Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?
Re: Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?
Nechce sa mi to citat od začiatku, škoda - zabavil by som sa zase raz po dlhej dobe
Ale ked uz sme pri tom - stavkove nech zakazu ihneď = usetrim , online poker zakázať okamžite = plno nových rybiciek nebude love nechavat nejakým isildurakom ale pekne v SKherni . A info z pp.sk naozaj stojí tak za houby- neaktualne derave v porovnani s modernymi pokrstr. Proste o ničom
Ale ked uz sme pri tom - stavkove nech zakazu ihneď = usetrim , online poker zakázať okamžite = plno nových rybiciek nebude love nechavat nejakým isildurakom ale pekne v SKherni . A info z pp.sk naozaj stojí tak za houby- neaktualne derave v porovnani s modernymi pokrstr. Proste o ničom
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
nechcem mi zobrazit predchadzajuci prispevok od janabendika...mam tam len cervenym, ze "Neoplati sa citat"...neviete preco?
-
Samot10 - Príspevky: 126
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 45 krát/7 krát
janobendik napísal:Nechce sa mi to citat od začiatku, škoda - zabavil by som sa zase raz po dlhej dobe
Ale Janko bez onlinu by si aj ty na pár živých turnajoch vôbec nebol,tak buď rád,že existuje.
A hlavne tie rybičky na živú online vychováva,lebo časom aj tak všetci kombinujú online a živý poker.
- hyena
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/11 krát
popoBA napísal:neni to az tak zle? je to skor smutne. panacik tuto vykrikuje ako bude rad ked zanikne pp.sk ktory neprinasa ziadnu hodnotu a o 2 prispevky dalej uz burcuje k tomu aby sa siroke masy dozvedeli o pokri a chodili hravat na turnaje a splieta tu marketing a reklamu a neviem co este. ako sa asi random student dozvie nieco o pokri,ako sa dozvie kde je aky turnaj, kde sa otvoril aky klub, kde je aka akcia ked nebudu stranky ako pp.sk? panacik si nedokaze spocitat dve a dve, nema jasno v elementarnych nazoroch na danu vec, jednym nazorom popiera svoj predchadzajuci ,tak o com preboha sa snim da dalej diskutovat? plus reci o dovolenkach adminov za reklamne bannery a podobne chutovky to uz skor hranici s lahkou debilitou (brat ako lekarsky termin nie ako nadavku )ocividne je panko iba zakomplexovany roduverny hejslovak co podla vlastnych slov v zivote nebol za hranicami tohto statu (lebo ved nosit peniaze na dovolenku do ZAHRANICIA je skoro vlastizrada) ja sice nevidim do prijmov z reklamy umiestnenej na stranke ale pomerne presne vidim (videl som) do platov a odmien redaktorov za clanky,reporty atd co som bol dokonca sam sokovany a zdali sa mi tie odmeny overrated (nestazoval som sa obv). ale tutok pan najmudrejsi ma ocividne predstavu ze 2 majitelia stranky dostanu mesacne od herni 10k euro za reklamu cisteho na drevo a hotovo vybavene vymalovane ide sa na 2 mesacnu dovolenku a kazdeho polroka pre nove auto...
hlavne zdravicko a pevne nervi. . . to zas len jeden co vyhral freecko niekde na dvojstolovom miniturnaji a citi sa jak Brunson, nahe zeny vidi len doma na nete (tipujem potajme, aby ho mama neprichytila) a na pp.sk travi viac casu ako cela redakcia dohromady
a popo vynimocne
- sklucis
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 47 krát/21 krát
janobendik napísal:Nechce sa mi to citat od začiatku, škoda - zabavil by som sa zase raz po dlhej dobe
vsak ale teraz si hitol kvaldu na WSOP ME a tie vsetky ostatne...ako to to mozes vlastne napisat podla mna si robis srandu mame sa vratit niekde pred rok 2003?fakt nechapem ale hlavne na on line pri neakej dalsej kvalde a potom nasledne na danom live turnaji neake pekne itm
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
v prvom rade, zakaz propagacia hazardnych hier bez potrebnej slovenskej licencie bol uz aj v doteraz platnom zakone o hazardnych hrach - mam s tym svoje skusenosti:). teraz sa to mozno len viac zviditelnuje a sprisnuje.
a samozrejme, ze pokrovi hraci aj majitelia pp.sk su proti tomu zakonu. mne osobne sa tiez nepaci. treba si vsak uvedomit aj to, ze podobny trend nie je len na slovensku, ale aj v inych statoch. ma na to vplyv okrem ineho aj stala kriza - staty hladaju moznosti, aby peniaze ostali u nich v co najvacsom mnozstve - francuzsko, usa, polsko (ak ste nevedeli, tak poliaci prijali cosi podobne, co zapricinilo napriklad zavretie ladbrokes pokru v polsku). okrem toho, take svedsko nepovoluje propagaciu hazardnych hier organizovanych subjektom bez svedskej licencie uz niekolko rokov (nestaci ani eu licencia - je k tomu aj rozhodnutie europskeho sudneho dvora, ktore to potvrdzuje).
tak ako staty mozu na zaklade nejakych tradicii a nastavenia danej kultury nepovolit fajcenie marihuany alebo si samostatne urcit tresty za jej uzivanie ci uzivanie inych drog (obmedzuju tym aj tvoju "slobodu" yegon), tak mozu obmedzit aj vec ako je hazard. hazard a makke drogy su v mnohom podobne, ked sa na to pozriete z pohladu cloveka, ktory k ani jednej z tych cinnosti nema prilis vrely vztah (vacsina spolocnosti). aj ked beriem, ze s drogami je to horsie, no takisto ich urcita skupina ludi dokaze ukontrolovat a nejaka do toho sklzne uplne - podobne je to s hazardom.
mozte verit/mat nazor, ze poker je sport a nie hazard. vzhladom na obrovsky vplyv nahody (stastia) na hru a rizika v jednotlivych hrach, ktore podstupuje bezny hrac, je to vsak hazard - staci vygooglit nejake definicie hazardu (je jedno ci nejake slovenske alebo medzinarodne). mate urcity vplyv na vyhru, no viac je sport aj counter-strike alebo rozne ine pocitacove hry nez poker. svoje by mohol hovorit prave spominany 7castle, ktory (v tom sa asi zhodneme) ma hru zmaknutu lepsie ako velka vacisna hracov a napriek tomu nevie vplyv stastia dlhe obdobie porazit - ako na tom potom je hrac, ktory hra raz tyzdenne v online herni dva turnaje - je to pre nho velke riziko a potrebuje nahodu (stastie) na svojej strane.
a posledna vec, ten zakon sa pripravoval x mesiacov, v hernych kruhoch sa o tom vedelo ale zjavne nebola vola velkych nadnarodnych spolocnosti zalobovat na slovensku proti nemu - asi sa to neoplatilo, ved uz si treba uvedomit, ze slovensky pokrovy/stavkarsky trh je v porovnani s hocicim v okoli priam smiesne velky - super priklad je ceska republika.
pp.sk mam rad, vela dobrych veci som si precital od ludi ako yegon, 7castle, dzejkej a par dalsich, takze by mi chybal. nehovorte mi ale, ze je problem dat pokerportal na inu domenu - super forum, na ktorom je web postaveny, bude fungovat bez problemov dalej.
a samozrejme, ze pokrovi hraci aj majitelia pp.sk su proti tomu zakonu. mne osobne sa tiez nepaci. treba si vsak uvedomit aj to, ze podobny trend nie je len na slovensku, ale aj v inych statoch. ma na to vplyv okrem ineho aj stala kriza - staty hladaju moznosti, aby peniaze ostali u nich v co najvacsom mnozstve - francuzsko, usa, polsko (ak ste nevedeli, tak poliaci prijali cosi podobne, co zapricinilo napriklad zavretie ladbrokes pokru v polsku). okrem toho, take svedsko nepovoluje propagaciu hazardnych hier organizovanych subjektom bez svedskej licencie uz niekolko rokov (nestaci ani eu licencia - je k tomu aj rozhodnutie europskeho sudneho dvora, ktore to potvrdzuje).
tak ako staty mozu na zaklade nejakych tradicii a nastavenia danej kultury nepovolit fajcenie marihuany alebo si samostatne urcit tresty za jej uzivanie ci uzivanie inych drog (obmedzuju tym aj tvoju "slobodu" yegon), tak mozu obmedzit aj vec ako je hazard. hazard a makke drogy su v mnohom podobne, ked sa na to pozriete z pohladu cloveka, ktory k ani jednej z tych cinnosti nema prilis vrely vztah (vacsina spolocnosti). aj ked beriem, ze s drogami je to horsie, no takisto ich urcita skupina ludi dokaze ukontrolovat a nejaka do toho sklzne uplne - podobne je to s hazardom.
mozte verit/mat nazor, ze poker je sport a nie hazard. vzhladom na obrovsky vplyv nahody (stastia) na hru a rizika v jednotlivych hrach, ktore podstupuje bezny hrac, je to vsak hazard - staci vygooglit nejake definicie hazardu (je jedno ci nejake slovenske alebo medzinarodne). mate urcity vplyv na vyhru, no viac je sport aj counter-strike alebo rozne ine pocitacove hry nez poker. svoje by mohol hovorit prave spominany 7castle, ktory (v tom sa asi zhodneme) ma hru zmaknutu lepsie ako velka vacisna hracov a napriek tomu nevie vplyv stastia dlhe obdobie porazit - ako na tom potom je hrac, ktory hra raz tyzdenne v online herni dva turnaje - je to pre nho velke riziko a potrebuje nahodu (stastie) na svojej strane.
a posledna vec, ten zakon sa pripravoval x mesiacov, v hernych kruhoch sa o tom vedelo ale zjavne nebola vola velkych nadnarodnych spolocnosti zalobovat na slovensku proti nemu - asi sa to neoplatilo, ved uz si treba uvedomit, ze slovensky pokrovy/stavkarsky trh je v porovnani s hocicim v okoli priam smiesne velky - super priklad je ceska republika.
pp.sk mam rad, vela dobrych veci som si precital od ludi ako yegon, 7castle, dzejkej a par dalsich, takze by mi chybal. nehovorte mi ale, ze je problem dat pokerportal na inu domenu - super forum, na ktorom je web postaveny, bude fungovat bez problemov dalej.
- m11
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
takže keď si budem chrániť hlavu pred slnkom šiltovkou od Full Tilt a budem sa chrániť pred chladom bundou od P****Stars, tak dostanem pokutu?
a čo ak inú bundu nemám? mám radšej ochorieť?
to čo je za piovinu
a čo ak inú bundu nemám? mám radšej ochorieť?
to čo je za piovinu
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
m11 prosim ta o akom trende zo strany statu to tu hovoris ten zakon vznikol v cechach polsku a u nas na zaklade objednavky konkretnej financnej skupiny ktora velmi uspesne posobi vo vsetkych troch statoch urcite sa mozno este niekto pridal pri podplacani ale gro je od nich....ziadny statny zaujem za tym nieje len profit konkretnych ludi.inak este jednu vec teraz som si precital na ich oficialnom vebe ze ten trh o ktorom sa bavime a na ktorom posobia v strednej europe ma vysku cca 12MLD eur takze to len na dovazok toho tvojho tvrdenia aky maly trh to je....nemozes sa na to pozerat z pohladu jednej krajiny ale globalne.
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
hura, stat si zatlkol dalsi klinec do rakvy. jedina skoda, ze poker je na slovensku fakt malinky, ba priam mikroskopicky klincek
inac ten guru uz dostal ban? chcel som ho este vysmiat za to, ako vazne berie svoju HRDOST, ze sa nahodou narodil v tejto krajine. asi nema moc inych veci, na ktore byt hrdy
inac ten guru uz dostal ban? chcel som ho este vysmiat za to, ako vazne berie svoju HRDOST, ze sa nahodou narodil v tejto krajine. asi nema moc inych veci, na ktore byt hrdy
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Mayday napísal:hura, stat si zatlkol dalsi klinec do rakvy. jedina skoda, ze poker je na slovensku fakt malinky, ba priam mikroskopicky klincek
byt hrdy na nieco k comu si vobec neprispel a ani tym nijako nevynikas je predsa standard
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.