3flash3 napísal:Pozri, sú dobré "hero folds" a sú zlé, tento je z tej druhej kategórie.
SB je moby dick. 63/27/7/17 164ruk. Ma absurdny donk 81% (21/26) a aggression distribuciu taku, ze v podstate vzdy betuje ked ma moznost. Ma historiu overplay (who wouldve guessed) a zacina byt ocividne frustrovany, nakolko kona insta ked betuje a kazdy (vzacny) fold mu trva velmi dlho (zrejme sa k tomu musi nutit) WSD35 (33/93)
BB je iba fish. 39/14/6/11 1010ruk s donkom 33 (26/79) Jeho donks su showdown value, cize napriklad tu nieco ako 66+ 5x Ax. S FD by to imo nespravil. Nie je vsak velmi agresivny, to je pravda.
Na to, aby som foldol turn, si potrebujem byt takmer isty, ze som porazeny. Ano, fishky su excited, co nikdy nie je dobre znamenie ale vravim, SB ako keby ani v ruke nebol, dead money, skutocny problem je deep BB, ale s jeho donking ranges a s tym, aku flop lajnu som zobral, si myslim, ze si moze byt velmi isty silou svojej ruky a kludne overplayunut vsetky jeho Ax comba voci SB, ktory je skutocne tragicky a tvarit sa, ze ja v tej ruke v podstate nehram rolu.