MS v hokeji 2011
Re: MS v hokeji 2011
Inak predvcerom si tak idem po ulici a nasiel som zrazu dva listky na vecerny zapas BLR - FRA Sam som na zapas ist nechcel, jednak hralo v tom case Slovensko a idem v piatok na CAN - USA a SWE - FRA a predavat ho mi bolo tiez proti srsti, kedze som ho sam nekupil, tak som ho daroval dvom zo skupinky osmych Bielorusov, ze nech si to uziju. Teraz uz len cakam na karmicke vyrovnanie
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
Tu je optimizmu, ale neverím, že Čechov porazíme. Aj keď výhru tak nutne nepotrebujú, ide o prestíž, vedia, že výhra nad nami bude doma cenená, navyše budú mať istotu a total kľud. Navyše ich obrana + Pavelec sú vo veľmi dobrej forme, kdežto naši zmatkujú. Vidím to tak Češi AK- naši AQ
-
ROYAL SHlT - Príspevky: 65
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/4 krát
ROYAL SHlT napísal:Tu je optimizmu, ale neverím, že Čechov porazíme. Aj keď výhru tak nutne nepotrebujú, ide o prestíž, vedia, že výhra nad nami bude doma cenená, navyše budú mať istotu a total kľud. Navyše ich obrana + Pavelec sú vo veľmi dobrej forme, kdežto naši zmatkujú. Vidím to tak Češi AK- naši AQ
prave som vyletel z turnaja s AK proti AQ
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
ROYAL SHlT napísal:Tu je optimizmu, ale neverím, že Čechov porazíme. Aj keď výhru tak nutne nepotrebujú, ide o prestíž, vedia, že výhra nad nami bude doma cenená, navyše budú mať istotu a total kľud. Navyše ich obrana + Pavelec sú vo veľmi dobrej forme, kdežto naši zmatkujú. Vidím to tak Češi AK- naši AQ
jj. Pavelec je opravdu NEJ hrac ze vsech ... uz to co vychytal proti Finum ho nominuje na nejlepsiho hrace turnaje ... co zahraje zbytek je ve hvezdach ...
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kominak napísal:Inak predvcerom si tak idem po ulici a nasiel som zrazu dva listky na vecerny zapas BLR - FRA Sam som na zapas ist nechcel, jednak hralo v tom case Slovensko a idem v piatok na CAN - USA a SWE - FRA a predavat ho mi bolo tiez proti srsti, kedze som ho sam nekupil, tak som ho daroval dvom zo skupinky osmych Bielorusov, ze nech si to uziju. Teraz uz len cakam na karmicke vyrovnanie
dneska zatkli nejakch bielorusov s falzifikatmi listkov , karmicke vyrovnenie nebude asi prijemne
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
neskutocne ma tiltuje tento hokej - ani nie tak hokej a fanusikovia ako to ze zrazu vsetcia su fanusikovia aj moderatorky v rozhlase a televizii ktore ani fuck nejaky hokej nezaujima sa tvaria ze je to najdolezitejsia vec v ich zivote, kazda firma na billboardoch fandi hokeju
fuck it to uz je ako ked vsetcia politici po revolucii zacali chodit do kostola
/rant
ps: poctivi fanusikovia mi vobec nevadia a som rad ze sa bavia ale to pokrytectvo vsade naokolo mi fest lezie na nervy
fuck it to uz je ako ked vsetcia politici po revolucii zacali chodit do kostola
/rant
ps: poctivi fanusikovia mi vobec nevadia a som rad ze sa bavia ale to pokrytectvo vsade naokolo mi fest lezie na nervy
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
marcoo12snv napísal:btw ak dnes prehra wash, tak rusom pridu pomoct ovca, siomin a varlamov
myslím, že Rusi už týchto troch hráčov ani nebudú potrebovať. Po zranení Nabokova proti Dánom a nástupom Barulina do brány, ich sila neskutočne vzrástla, keďže sa konečne môžu vzadu oprieť o spoľahlivého brankára. Len dúfam, že ten ich tvrdohlavý tréner nepošle do brány Nabokova aj zraneného.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
fok ja sa ani na pracu teraz nedokazem sustredit, sa neviem dockat nasho zapasu
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:fok ja sa ani na pracu teraz nedokazem sustredit, sa neviem dockat nasho zapasu
pan je masochista?
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Sunwu napísal:pan je masochista?
no co ti budem hovorit....proste ma to rajcuje
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.