Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo new way of omaha

Odoslaťod wizdo 21 Júl 2011 21:01

EPIC HU SNG session

na svojom konte som si nasiel 250 usd( downswing asi 400+usd) tak reku dam si HU SNG PLO session na 20tke som si nasiel slabsieho regulara= tak pome zistit ako sa mi vpaltilo ucenie sa HU SNG na PSku, zahral som tam nejaky objem aj ked nizkolimitnych aby som prestal byt taky nit a zacal hrat vazne poker ako sa patri....

P.S. roll mam noramlne na PLO20 dobry cize tie HU SNG 20tky boli pohodka...

Lexusone - nickrega s ktorym som zápolil. Sadli sme si na 2 20tky a zacali, bol celkom easy, ale robil fajne moves , halvne v push fold fazi takze som si zacal davat nanho vacsi pozor, inak nic uzasne. PRve 20tky som prehral ako inak nez na river, bol som ahaed doslo mu QJ98 vs AKQx na JT6 a ja mam FD, T987 vs A4xx na 764 s jeho FD a podobne. 2he 2 20tky som prehral uz na suckouty ked som ho calloval na Q44 s AQxx river T s mojim flushom on 3ti barell easy call otoci rivernuty set inak mal od flopu 2 outer, ale videl ma callovat na sparovanych boardoch FD takze som si siel po easy value, to uz sme 4 BI dolu, chlapik sadne na dalsie 2 kde 1 vyhram a 1nu prehram, vyhra bola easy ta prehra som uz bol 2400:600 ale ako inak 2 sucky a konec...

Chlapcovi narástli krídla a sup ho na 30 a 50 ja ako inak za nim, uz som ho mal rozcitaneho do 3/4 takze som si pvoedla ze to predsa uz nepustim, aby som to nenatahoval ani za svet aby som ustal ten zaverecny all in ale medzicasom prisli dalsie fishky tak som po poslednej prehre A35x vs jeho 2368 na A25 s mojou FD ked on riverol 4ku skoro rozbil stôl....

Ostalo mi na účte 19,5 usd na dalsie HU za 20 som potreboval 21usd, epicky si dam Blackjack za 1 a sup ho blackjack mam +1,5 co som potreboval, si hovorim znamenie idem hrat dalej.

Sadnem na 20tku vyhram, sadnem na 30tku vyhram sadnem na 50tku vs niekto iny vyhram, vyhram este par drobnych mam cca 153usd a tak to dam na 50,30 a 20 vs opat Lexusone, vsetko riversucky hlavne ked mi callne na BB100 3B na 900 mam behind 250 a flop 236 si hovorim snad ho to netrafilo, on OFC slanostne otoci 3467 a este ma aj FD vs moje AAKQ, dalsie sucky a vsio prec. ostava mi opat 49 usd, tak opat blackjack a opat vyhra a blackjack mam na BI na 50tku a sup ho tam, vyhram, konecne mi zacne ist vidim svetielko nadeje na breakeven session ale reg odide a aj vsetky fishky a tak koncim na -70usd, co oproti -250 znie celkom fajn, aj ked bolo to vazne o nervy...

Tiltit som tiltil slovne, alias nadavakami ale herne ma to nejako neposkodilo.

GL me next time
:wizdo: wizdo

Za tento príspevok od wizdo poďakovali :
haman
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod APminer 22 Júl 2011 00:02

proč furt sedaš ke stolu s luckerem !!!!? když mu to chodi, tak se na něj vyser a najdi si jineho ;)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod wizdo 08 Aug 2011 22:37

No jedna pekná HU session, no pekná ako pekná, po prvých 50 tich handách som to chcel vypnúť...mal som. Típek ma potom čítal ako nič + som bol dosť card alebo flopdead, keď som videl flop tak typu 33K a pod čo sa dosť zle hrá...no nič mám pred sebou dlhú cestu
graf HU.jpg
graf HU.jpg (71.28 ) Zobrazená 2879 krát

:wizdo:
wizdo

Odoslaťod Chlpo1989 08 Aug 2011 22:43

And winner is...?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod wizdo 26 Aug 2011 16:39

CELÝ ZASRATý ONLINE POKER

Trošku si idem poplakať, tak kto nechce nech nečíta.

Mám jednú superfishu a prv než začnem session som si ju vždy dal vyhľadať či niekde nesedí, našiel som ju na PLO50 a bol to ako inak mega lucker, ale potom sa dostal na PLO200+ a tam som ho naháňal už len občas, štandardne no BRM so kill me if u want to...

Naše overal score, mám u nej tak -200usd a snáď nikdy som ju neporazil, stackuje sa s hovadinami a je megaagro, ale vždy vs ja hitne monster viď príklady mam AKT9 on A88x flop QJ8 aon má set + nuts FD, ostatným sa stackne so spodným párom ale u mna má väčšinou ako inak monster, alebo dotiahne ako minule mam TOP2P+ GS + 2 flushdrawy on ma GS + 3tí pár a hitne trpis... PS.mal 2 outy an výhru...

Ako inak dnes ho najdem na PLO50, reku konečne si môžem vs on zahrať normálne. Ale ako inak ma herňa po*ebe a keď už tak poraidne prišiel som o 2,5BI a hlavne topnuts systém = doomswitch on...
KKQJss vs Q554ds preflop all in, flop 567 s jeho FD...( mám až 1 out po flope ktorý ako inak v nedohľadne...)
AK9x vs JT8x flop AK9 turn 6 river 7 ... all in na turne (tu mal už len polku stacku, ako inak som mu ho doplnil)
AA24ds vs A23Qss a QJ96ss na 367 ....toto bolo best som si nevšimol že ho zase vybrali a dal som pot3B ako inak som asi o 1,5usd prestrelil jeho pushraise = nemohol som tam dať ten 4bet push ktorý som chcel, regulár ktorý tam vliezol s jeho pičovinou (ja som mal 2 suity ako inak a ho*no ho*no zlatá rybka) regulár si flopne FD + pár a riverne 2ku čo je total koniec = vypínam session lebo očividne dnes ide, horšia handa wins....
:wall: :wall: :wall: :fish: :fish: :fish:
:wizdo:
R.I.P. wizdo R.I.P.
wizdo

Odoslaťod mino_o 26 Aug 2011 16:54

-2.5bi a cry post? citim nejake zle BRM habits.
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod tucniak 26 Aug 2011 17:15

mino_o napísal:-2.5bi a cry post? citim nejake zle BRM habits.

Obrázok
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod wizdo 26 Aug 2011 17:52

mino_o napísal:-2.5bi a cry post? citim nejake zle BRM habits.

Zabudol som dopísať že hrávam halvne PLO20 = 6+BI, bankroll na PLO50 nemám úplne, mohol by som tam ísť ale prvý swing a musím ísť dolu čo nechcem, tak reku keď už tam mám tu fishku (ona je schopná mi podarovať prá BI light) nevydalo no....

A druhá vec tých 6 BI je profit za posledný týždeň...so that the point...

EDIT: proste cítim krivdu... :wall: :fish: :fish: :fish:
wizdo

Odoslaťod tucniak 26 Aug 2011 19:21

tak nehraj poker ked ta to tak berie, dobra rada :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod dzejkej 26 Aug 2011 22:46

Bez urazky, ale Ty si dokaz toho, ze niektori ludia jednoducho na poker nie su stvoreni :). By som cakal, ze ked si uz tolkokrat depositol, prehral roll a dal si pauzu, tak Ti bude jasne, ze bud sa pokru treba vyhybat alebo sa musis sustredit na to zmenit svoj mindset (su na to knihy, videa a aj coachovia, btw).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!