lose

Príspevky zo starej diskusie

pavjan

Odoslaťod GusTapka14 07 Feb 2007 11:11

ocom to zas pises? Himalaje nie su len Mont Everest, ty vseznalec.
Ja niesom ziadna extratrida, zato ze som na pokry zarobil zopar desiatok tisic dolarov a hral v Monte Carle,tak nemozem ist do Nepalu ?alebo co ? Takych hracov ako ja su tisice,tak sa neser ,lebo takych ako ty su miliony.
Obrázok používateľa
GusTapka14

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

wow

Odoslaťod jonatanko 07 Feb 2007 11:13

nechcem sa miesat do vasej zabomysacej vojny, ale je dobre ze si vyhral zopar desiatok T dolarov, to je uspech, ale to ze si sa zucastnil dakeho turnaja v monte carle by sme preco mali povazovat za uspech?
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

jonatanko

Odoslaťod GusTapka14 07 Feb 2007 11:17

ja tiez neviem ocom sa bavim stim pubertakom pavjanom
Obrázok používateľa
GusTapka14

aha

Odoslaťod jonatanko 07 Feb 2007 11:20

pohodka -:))) najlepsie je byt ticho a kazdemu hovorit ako moc prehravas potom mas pokoj -:)))
jonatanko

jonatanko

Odoslaťod GusTapka14 07 Feb 2007 11:27

to mas pravdu, toje aj tak pravda v poslednom case len prehravam
Obrázok používateľa
GusTapka14

hehe

Odoslaťod jonatanko 07 Feb 2007 11:33

bez prehravania by nebolo vyhravanie -:))) a naopak -:))) myslim si ze skutocne malo ludi moze zarucene povedat ze je winning hrac na pokri -:))) treba tusim k tomu odohrat okolo 2 mega hier aby si zodpovedne mohol povedat tvoj winning rate na danom limite -:))), pre nas mensie ryby ak odohrajeme 50-100k ruk mesacne tak to by uz aj stacit mohlo -:))
jonatanko

to tapka

Odoslaťod pavjan 07 Feb 2007 11:48

dobre koncim. neviem co som sa nechal vytocit. pocitam ze hras tak 3-4 roky max aktivne a tisic dolarov mesacne nie je nic famozne (beriem spat). monte carlo sa da takisto kupit alebo sa tam dostat cez kvalifikacie takze tiez pohoda(beriem spat).

p.s. podla mojich prepoctov tvojej hry a mesacnych zarobkov Loseho si velmi slaby odvar. a vidis ho niekde pisat aky je borec? nie lebo neni kreten.
pavjan

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

to jonatanko

Odoslaťod pavjan 07 Feb 2007 12:13

k tym turnajom - mozes hrat poker o prachy, alebo o respekt hracov na live turnajoch aj ked malych. ja uz aspon nejaky respekt mam, kdezto ten chalan keby o sebe nepise tak o nom nikto nic nevie.

o hohomanovi, romaniccovi, frantoviS sa na trackovacich strankach tiez moc (ako o tapkovi) nedozvies a pritom kazdy kto sa pokru na slovensku a v cechach venuje vie, ze su to borci lebo valcuju kazdy live turnaj v top 5. tito hraci si vydobili respekt svojou hrou a nie svojimi kecami. a mne staci aby mi takyto hrac podal ruku povedal, ze hram dobru hru(vyhry mi mozu byt ukradnute). viac nez dost penazi si dokazem spravit vlastnou pracou,
pavjan

to ALL

Odoslaťod Tomda888 07 Feb 2007 12:51

Teraz mi pisal kamarat ze uz zarobil viaz nez 1000$za mesiaz .A ja nato ze super tak tebe to ale Ide kamo!!!!A on naspet len skoda ze som prehral viac nem 1500$rov .Ale je stastny lebo moze kupit trycko za 1200PP na Party ;).
Tomda888

pavjan

Odoslaťod GusTapka14 07 Feb 2007 13:39

to si sa zase vyznamenal ! Ako mozes sudit druhych ked o nich cic nevies?
p.s. co je to kreten? nejaky novy druch vtaka ?ako napriklad pavian?
Som strasne zvedavy co dokazes v BB?ked si taky borec!
Obrázok používateľa
GusTapka14

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!