také škaredé grafy tu už nedávaj

ondoko napísal:nak 18manom sa tu niekto aj aktivne venuje? na ne totiz pokukavam trochu
1886er napísal:good luck!! nad 18 mans som tiež rozmýšlal, je to celkom zaujímavý formát. len si nechcem predstaviť, aké swingy tam môže človek mať
také škaredé grafy tu už nedávaj
haman napísal:ondoko napísal:nak 18manom sa tu niekto aj aktivne venuje? na ne totiz pokukavam trochu
ja som to hraval, aj 27many. zdalo sa mi to ovela menej preregovane ako 9many, dalej sa mi lubilo viac ITM miestked si prelistujes moj blog niekde v prvej 1/3 tak tam som o tom postoval. bol som winning, ale kvoli praci som zmenil format na cg (aby som mohol v momente ukoncit session ked bolo treba).
1886er napísal:sa mi zdalo, že ťa nejako nevidím v sng lobbygl a nenechaj sa odradiť nejakým swingom, vyzerá to že ti to ide
Zeltzn napísal:urcite by som nefoldol to AK. Najprv betnes ako pussy 3way s fish, co on mohol brat ako weakness, no ty si myslis, ze si schopny dostat 2 streets of value a chces ist dostat na prvych 2 streets a UTG tam teraz shipne nejake JTs/overplayne nieco. Ak hra takto 88/77, tak wp a mozes mu separovat range nizkym sizingami ( raisne monstre, callne medium strength ruky a mozes overb T/R)
Co tam beatujes s AQ okrem random retard 3bar 1/2, ktore vacsinu casu improvli na takom runoute? Villain je evidentne retard, ale tam nebudes mat dobry call v longrune imo
Zeltzn napísal:aha, my sme 150bb deepKazdopadne nechapem nejaky dovod toho bet sizingu. ste deep, mas fish v pote a ty betnes 1/3 s planom foldnut na raise?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.