1886er napísal:kašli na rakeback na micros, podľa mňa je zanedbateľné či máš 20 alebo 30%, lebo tie sumy, ktoré narakuješ nikdy nebudú také veľké, aby ti to spravilo nejaký významnejší rozdiel. skôr je dôležité to, či na micro/low stakes robíš peniaze na stoloch, rakeback rieš až niekde na midstakes
Na Starse nemám prakticky žiadny rakeback
silverstar statusy majú myslím okolo 20% rbJohny40 napísal:Pri SNG sa dá dostať povedzme na 15 USD, kde je aj tak väčšina regov len rakeback pro
na low stakes sa stále dá robiť profit z hry, bohužial sa tie hry tak kazia, že to bude asi len horšie. aspoň čo sa turieb týka.
aby si hral sngčka, nemusíš hrávať 24 stolov, to v skutočnosti zvládne len pár jedincov.
hraj to, čo ťa viac baví.
btw. dá sa stahnuť aj cracknutá verzia HM1
Veľká vďaka za tvoj príspevok. Od poobedia keď som ho prečítal o tom rozmýšľam. Najmä o tom, aby som hral to čo ma najviac baví. Nebudem teda riešiť to, čo by som mal hrať o pol roka alebo o rok, hlavne aby som hral, zlepšoval sa, robil aspoň malý profit a aby ma poker bavil a nie stresoval. Som veľmi súťaživý typ človeka, veľmi rád vyhrávam ale ešte viac nemám rád prehry. Súťaženie je to čo ma baví. Čiže toto je určite + pre SNG. Dnes som hral 6-max turbo DONy na U***et. Cítim tam oveľa väčší edge ako pri klasickom SNG. Často krát netreba urobiť nič iné, len foldovať a človek je zrazu na bubble v pushfold fáze, kde sú tie fishky dosť slabé.Takisto čo sa týka swingov, myslím že sú podstatne menšie.
Poznáte niekto niečo, čo sa dá preštudovať o DONoch? Knihy, stránky, komentované videá, prakticky čokoľvek
Čo sa týka môjho BRM : momentálne mám 56€ a hrám 1.1€ DON, akonáhle dosiahnem hranicu 72€ skúsim hrať 2.75€ - budem mať na to 8 BI. Ak by som padol zas na 50€, tak mám stále safe BR na tie 1,1€
Zajtra ak mi v tom nič vážne nezabráni, skúsim natočiť a okomentovať 4-6 stolov, nech sa môže niekto ochotný mrknúť na to ako to hrám
Ten HM1 - vieš aj kde presne to stiahnuť? Risknúť to z ulozto? Niekde som niečo čítal, že tam zvykne byť nejaké svinstvo, kt. by som nerád pustil do PC.