na svojom konte som si nasiel 250 usd( downswing asi 400+usd) tak reku dam si HU SNG PLO session na 20tke som si nasiel slabsieho regulara= tak pome zistit ako sa mi vpaltilo ucenie sa HU SNG na PSku, zahral som tam nejaky objem aj ked nizkolimitnych aby som prestal byt taky nit a zacal hrat vazne poker ako sa patri....
P.S. roll mam noramlne na PLO20 dobry cize tie HU SNG 20tky boli pohodka...
Lexusone - nickrega s ktorym som zápolil. Sadli sme si na 2 20tky a zacali, bol celkom easy, ale robil fajne moves , halvne v push fold fazi takze som si zacal davat nanho vacsi pozor, inak nic uzasne. PRve 20tky som prehral ako inak nez na river, bol som ahaed doslo mu QJ98 vs AKQx na JT6 a ja mam FD, T987 vs A4xx na 764 s jeho FD a podobne. 2he 2 20tky som prehral uz na suckouty ked som ho calloval na Q44 s AQxx river T s mojim flushom on 3ti barell easy call otoci rivernuty set inak mal od flopu 2 outer, ale videl ma callovat na sparovanych boardoch FD takze som si siel po easy value, to uz sme 4 BI dolu, chlapik sadne na dalsie 2 kde 1 vyhram a 1nu prehram, vyhra bola easy ta prehra som uz bol 2400:600 ale ako inak 2 sucky a konec...
Chlapcovi narástli krídla a sup ho na 30 a 50 ja ako inak za nim, uz som ho mal rozcitaneho do 3/4 takze som si pvoedla ze to predsa uz nepustim, aby som to nenatahoval ani za svet aby som ustal ten zaverecny all in ale medzicasom prisli dalsie fishky tak som po poslednej prehre A35x vs jeho 2368 na A25 s mojou FD ked on riverol 4ku skoro rozbil stôl....
Ostalo mi na účte 19,5 usd na dalsie HU za 20 som potreboval 21usd, epicky si dam Blackjack za 1 a sup ho blackjack mam +1,5 co som potreboval, si hovorim znamenie idem hrat dalej.
Sadnem na 20tku vyhram, sadnem na 30tku vyhram sadnem na 50tku vs niekto iny vyhram, vyhram este par drobnych mam cca 153usd a tak to dam na 50,30 a 20 vs opat Lexusone, vsetko riversucky hlavne ked mi callne na BB100 3B na 900 mam behind 250 a flop 236 si hovorim snad ho to netrafilo, on OFC slanostne otoci 3467 a este ma aj FD vs moje AAKQ, dalsie sucky a vsio prec. ostava mi opat 49 usd, tak opat blackjack a opat vyhra a blackjack mam na BI na 50tku a sup ho tam, vyhram, konecne mi zacne ist vidim svetielko nadeje na breakeven session ale reg odide a aj vsetky fishky a tak koncim na -70usd, co oproti -250 znie celkom fajn, aj ked bolo to vazne o nervy...
Tiltit som tiltil slovne, alias nadavakami ale herne ma to nejako neposkodilo.
GL me next time
![wizdo :wizdo:](./images/smilies/viannen_41.gif)