Johny40- DON 6-max - shoting 2,75 €

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Jančiho blog - nový začiatok :)

Odoslaťod Johny40 19 Aug 2013 17:57

matiapag napísal:To si ako tak rychlo stihol?

Bol som bohužiaľ nútený cashoutovať, čiže mal som smiešny BR + menší swing pri SNG + trochu tilt :oops:
Obrázok používateľa
Johny40

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 42 krát/3 krát

Odoslaťod matiapag 19 Aug 2013 18:22

To sa ale urcite da dat doporiadku na tvojom limite jednoducho :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Johny40 19 Aug 2013 18:39

No kým sa mi nepodarí nájsť novú prácu, tak sa to nedá do poriadku :D Čiže pri najvyššom možnom optimizme, o nejaké 2-3 mesiace som späť.
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod matiapag 19 Aug 2013 19:12

Tak budem drzat palce :gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Johny40 19 Aug 2013 19:13

No, kým sa nevrátim tak budem tiež samozrejme držať palce všetkým na fóre :gl: a ja zatiaľ vo voľnom čase môžem aspoň :dzejkej:
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod Johny40 22 Nov 2013 21:39

Zdravím :) Konečnééé :Yahoo!: znova hrám poker. Moja pauza, ktorú som mal kvôli cashoutu, bola z osobných dôvodov, ktoré tu nebudem riešiť konečne skončila :)
P****Stars účet mám odblokovaný a preto mám nejaké dilemy.
Veľká inšpirácia je pre mňa aj každý, kto tu mal alebo má nejaký svoj blog. Prečítal som si všetky tie blogy a vidím koľko hráčov to proste v nejakom bode vzdali, buď si povedali, že je to hlúposť, alebo, že na to nemajú. Ale aj napriek tomu je stále veľmi veľa dobrých vyhrávajúcich hráčov, ktorí si splnili svoj sen a môžu sa pokrom živiť. Tak čím som ja horší? Prečo sa to raz nemôže podariť aj mne?

1. Stars alebo U***et? Na Starse nemám prakticky žiadny rakeback, volume neočakávam, že odohrám na čo i len goldstar, ale za to ten softvér, dostatok akcie a možnosť hrať aj zaujímavejšie mikrolimit MTT, sú lákavé veci
na druhej strane, na U***et mám pekný 30% rakeback a možnosť hrať DONy, čo na najnižších limitoch všetc vieme, že je easy budovanie rollu

2. softvér? Hem by ma stál viac ako je môj BR, trial mám vyčerpaný. PokerTracker trial som stiahol, nainštaloval, nastavil a funguje len čiastočne - nezobrazuje mi HUD na všetkých stoloch, nezapisuje všetky handy.... Ďalšie softy sa mi nedarí vygoogliť :wall: Našiel som niečo o elephante, ten ale už zrejme neexistuje, keďže na stránke, z ktorej pochádza som ho nenašiel. PokerDebugger je free, ale funguje vraj len na Stars. Viete prosím niekto o nejakom softe, za ktorý nemusím dať celý BR a dá sa využívať na najzákladnejšie veci ako hud, grafy, hand replayer? Prípadne viete o niečom ako získať hem alebo pokertracker za nižšiu ako bežnú cenu? Dajte mi prosím vedieť, díky :)
edit: stiahol som ten poker debugger, ale za nič na svete tam neviem nájsť jediný spustiteľný súbor :(
3. Nekonečná dilema SNG alebo CG? Vždy som sa viac venoval SNG a MTT ako CG, ale po tom ako som si pozrel všetky videá od Yegona (obrovská vďaka), ktoré som našiel, zistil som, že pri CG sú väčšie rozdiely medzi jednotlivými hráčmi. Takisto si dovolím tvrdiť, že pri CG má reg väčšiu edge nad fishkou, je tam oveľa nižšia variance a ľahšie sa dá ísť limitmi vyššie. Pri SNG sa dá dostať povedzme na 15 USD, kde je aj tak väčšina regov len rakeback pro a na vyšších leveloch už jednoducho nie je dostatok akcie a hráčov edge sa už úplne vytráca, pretože tam nie je dostatok fishiek. Zato pri CG sa dosť rýb nájde aj na NL100. Takisto si neviem predstaviť, či by som niekedy zvládal 24-tablovať SNG. Príde mi to nereálne, keď sa teraz potím pri 9-tablingu. Hranie SNG mi pripadá akoby neučilo človeka hrať poker ako taký. Toto je čisto len moje uvažovanie, prosím opravte ma ak sa niekde mýlim :)
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod 3Sammy 23 Nov 2013 01:27

Ak mozem par mojich nazorov:
Tiez som sa po dlhej dobe vratil k stolom...
Zacinam z dola, behom par dni som porazil NL2ku, teraz pomerne crushujem NL5, ak to pojde vsetko ako ma, 1.1. by som sa chcel presunut na NL10

Odporúčam ti NL2ku SH/ FR
Stars, vyborny software, neskutocne siroke hracske pole, vela ryb...
Staci ak budes boomhunter, hladat napr 1 stolove ryby, ktorych je tam neurekom...
Na NL2ke by si mal s prehladom dat 50$ za mesiac, kupis nasledne HM a ides vyssie :)
Mam HM1, HM2, 2ku nepouzivam, lebo som zvyknuty na 1ku, ktora mi ide rychlejsie, cize ak chces mohol by som ti predat licencu na HM2 neskor

Nech sa vyjadria skúsenejší hráči
Obrázok používateľa
3Sammy

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

Odoslaťod yegon 23 Nov 2013 11:10

Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Johny40 23 Nov 2013 12:26

HM2 mi tiež zvykol trochu lagovať, ale budem na to myslieť, díky :)

Yegon díky moc :) zatiaľ to vyzerá funkčne :)
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod 1886er 23 Nov 2013 14:00

kašli na rakeback na micros, podľa mňa je zanedbateľné či máš 20 alebo 30%, lebo tie sumy, ktoré narakuješ nikdy nebudú také veľké, aby ti to spravilo nejaký významnejší rozdiel. skôr je dôležité to, či na micro/low stakes robíš peniaze na stoloch, rakeback rieš až niekde na midstakes ;)
Na Starse nemám prakticky žiadny rakeback
silverstar statusy majú myslím okolo 20% rb

Johny40 napísal:Pri SNG sa dá dostať povedzme na 15 USD, kde je aj tak väčšina regov len rakeback pro

na low stakes sa stále dá robiť profit z hry, bohužial sa tie hry tak kazia, že to bude asi len horšie. aspoň čo sa turieb týka.
aby si hral sngčka, nemusíš hrávať 24 stolov, to v skutočnosti zvládne len pár jedincov. :)

hraj to, čo ťa viac baví.

btw. dá sa stahnuť aj cracknutá verzia HM1
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!