Johny40- DON 6-max - shoting 2,75 €

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Jančiho blog - nový začiatok :)

Odoslaťod Johny40 24 Nov 2013 02:40

1886er napísal:kašli na rakeback na micros, podľa mňa je zanedbateľné či máš 20 alebo 30%, lebo tie sumy, ktoré narakuješ nikdy nebudú také veľké, aby ti to spravilo nejaký významnejší rozdiel. skôr je dôležité to, či na micro/low stakes robíš peniaze na stoloch, rakeback rieš až niekde na midstakes ;)
Na Starse nemám prakticky žiadny rakeback
silverstar statusy majú myslím okolo 20% rb

Johny40 napísal:Pri SNG sa dá dostať povedzme na 15 USD, kde je aj tak väčšina regov len rakeback pro

na low stakes sa stále dá robiť profit z hry, bohužial sa tie hry tak kazia, že to bude asi len horšie. aspoň čo sa turieb týka.
aby si hral sngčka, nemusíš hrávať 24 stolov, to v skutočnosti zvládne len pár jedincov. :)

hraj to, čo ťa viac baví.

btw. dá sa stahnuť aj cracknutá verzia HM1

Veľká vďaka za tvoj príspevok. Od poobedia keď som ho prečítal o tom rozmýšľam. Najmä o tom, aby som hral to čo ma najviac baví. Nebudem teda riešiť to, čo by som mal hrať o pol roka alebo o rok, hlavne aby som hral, zlepšoval sa, robil aspoň malý profit a aby ma poker bavil a nie stresoval. Som veľmi súťaživý typ človeka, veľmi rád vyhrávam ale ešte viac nemám rád prehry. Súťaženie je to čo ma baví. Čiže toto je určite + pre SNG. Dnes som hral 6-max turbo DONy na U***et. Cítim tam oveľa väčší edge ako pri klasickom SNG. Často krát netreba urobiť nič iné, len foldovať a človek je zrazu na bubble v pushfold fáze, kde sú tie fishky dosť slabé.Takisto čo sa týka swingov, myslím že sú podstatne menšie.

Poznáte niekto niečo, čo sa dá preštudovať o DONoch? Knihy, stránky, komentované videá, prakticky čokoľvek :)

Čo sa týka môjho BRM : momentálne mám 56€ a hrám 1.1€ DON, akonáhle dosiahnem hranicu 72€ skúsim hrať 2.75€ - budem mať na to 8 BI. Ak by som padol zas na 50€, tak mám stále safe BR na tie 1,1€

Zajtra ak mi v tom nič vážne nezabráni, skúsim natočiť a okomentovať 4-6 stolov, nech sa môže niekto ochotný mrknúť na to ako to hrám :D

Ten HM1 - vieš aj kde presne to stiahnuť? Risknúť to z ulozto? Niekde som niečo čítal, že tam zvykne byť nejaké svinstvo, kt. by som nerád pustil do PC.
Obrázok používateľa
Johny40

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 42 krát/3 krát

Odoslaťod Stanley VII 24 Nov 2013 12:45

Je to na zvážení každého, ale ja osobne by som si crakcnuté programy, u ktorých je jasné, že ich budú používať pokroví hráči, teda ľudia, ktorí robia na ich počítači aj s peniazmi, nesťahoval... :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod Johny40 24 Nov 2013 13:02

Stanley VII napísal:Je to na zvážení každého, ale ja osobne by som si crakcnuté programy, u ktorých je jasné, že ich budú používať pokroví hráči, teda ľudia, ktorí robia na ich počítači aj s peniazmi, nesťahoval... :)

No práve... Ty poznáš nejaký soft, kt. by fungoval bezplatne? Lebo zaplatiť celý BR za využitie prakticky len HUDu a občas pozretie si grafov sa mi nechce :D To čo posielal Yegon je podľa mňa super, ale funguje to len na cg.
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod 1886er 24 Nov 2013 13:59

No je to na tebe, či si ochotný to risknut. Lebo pri týchto crackovanych veciach je vždy šanca, že budú obsahovať nejaký malware. Ja som taku verziu hm chvíľku mal, lebo som potreboval využiť nejake funkcie toho softu a bolo to ok. Ale ak nechceš riskovať vôbec, tak jediná možnosť je, že si to kúpiš. Sa mi zdá, že predávajú aj verzie na nižšie stakes, ktoré stoja tak o polovicu menej, ako full verzie, pričom majú všetky funkcie ako full. Takto to funguje minimálne pri pt4.
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod Johny40 24 Nov 2013 14:03

1886er napísal:No je to na tebe, či si ochotný to risknut. Lebo pri týchto crackovanych veciach je vždy šanca, že budú obsahovať nejaký malware. Ja som taku verziu hm chvíľku mal, lebo som potreboval využiť nejake funkcie toho softu a bolo to ok. Ale ak nechceš riskovať vôbec, tak jediná možnosť je, že si to kúpiš. Sa mi zdá, že predávajú aj verzie na nižšie stakes, ktoré stoja tak o polovicu menej, ako full verzie, pričom majú všetky funkcie ako full. Takto to funguje minimálne pri pt4.

Práve ten PT4 ma trochu štve. Mám trial verziu, no nijako ho neviem rozbehať na tých DONoch. Buď mi robí to, že nezapíše všetky handy, alebo sa ten HUD nezobrazí na všetkých stoloch. Ak by som toto vedel vyriešiť, tak mi ten trial vydrží ešte skoro 4 týždne a riešil by som to až potom.

Pamätáš si odkiaľ si to sťahoval? Alebo nemáš náhodou inštalačku v PC ešte?
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod Johny40 24 Nov 2013 15:55

Video : http://ulozto.sk/xBPXF8tg/1-1-turbo-don-6-max-avi

... pre niečo je to bez zvuku, ale snáď to nevadí :D moje komentáre tam nestáli za veľa, keďže som sa snažil sústrediť hlavne na hru

Ďakujem každému za pozretie a za všetky rady a komentáre :)
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod Johny40 27 Nov 2013 00:43

Prečo som sa rozhodol pre DON?
1. menšie swingy ako pri SNG
2. jednoduchosť - pri turbo DON takmer žiadna postflop hra
3. žiadne HU - pri klasickom SNG, kde väčšina peňazí leží na 1. mieste, musíme ovládať aj hranie týchto HU
4. veľmi fishy pole - DONy sa hrávajú väčšinou v herniach, kde je aj kasíno, stávková kancelária... čiže vo všeobecnosti viac fishiek
5. minimum regov na nižších limitoch - opravte ma prosím ak sa mýlim, no konkrétne na U***et nejakých regov ani nevidím
6. menej suckoutov - menej často sa dostanem do allinu tak aby som bol aj v SD, čiže vidím menej suckoutov, tým pádom som menej tiltovaný ako pri SNG, môžem sa viac sústrediť na hru --- EV+
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod Johny40 27 Nov 2013 00:45

Dnes som odohral kvôli práci strašne málo, len 17 turnajov.
Momentálne mám BR 79,2€ čiže vyhral som necelých 8 BI.
Veľmi ma hnevá, že z tých 17 DONov som 4 prehral, pretože 3 z nich som prehral kvôli chybám, ktoré som urobil. :wall: Boli to chyby typu: " viem, že to nemám urobiť, aj tak to urobím" :oops:
Musím pri hre myslieť na to, že každá chyba, ktorú urobím, ma stojí v podstate 2 BI, ten čo za to zaplatím + ten, čo kvôli tomu nevyhrám.

Uvažujem, že s týmto BR začnem shotovať vyšší limit, t.j. 2,5€ + 0,25€. Vyčlenil by som na to 10 BI, ak pre niečo neuspejem, zídem ochotne nižšie, a stále budem mať 50 BI na 1,1€.
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod Johny40 30 Nov 2013 23:42

Od zajtra skúsim hrať ten 2,5€ + 0,25€. Vyčlenených mám na to 8 BI a v prípade, že by som ich prehral som pripravený ísť znovu na 1,1€ s 50 BI. Wish me luck :)
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod Johny40 01 Dec 2013 16:48

Microgaming - 50/100 NL (6 max) - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 4

BTN: 10.7 BB (VPIP: 5.13, PFR: 0.00, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 39)
Hero (SB): 23.88 BB
BB: 16.98 BB (VPIP: 31.82, PFR: 4.76, 3Bet Preflop: 16.67, Hands: 23)
UTG: 19.55 BB (VPIP: 30.43, PFR: 17.39, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 23)
CO: 18.9 BB (VPIP: 54.55, PFR: 40.91, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 23)

Hero posts SB 0.5 BB, BB posts BB 1 BB

Pre Flop: (pot: 1.5 BB) Hero has Q:diamond: Q:heart:

BTN je nit, ktorého range odhadujem na TT+,AJs+,AQo+ Proti tejto range som podľa equilabu 56% favorit. Flipovať za pol stacku sa mi v piatich hráčoch nechce a neverím, že na môj push buden nit foldovať.

fold, fold, BTN raises to 2 BB, Hero calls 1.5 BB, BB calls 1 BB

Flop: (6 BB, 3 players) 9:diamond: 8:club: J:spade:
Hero checks, BB checks, BTN bets 3 BB, Hero calls 3 BB, fold

Flop je síce koordinovaný, mám ale blockers na straight a overpár. Nečakám, že BTN sa stackne s horším( okrem TT a AJs). Bojím sa jedine fishky na BB, keďže do jeho range môžu patriť aj handy ako QT,T7,J9,J8,99,88.

Turn: (12 BB, 2 players) J:diamond:
Imo tento check neznamená nič, pretože rovnako ako by tam checkol s J, takisto aj bez neho.
Hero checks, BTN checks

River: (12 BB, 2 players) 6:heart:
Hero checks, BTN bets 2.22 BB, Hero calls 2.22 BB

Spoiler:
BTN shows K:spade: K:diamond: (Two Pair, Kings and Jacks) (Pre 82%, Flop 76%, Turn 86%)
Hero mucks Q:diamond: Q:heart: (Two Pair, Queens and Jacks) (Pre 18%, Flop 24%, Turn 14%)
BTN wins 16.44 BB

Ako by ste to hrali vy? Lepší push preflop? Fold na flope?
Obrázok používateľa
Johny40

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!