do Čechov, ak nie tak to vypusťme (viem, že to takto nikdy nikto hráčom nenaordinuje, a už vôbec nie proti Čechom a už vôbec nie na domácom šampionáte) a sústreďme sa na Fínov. Nám by mohlo veľmi pomôcť ak by dnes Nemci porazili Fínov (najlepšie v normálnom hracom čase) lebo potom by Fínom nepomohlo ani víťazstvo nad Rusmi v pondelok (samozrejme bavíme sa o situácii že porazíme tých Fínov a Dánov). V pokrovej terminologii: Momentálne sme na short stacku, a nemáme žetóny na pozeranie flopu (t.j. zápas s CES), musíme riskovať a hrať systémom ALL IN (zápas s FIN) alebo FOLD (zápas s CES). Vo štvrťfinále a semifinále sa z DOUBLOVAŤ a v HEADS UP-e sa uvidí
Poradie dôležitosti niektorých zápasov v našej osemfinálovej skupine súvisiacich s našim postupom resp. nepostupom do štvrťfinále ako to vidím ja:
1. SVK - FIN (1-ka)
2-3. FIN - RUS (2-ka, alebo aspoň X v závislosti na zápase FIN s NEM)
2-3. SVK - DAN (1-ka)
4. FIN - NEM (2-ka, lebo potom by Fínom nepomohlo ani víťazstvo nad Rusmi v pondelok)
5. SVK - CES (1X)
6. DAN - NEM (1X, lebo potom by sa pre Rusov otvorila reálna šanca skončiť v skupine 2. (možno aj 1.) a mali by lepšiu motiváciu do pondelkového zápasu s Fínmi (hraného až po našom zápase s DAN) kde my potrebujeme aby Fíni nebodovali.
Týmto všetkým čo som sem popísal som nechcel povedať, že by som neprivítal nejaký ten bodík (dva,tri) zo zápasu s Čechmi, ale len to, že priorita je ušetriť dostatok síl na víťazstvo s FIN v normálnom hracom čase.
Chlapci
, budete ho potrebovať.

). Myslim si že sme si už vybrali zapasy v ktorých sme si mohli dovolit prehrať a teraz bereme už len vítazstvo aj ked dnes ešte možeme aspon remízovať.