MS v hokeji 2011

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: MS v hokeji 2011

Odoslaťod Kominak 05 Máj 2011 14:15

Inak predvcerom si tak idem po ulici a nasiel som zrazu dva listky na vecerny zapas BLR - FRA :) Sam som na zapas ist nechcel, jednak hralo v tom case Slovensko a idem v piatok na CAN - USA a SWE - FRA a predavat ho mi bolo tiez proti srsti, kedze som ho sam nekupil, tak som ho daroval dvom zo skupinky osmych Bielorusov, ze nech si to uziju. Teraz uz len cakam na karmicke vyrovnanie :lol2:
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Odoslaťod ROYAL SHlT 05 Máj 2011 21:06

Tu je optimizmu, ale neverím, že Čechov porazíme. Aj keď výhru tak nutne nepotrebujú, ide o prestíž, vedia, že výhra nad nami bude doma cenená, navyše budú mať istotu a total kľud. Navyše ich obrana + Pavelec sú vo veľmi dobrej forme, kdežto naši zmatkujú. Vidím to tak Češi AK- naši AQ :(
Obrázok používateľa
ROYAL SHlT

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 9 krát/4 krát

Odoslaťod haman 05 Máj 2011 21:58

ROYAL SHlT napísal:Tu je optimizmu, ale neverím, že Čechov porazíme. Aj keď výhru tak nutne nepotrebujú, ide o prestíž, vedia, že výhra nad nami bude doma cenená, navyše budú mať istotu a total kľud. Navyše ich obrana + Pavelec sú vo veľmi dobrej forme, kdežto naši zmatkujú. Vidím to tak Češi AK- naši AQ :(

prave som vyletel z turnaja s AK proti AQ ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod APminer 06 Máj 2011 00:18

ROYAL SHlT napísal:Tu je optimizmu, ale neverím, že Čechov porazíme. Aj keď výhru tak nutne nepotrebujú, ide o prestíž, vedia, že výhra nad nami bude doma cenená, navyše budú mať istotu a total kľud. Navyše ich obrana + Pavelec sú vo veľmi dobrej forme, kdežto naši zmatkujú. Vidím to tak Češi AK- naši AQ :(

jj. Pavelec je opravdu NEJ hrac ze vsech ... uz to co vychytal proti Finum ho nominuje na nejlepsiho hrace turnaje ... co zahraje zbytek je ve hvezdach ...
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod w4444x 06 Máj 2011 03:17

Kominak napísal:Inak predvcerom si tak idem po ulici a nasiel som zrazu dva listky na vecerny zapas BLR - FRA :) Sam som na zapas ist nechcel, jednak hralo v tom case Slovensko a idem v piatok na CAN - USA a SWE - FRA a predavat ho mi bolo tiez proti srsti, kedze som ho sam nekupil, tak som ho daroval dvom zo skupinky osmych Bielorusov, ze nech si to uziju. Teraz uz len cakam na karmicke vyrovnanie :lol2:

dneska zatkli nejakch bielorusov s falzifikatmi listkov , karmicke vyrovnenie nebude asi prijemne :D
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod yegon 06 Máj 2011 07:30

neskutocne ma tiltuje tento hokej - ani nie tak hokej a fanusikovia ako to ze zrazu vsetcia su fanusikovia aj moderatorky v rozhlase a televizii ktore ani fuck nejaky hokej nezaujima sa tvaria ze je to najdolezitejsia vec v ich zivote, kazda firma na billboardoch fandi hokeju

fuck it to uz je ako ked vsetcia politici po revolucii zacali chodit do kostola

/rant

ps: poctivi fanusikovia mi vobec nevadia a som rad ze sa bavia ale to pokrytectvo vsade naokolo mi fest lezie na nervy
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod roche01 06 Máj 2011 07:59

marcoo12snv napísal:btw ak dnes prehra wash, tak rusom pridu pomoct ovca, siomin a varlamov

myslím, že Rusi už týchto troch hráčov ani nebudú potrebovať. Po zranení Nabokova proti Dánom a nástupom Barulina do brány, ich sila neskutočne vzrástla, keďže sa konečne môžu vzadu oprieť o spoľahlivého brankára. Len dúfam, že ten ich tvrdohlavý tréner nepošle do brány Nabokova aj zraneného.
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod DevilMayCry 06 Máj 2011 08:02

fok ja sa ani na pracu teraz nedokazem sustredit, sa neviem dockat nasho zapasu :crazy:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod Sunwu 06 Máj 2011 09:23

DevilMayCry napísal:fok ja sa ani na pracu teraz nedokazem sustredit, sa neviem dockat nasho zapasu :crazy:

pan je masochista? :D
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod DevilMayCry 06 Máj 2011 09:25

Sunwu napísal:pan je masochista? :D

no co ti budem hovorit....proste ma to rajcuje :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!