small update:
Dnes som opäť nehral, už to budú 4 dni.
Absolvoval som small trip do BA, kde sme boli na DOD na FIITke. Veľmi pekná škola či už zvonka alebo zvnútra, určite dostala nemalé peniaze od štátu. Zišli sme sa v jednej veľkej miestnosti (fakt veľkej), kde nám povedali dvaja študenti (magistri) niečo o svojej škole, chalan a baba. Baba reprezentovala niečo ako neskúseného študenta, ktorý si nie je istý, či má ísť na FIIT. Vravela tam, že nič nevedela, že ju všetko naučili, zapojila sa do súťaží a vyhrala tons of money a teraz má vlastnú firmu (všetko za 3.5r). Jej príbeh mi pripomínal nejakého Chrisa Moneymakera alebo Giraha
(bol som vo veľkom spánkovom deficite). Potom sme sa poobzerali po škole a šli sme na trhy. Klasika.
Hneď ako som prišiel domov, som sa vybalil a šiel som na svoj oficiálne prvý crossfitový tréning. Veľmi dlho som nešportoval (vždy v dôsledku zranenia, nie ani tak mojej vlastnej lenivosti) a mám z toho veľmi dobrý pocit. Ani tak nie z toho, že som totálne zničený po "tréningu", na ktorom sme nacvičovali techniku a dali sme si na konci najzákladnejší workout, ale z toho, že mám pocit, že môj život smeruje tým smerom, ktorý som vždy chcel žiť. Chvíľu som sa potom rozprával s trénerom a vravel mi, že to nie je ani tak veľmi o sile, ako o mindsete, čo mi vhodilo červíka do hlavy a neviem si ho z nej teraz vybrať. Je to opäť typ rečníckej otázky, ktorých si kladiem počas dňa dosť veľa ku podivu a to je : Hľadaj a obklopuj sa ľuďmi, ktorý zdieľajú tvoj heart & commitment pre to, čo robia! Ale znie to dosť jednoducho,nie? Ako takých ľudí nájsť? Čo s tými druhými ľuďmi? Help me! Aj keď som dnes ešte nehral a pravdepodobne nebudem, tak ho hodnotím ako veľmi pozitívny deň.
Zajtra sa na 100% už pozrieme na tie ranges na skype a o 20tej by sa pravdepodobne mala rozoberať moja live play na coachingu. Chcel by som dať trochu aj nejaký objem, lebo musím dať diamantový status, čo by nemalo byť nejak extra ťažké pri 40-42k hands pri promos, ktoré momentálne prebiehajú.
EDIT:
your ideas?