MS v hokeji 2011
Re: MS v hokeji 2011
No napríklad sa pamätám že na OH 2006 sa v zápasoch pred štvrťfinále šachovalo tiež lebo česi a kanada boli až na 3-4 mieste. Nato sme zas doplatili my...
Takže aj v kolektívnych športoch sa takéto veci stávajú.
Takže aj v kolektívnych športoch sa takéto veci stávajú.
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
urcite sa take veci stavaju, nie vsak za stavu ked ma muzstvo 0 bodov, posledne 3 zapasy, hra doma na MS s velkymi ocakavaniami fanusikov a trener je vyplaseny z toho, ze sklame, lebo po MS si od fanusikov moze vypocut vselico...
za takychto podmienok neexistuje aby hraci hrali pozvolne...ono v tych hlavach to ani takto nefunguje
za takychto podmienok neexistuje aby hraci hrali pozvolne...ono v tych hlavach to ani takto nefunguje
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
zapas trva 60 minut ak sa nemylim, tazko si predstavit ze by sa trenovany hokejista unavil tak ze by nedokazal podat plny vykon o den neskor
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Tito hraci maju tak vela skusenosti ze urcite si to vedia rozdelit alebo zahrat naplno jeden a naplno druhy v nhl khl maju dva zapasy posebe v playoff a v pohode to daju aj ked su dost casu na lade a niekedy su tam tiez pekne dolezite a tazke zapasy
- emkey7
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/12 krát
yegon napísal:zapas trva 60 minut ak sa nemylim, tazko si predstavit ze by sa trenovany hokejista unavil tak ze by nedokazal podat plny vykon o den neskor
[ ] skusenosti s hokejom
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Viacmenej som čakal takéto reakcie na môj príspevok aké sa od väčšiny z vás dostavili. V podstate vás chápem a aj súhlasím s vami, že to čo som písal (aby sme to vypustili) v praxi asi nie je realizovateľné. Naďalej však tvrdím že víťazstvo na Fínskom v riadnom hracom čase by malo byť pre nás väčšou prioritou ako prípadné víťazstvo nad Čechmi a následná strata bodov s Fínmi. Strašne by ma mrzelo ak by sme nepostúpili napr. s 8 bodmi po heroickom víťazstve nad Českom a Fínskom po predlžení. Uzavrime to teda tak, že ak dnes s Čechmi prehráme že ešte netreba definitívne hádzať flintu do žita a zatracovať. Nádej zomiera posledná.
... a keby boh dal, tak by nám Nemci mohli troška pomôcť v dnešnom zápase s Finskom (zatiaľ 1:1)
... a keby boh dal, tak by nám Nemci mohli troška pomôcť v dnešnom zápase s Finskom (zatiaľ 1:1)
- Kojakk
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/10 krát
7castle napísal:yegon napísal:zapas trva 60 minut ak sa nemylim, tazko si predstavit ze by sa trenovany hokejista unavil tak ze by nedokazal podat plny vykon o den neskor
[ ] skusenosti s hokejom
[ ] valid comment
btw myslim ze som vo svojom zivote odohral viac hokeja nez vacsina "pravych fanusikov", hlavne kategoriu 18-25 rocnych mam totalne crushed imo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
no Nemci dali na 3:1....parada
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
sledujem hokej od ZOH v Sarajeve 84 ale gol hlavou som videl prvy raz dnes
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Ešte necelých 7 minút. Kua Nemci držte tooooo
- Kojakk
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/10 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.