MS v hokeji 2011
Re: MS v hokeji 2011
mame ešte šancu na postup?
- 16160303
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 31 krát/5 krát
inak dnes nemať Haláka, tak je to hádam 5-6 kúskov
obrancovia celkom tragédia, hlavne som sa smial, keď nahrávali osamotenému útočníkovi, pred ktorým stála horda štyroch súperov
ten tretí gól je chyba rozhodcu, obv keby sme nedostali z tohto, tak nás tlačia ďalej a dostaneme iný, ale proste rozhodca to tu dojebabral
obrancovia celkom tragédia, hlavne som sa smial, keď nahrávali osamotenému útočníkovi, pred ktorým stála horda štyroch súperov
ten tretí gól je chyba rozhodcu, obv keby sme nedostali z tohto, tak nás tlačia ďalej a dostaneme iný, ale proste rozhodca to tu dojebabral
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
kua jaro ten druhy gol....fok aj s lapackou....zajtra fandit nasim, a v pondelok rusom, nic ine nam neostava
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Ako hovori TuKE. Cesi hrali len to co potrebovali. Ak bola remiza, tak nas dokazali 8 minut tocit vo vlastnej tretine, kym sme nedostali a potom zas hrali svoje. A smutne na to je, ze ked boli cesi v tej "oddychovej" faze, tak my sme hrali este o triedu horsie...hanba.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
fakt som myslel ze po tom gole na 1:1 sa ukaze nase srdiecko ale to som bohuzial dnes nevidel....len u minima hracov som dnes videl chut po vitazstve
-
dobre nas rozobrali
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:dobre nas rozobrali
ja neviem preco sme sa za stavu 1:1 posrali.....druhu polku druhej tretiny nas cesi strasne tlacili
-
Povedal by som, ze nikto sa neposral..na cechov jednoducho nemame a hrali sme len tolko kolko nam oni dovolili..ked potrebovali nas zatlacili atd atd
- kelo1111
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
Nic nehrame, ciste utrpenie tento hokej. Bohuzial nasie hviezdy nehraju nic a pochybujem ze je to tym ze by ich superi nejako extra viac branili. Nechapem preco nehra Ruzicka, ved v priprave (aj ked proti odpad muzstvam) sa mu celkom darilo. Chce to niekoho priebojneho do kazdeho utoku.
Visnovsky hra naozaj dobre a to je este zraneny, Nagy a Surovy tiez super, Stumpel a Handzus tiez vyborne. Naopak Hossa Marian, Gaborik, Demitra, Zednik, Bartecko 0 bodov, fakt nieco hrozne ako mozu byt tak z formy O obrane hovorit je skoda reci.
Visnovsky hra naozaj dobre a to je este zraneny, Nagy a Surovy tiez super, Stumpel a Handzus tiez vyborne. Naopak Hossa Marian, Gaborik, Demitra, Zednik, Bartecko 0 bodov, fakt nieco hrozne ako mozu byt tak z formy O obrane hovorit je skoda reci.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Nuž čo už (( Klasika. Hádam nám ostalo dosť síl na Fínov. Ja Rusom verím, možno porazia Čechov a potom v zápase s Fínskom by hrali o víťazstvo v osemfinálovej skupine a teda by boli motivovaný. A ak aj prehrajú s Čechmi tak aj tak by mohli byť motivovaný aby neboli 4. v osemfinálovej skupine + s Ovečkynom budú ešte silnejší... Najdôležitejší zápas pre nás je zajtra s Fínskom, ak vyhráme v normálnom hracom čase tak naše šance vidím dosť reálne. Ak vyhráme po predĺžení, tak sme skončili (dvakrát škoda dnešného zápasu NEM-FIN, bože tri haluze Fínov v jednom zápase).
- Kojakk
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/10 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.