Zdravím
Konečnééé
znova hrám poker. Moja pauza, ktorú som mal kvôli cashoutu, bola z osobných dôvodov, ktoré tu nebudem riešiť konečne skončila
P****Stars účet mám odblokovaný a preto mám nejaké dilemy.
Veľká inšpirácia je pre mňa aj každý, kto tu mal alebo má nejaký svoj blog. Prečítal som si všetky tie blogy a vidím koľko hráčov to proste v nejakom bode vzdali, buď si povedali, že je to hlúposť, alebo, že na to nemajú. Ale aj napriek tomu je stále veľmi veľa dobrých vyhrávajúcich hráčov, ktorí si splnili svoj sen a môžu sa pokrom živiť. Tak čím som ja horší? Prečo sa to raz nemôže podariť aj mne?
1. Stars alebo U***et? Na Starse nemám prakticky žiadny rakeback, volume neočakávam, že odohrám na čo i len goldstar, ale za to ten softvér, dostatok akcie a možnosť hrať aj zaujímavejšie mikrolimit MTT, sú lákavé veci
na druhej strane, na U***et mám pekný 30% rakeback a možnosť hrať DONy, čo na najnižších limitoch všetc vieme, že je easy budovanie rollu
2. softvér? Hem by ma stál viac ako je môj BR, trial mám vyčerpaný. PokerTracker trial som stiahol, nainštaloval, nastavil a funguje len čiastočne - nezobrazuje mi HUD na všetkých stoloch, nezapisuje všetky handy.... Ďalšie softy sa mi nedarí vygoogliť
Našiel som niečo o elephante, ten ale už zrejme neexistuje, keďže na stránke, z ktorej pochádza som ho nenašiel. PokerDebugger je free, ale funguje vraj len na Stars. Viete prosím niekto o nejakom softe, za ktorý nemusím dať celý BR a dá sa využívať na najzákladnejšie veci ako hud, grafy, hand replayer? Prípadne viete o niečom ako získať hem alebo pokertracker za nižšiu ako bežnú cenu? Dajte mi prosím vedieť, díky
edit: stiahol som ten poker debugger, ale za nič na svete tam neviem nájsť jediný spustiteľný súbor
3.
Nekonečná dilema SNG alebo CG? Vždy som sa viac venoval SNG a MTT ako CG, ale po tom ako som si pozrel všetky videá od Yegona (obrovská vďaka), ktoré som našiel, zistil som, že pri CG sú väčšie rozdiely medzi jednotlivými hráčmi. Takisto si dovolím tvrdiť, že pri CG má reg väčšiu edge nad fishkou, je tam oveľa nižšia variance a ľahšie sa dá ísť limitmi vyššie. Pri SNG sa dá dostať povedzme na 15 USD, kde je aj tak väčšina regov len rakeback pro a na vyšších leveloch už jednoducho nie je dostatok akcie a hráčov edge sa už úplne vytráca, pretože tam nie je dostatok fishiek. Zato pri CG sa dosť rýb nájde aj na NL100. Takisto si neviem predstaviť, či by som niekedy zvládal 24-tablovať SNG. Príde mi to nereálne, keď sa teraz potím pri 9-tablingu. Hranie SNG mi pripadá akoby neučilo človeka hrať poker ako taký. Toto je čisto len moje uvažovanie, prosím opravte ma ak sa niekde mýlim