___Mortylen___ NLH6max cash

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ___Mortylen___ NLH6max cash

Odoslaťod ___Mortylen___ 14 Okt 2012 16:54

3flash3 napísal:Pozri, sú dobré "hero folds" a sú zlé, tento je z tej druhej kategórie.

SB je moby dick. 63/27/7/17 164ruk. Ma absurdny donk 81% (21/26) a aggression distribuciu taku, ze v podstate vzdy betuje ked ma moznost. Ma historiu overplay (who wouldve guessed) a zacina byt ocividne frustrovany, nakolko kona insta ked betuje a kazdy (vzacny) fold mu trva velmi dlho (zrejme sa k tomu musi nutit) WSD35 (33/93)

BB je iba fish. 39/14/6/11 1010ruk s donkom 33 (26/79) Jeho donks su showdown value, cize napriklad tu nieco ako 66+ 5x Ax. S FD by to imo nespravil. Nie je vsak velmi agresivny, to je pravda.

Na to, aby som foldol turn, si potrebujem byt takmer isty, ze som porazeny. Ano, fishky su excited, co nikdy nie je dobre znamenie ale vravim, SB ako keby ani v ruke nebol, dead money, skutocny problem je deep BB, ale s jeho donking ranges a s tym, aku flop lajnu som zobral, si myslim, ze si moze byt velmi isty silou svojej ruky a kludne overplayunut vsetky jeho Ax comba voci SB, ktory je skutocne tragicky a tvarit sa, ze ja v tej ruke v podstate nehram rolu.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod tucniak 14 Okt 2012 17:01

3flash3 napísal:Ja nie som ten, čo rád folduje, skôr naopak, ale toto je pre mňa fold 200bb+ deep podľa akcie. Sry, nechcem sa tu zase rozpisovať na pol strany prečo, ako u mňa býva zvykom. :) Každá vidí veci inak.

no offence, ale tomuto tvojmu pristupu nerozumiem velmi.

Ak sa ti nechce pisat, tak nepis, naco?

ty prides a povies, ze situacia A mala byt fold. Sformulujes to tak, ze kto tam nefoldne je asi mentalne postihnuty a ked sa clovek spyta na reasoning, tak ty nemas cas a tebe sa nechce. ok.

Akurat poker sa nikto nenauci sposobom je tu SPECIFICKA situacia A, spravne je FOLD..potrebne je naucit sa mysliet a bez toho aby si nejak popisal preco je to u teba fold tak hodnota tvojho prispevku je dost nizka, aspon pre mna.

Viem ze pomahas hracom free kade mozne ale tento tvoj attitude pridem poviem 2 slova a ked spustim nejaku otazku tak ja nemam cas a nebudem a nechcem, tak naco vobec ta prvotna reakcia? :)

to ze kazda strana vnima vec inak beriem pozitivne, da sa tak prist k ponauceniu..:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod 3flash3 14 Okt 2012 17:05

Pozri Morty, ja beriem tvoje argumenty, každý rozmýšľa inak. Ja len proste nedám rybe 200bb+ v single raise pote po takej akcii na turne v situácii, keď môžem kľudne drawovať na jeden out.

@tucniak: Ja som sa len pýtal Mortyho, prečo nefoldol. Nič viac, nič menej. Nepovedal som, že to musí byť fold a že je to správne riešenie, nie som vševed. Povedal som len svoj názor, že pre mňa to je fold a nerozpisoval som ďalej dôvody. Peace out man ;)

Za tento príspevok od 3flash3 poďakovali :
tucniak
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod magorko 14 Okt 2012 17:28

pre mna je to zase super easy stack off

3flash3: ok takze vzdy ked je sanca ze mame len 1-2 outy, tak treba foldnut, zalezi len na tom kolko ruk tam ma v jeho range, proti ktorym mame 1 outer, range oboch fish je trips+ a k tomu nejaky random crazy bluff z casu na cas alebo overplay inej ruky

equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 71.725% 71.73% 00.00% 224790 0.00 { 5c5s }
Hand 1: 14.137% 12.34% 01.80% 38661 5646.00 { AA, 44, A2s+, 7h6h, 32s, A2o+, 32o }
Hand 2: 14.137% 12.34% 01.80% 38661 5646.00 { AA, 44, A2s+, 7h6h, 32s, A2o+, 32o }

line od BB je slabsia nez line od SB, ale dal som obidvom range SB - BB ma este sirsiu range
magorko

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 17 krát/209 krát

Odoslaťod hegides 14 Okt 2012 17:59

.toto sa da foldnut? :shock:
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod sudden 14 Okt 2012 22:08

___Mortylen___ napísal:Cooler & suckout city. Asi hlavne mesto online pokru ;) Jednoducho mam pocit, ze aj bezim dobre, nakolko robim vela silnych ruk, ktore znesu 50-100bb akciu proti relativnym ranges ryb/velryb/fishregov a casto som VELMI happy, ze idu vsetky peniaze dnu, ale po showdowne resp. naslednom runnoute mi castokrat ostane :bad:

Tak tazko sa argumentuje ako zle runujes (overall) ked graf ukazuje 7bb+/100 kladnu winrate. Mozno zase runujes super dobre v nonSD spotoch, who knows :) Rozhodne ked zelena ide hore tak vyrovnat sa s coolermi/suckoutami nie je vobec tazke, aspon v mojom pripade to tak funguje :)

___Mortylen___ napísal:Bah, moji poker friends vsak bezia o dost horsie (narozdiel od Teba Sudden, ha?! Co mas k tomu povedat? Ake je Tvoje tajomstvo? )

:voodoo:

Tak ja som v obdobi februar-april prehral 70BI na 3-maxoch (50ka/100ka) a aj ked som to nehral prave idealne tak stale si myslim,ze az taky traged som nebol kedze priemerny hrac toho formatu mal IQ asi tak 65. Takze uz som si tiez tento rok vyskusal ake je to prehravat 3 mesiace vkuse, prekvapivo dost frustrujuce :D

Co sa tyka tej handy, tak pre mna je to tiez celkom jasny stackoff. Hlavne kvoli tomu ako sa vyvijala akcia na turne. Podla toho co si popisal je SB pure dead money a BB takto imo moze hrat velku cast svojich Ax ruk (being result oriented, tento predpoklad potvrdzuje aj showdown). Anyways vyhral si sidepot tak co sa stazujes ?! :D
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 20 Okt 2012 22:26

Getting absolutely destroyed! Neviem nic vyhrat, prehravam SD ako na pase (nedari sa zdvihnut blueline za 30k ruk z nuly, wtf is this rigged FUBAR site :wall: ) a najnovsie uz aj v non-SD zacinam dostavat knedle. Proste zvieratkam chodia dream boardy.
Adjustment co spravim bude asi ten, ze zacnem hrat o nieco viac tight OOP a zacnem hrat viac tight v 4bet/5bet potoch. Naprosta vacsina tychto hracov je uplne stratena postflop takze si myslim, ze tam lezi prevazna vacsina profitu, ktory by sa dal eventualne dosiahnut. Posilnim svoje SRP ranges rovnako ako aj 3bet defending ranges a snad sa aspon o nieco vyhnem tymto mojim swingom, ktore su z velkej casti spojene s pre-flop hrou.
A samozrejme som znovu frustrovany a prestava ma to pomaly ale isto bavit, rakovat pre Cassava enterprises, ktori vedu svatu vojnu proti regom. Nech uz je tu ten FTP!
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod buschle 20 Okt 2012 23:45

od tohto roku zavadzam pravidlo plakat mozes az od 300k ruk downera. :gl:

Za tento príspevok od buschle poďakovali :
3flash3
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 21 Okt 2012 03:11

buschle napísal:od tohto roku zavadzam pravidlo plakat mozes az od 300k ruk downera. :gl:

Obrázok

Uploaded with ImageShack.us

Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod sudden 21 Okt 2012 15:49

___Mortylen___ napísal:Adjustment co spravim bude asi ten, ze zacnem hrat o nieco viac tight OOP a zacnem hrat viac tight v 4bet/5bet potoch. Naprosta vacsina tychto hracov je uplne stratena postflop takze si myslim, ze tam lezi prevazna vacsina profitu, ktory by sa dal eventualne dosiahnut. Posilnim svoje SRP ranges rovnako ako aj 3bet defending ranges a snad sa aspon o nieco vyhnem tymto mojim swingom, ktore su z velkej casti spojene s pre-flop hrou.

No vidis, amerika objavena, mozes ist zarabat :angel:
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!