2: :lol2: :lol2: ... ale my by sme to isto neboli :D
Kojakk

Odoslaťod Kojakk 05 Máj 2011 00:18

marcoo12snv napísal:btw ak dnes prehra wash, tak rusom pridu pomoct ovca, siomin a varlamov

Kto je to ovca? Gejza Takács? :lol2: :lol2: :lol2:
Kojakk

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!