ROYAL SHlT napísal:Tu je optimizmu, ale neverím, že Čechov porazíme. Aj keď výhru tak nutne nepotrebujú, ide o prestíž, vedia, že výhra nad nami bude doma cenená, navyše budú mať istotu a total kľud. Navyše ich obrana + Pavelec sú vo veľmi dobrej forme, kdežto naši zmatkujú. Vidím to tak Češi AK- naši AQ
ROYAL SHlT napísal:Tu je optimizmu, ale neverím, že Čechov porazíme. Aj keď výhru tak nutne nepotrebujú, ide o prestíž, vedia, že výhra nad nami bude doma cenená, navyše budú mať istotu a total kľud. Navyše ich obrana + Pavelec sú vo veľmi dobrej forme, kdežto naši zmatkujú. Vidím to tak Češi AK- naši AQ
Kominak napísal:Inak predvcerom si tak idem po ulici a nasiel som zrazu dva listky na vecerny zapas BLR - FRASam som na zapas ist nechcel, jednak hralo v tom case Slovensko a idem v piatok na CAN - USA a SWE - FRA a predavat ho mi bolo tiez proti srsti, kedze som ho sam nekupil, tak som ho daroval dvom zo skupinky osmych Bielorusov, ze nech si to uziju. Teraz uz len cakam na karmicke vyrovnanie
marcoo12snv napísal:btw ak dnes prehra wash, tak rusom pridu pomoct ovca, siomin a varlamov
DevilMayCry napísal:fok ja sa ani na pracu teraz nedokazem sustredit, sa neviem dockat nasho zapasu
Sunwu napísal:pan je masochista?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.