TomMolivan napísal:Ono je totiž dosť ťažké nebyť "hejter" keď sa hráčom roka EPT stane človek, ktorý má fundamentálne princípy tejto hry pomýlené tak absurdným spôsobom, že to niekedy hraničí s myšlienkami NL2 veľrýb (ako príklady sa dajú uviesť klasiky ako "online poker je rigged", "radšej budem hrať s lepšími hráčmi než rybami" alebo "raisujem aby som zistil, na čom som"), zatiaľ čo tvrdo makajúci hráči ako napr. 7castle alebo momentálne Masuronike, ktorí ich majú zmáknutné veľmi dobre, dôkladne sa venujú štúdiu a hrávajú maximálne obdivuhodné volume sa topia v downswingoch o stovkách či dokonca tisíckach buy-inov.
Naozaj naozaj dufam, ze toto myslis len ako vtip. Ak si toto vazne myslis, prosim skus ist niekedy na seriu turnajov EPT, kde chodi aj Bendik a skus povedat ostatnym hracom, ktori ho na rozdiel od niektorych jeho krajanov respektuju, aky je to megalucker, ze nema nastudovane elementarne principy pokru a ze to hraje ako velryba z NL2 ved ta vysmeju a to teraz nemyslim v zlom. Prezentuj tieto svoje myslienky aj nazivo na turnaji pred ostatnymi, ci budes mat tolko odvahy ako tu na fore..... Vies kolko uspesnych PROFITUJUCICH hracov v zivote neprecitalo jedinu pokrovu knihu, resp. nestravili hodiny studiom?? To je nejaky zakon na to, ze musis studovat, aby si bol winner? Zjavne to mas pomylene Tome...podla mna poucovat niekoho o principoch pokru moze len ten, kto je uspesnejsi od toho druheho (co ty asi nie si). Prosim ta, kolko hracov v Europe ta pozna ako uspesneho hraca a kolko Bendika? Prosim prestan uz postovat svoje nazory na neho, ved to sa vazne neda citat...
PS: a fakt budem radsej niekym, kto ma "pomylene" principy, ale zaraba peniaze (co je predsa ELEMENTARNY ciel v pokri) ako sa roky driet a byt stovky ci tisice v downswingu