takže včera som bol ako už je zvykom v CCC na ich superfreezoute za 19eur s možnosťou reentry. Turnaj začínam na fajčiarskom stole, lebo som čakal viacej rýb na fajčiraskych stoloch a ako bonus je možnosť že niečo trafím a spravím si rozumný stack. Tak sa nakoniec aj stalo, aj keď som nejakú chvilu bol celkom card dead.
Pre lenivých
Takže seating -table 9 seat 8 a tam sedím až do FT. Na stole pohodka, hráči vyzerajú celkom ok, zľahka smelling fishes, takže si len hovorím, nech ma trafí a zaplatia. Tak sa nakoniec aj deje :-).
Stacky sú 20k a kým nie sú blindy aspoň BB200, alebo nsa niekto neodhádže výrazne nebudem vypisovať stacky...
BB50, UTG R200 a 3x call, ja call na SB s 45s,BB call
FLOP K32r a UTG X, MP bet 700 a iba ja call
TURN 6 a MP 1500 ja po chvili 3500 on call
RIVER K ja 4500 on call a berem pekný pot.
Začnú mi chodiť handy a berem poty s ATs,ATo, s 55 do mňa riverne trips .
Potom dostanem QQ, UTG R150 ja 3B450, call od BTN a UTG.
FLOP KJxs, UTG a ja X a BTN 1k ja call cbet aj takýto board 3way?
TURN K ja idem opäť X/C 1k a už viem, že som popredu
RIVER 5 a chcem ho nechať blufnut ale checkuje s 99 a berem ďalší pekný pot. Dostávam sa na 35k stack približne.
Po týchto handách začínam rozmýšlať nad loose hrou, lebo vyjde mi aj par drobných blufov alebo berem poty cbetom, ale nakoniec sa ukludnim a hrám svoju tight hru ďalej.
BB100 - pán na UTG R 300 (starší pán a celkom nervný = easy tilt ) , ja na MP call s A2s, ešte 2x call, BTN call a blindy tiež...
FLOP A23s pán 1k, ja call a fold až do BTN (6,5k stack), ktorý raisuje na 3k (celkom mu verím aj to 45/set) ale pán na UTG pushuje 14k a tam viem že som dobrý, tak po chvili a spočítaní si rozdielu (7,5k) callujem a BTN tiež. UTG má nuts FD s K8s a BTN podľa predpokladu 45 blank turn a river rozhodol, že som pánovy vrátil požičané (ja som mal 45s na tom K23 6 K) a starší pán si ide po reentry. Dobrý call UTG pushu? - dával som ho na Ax,FD, občas set
No trošku sa nám obmenil stôl a o 3 pozície za mnou si sadne dosť agro pán, ktorého hituje a rýchlo získava stack. Táto handa je s ním...
Som na BTN s 66 (stack 34k), UTG (32k),UTG+1 a MP limp ja na BTN raise 1300 a UTG a UTG+1 call.
FLOP 965r dávam 2k, UTG call
TURN 2 dávam 4k a calluje
RIVER Q betujem 8k, on točí 16k ja pushujem on call s Q5o ...Dostávam sa na skoro 70k a pohodový stack.
Vypočujem si...a všetci na stole sa smejeme, ešte aj s dealerkou Rozhodne musím spojazdniť MP3/kartu do telefonu, nech to nemusim pocuvat - nie ze by mi to vadilo... pán si dá reentry a pokračujeme...
Opäť si naberie stack a príde táto handa:
Mám 88 na BB800 s 45k stackom a po limpe, raisujem na 3100 a dostávam call iba od agro pána (cca 40-50k+).
Flop 663 dávam 3k a on točí na 12k, rozmýšlam, zatiaľ vždy keď raisoval mal, a čím silnejšie tým bol silnejší, nakoniec som si uvedomil, že okrem 6x, má aj 44,55,77,3x, ktoré bijem a TT+ by 3Betoval, čiže jeho range čo ma bije je 6x a 99 nakoniec 6 sekúnd pred koncom timu pushnem a pán foldne, otočím 88 a pán dostane megatilt, lebo foldol 99
Opäť si niečo vypočujem a po pravde sa teším, lebo stačí mi jeden dobrý flop a vezmem ho celého, čo pri podobných stackoch by bolo pre mňa výhodné. Nanešťastie dostávam handy ale nie flopy a opäť sa trochu odhadzujem...nevadí...
Nakoniec sa vráti starší pán, ktorý sedel asi 2 hodiny na cashi. Začal naťahovať hru, floor potom stál pri našom stole stále, pán po hre dostal upozornenie, zákaz alkoholu, čo je úžasné z môjho pohľadu, lebo ho to uzemnilo a začal hrať rozumne rýchlo. Som rád za kvalitný a dobrý personál, čo je v CCC, aspoň viem, že keď sa niečo deje je na nich spoľahnutie.
Potom prichádza zvrat. Pri BB6k už ide floor aby nám zobral BB hráča, ale dealer už rozdáva, takže vezme ďalšieho v poradí, čo mi v podstate asi zachránilo turnaj. Lebo tú hru dostávam QQ na SB (stack 50k), CO R12k ja push on call s AKo. Board QT8 Q x ma veľmi poteší a konečne sa dostávam na hrateľný stack.
Hneď nato ja na BTN R 14k a BB call a foldol na Cbet na A73 a ja mám zrazu hrateľných 135k.
Potom prichádza ďalšia hra kde som bol trochu stratený ale fold pre mi prišiel ako zlý nápad.
BB6k mám cca 135k a som na SB s KTo. UTG limp (už limp pushol), ja iba call a BB check. BB bol chalan čo ma spoznal, že som wizdo a okrem toho sme si aj trochu pokecali. Jeho stack bol okolo 60k.
FLOP AJ7s a všetci check.
TURN Q dalo možný flush (ja K vo farbe) a BB bet 7k, UTG F a ja raise 17k, chalan začne rozmýšlať a potom povie: "v blogu si písal že na blufy na týchto blindoch nemám gule", trochu ho ukecávam a nakoniec Pushne svoje A7 ja snapcall river blank a dostávam sa na 200k.
Výjde mi pár stealov a potom BTN pushne AKs (chalan z hry kde som s QQ trafil quads) a ja sám BB nájdem AA instacall a board T99 8 3 všetko vyriešil a ja sa dostávam na 320k pri AVG 170k.
Potom ide pár jednoduchých hier, kde beriem nejaké blindy a dostávam sa na 400k na bubble, ale za mnou sú 200k a 350k stacky, za ním tiež 200k a shorti sú na druhom stole. Short u nás má cca 100k a sedí predomnou a vie z kade fúka, čiže od neho budem počuť tak iba push...
Short sedí predomnou a pushne AT ja isntacall TT a board QJ9 8 Q splitujeme.
Po prasknutí bubliny vyradím shorta 55 vs T9 po boarde 886 4 3 a ide sa na FT.
Na FT mám cca 450k pri AVG okolo 200k a patrím k TOP2 na chipoch. Ale som zľahka carddead , odhádžem sa keď raisnem 35k (BB16k) AJo a dostanem call, chalan push 200k ja fold a ukáže AKo . Ruku nato dám opäť 35k s KQo a dostanem push 100k, zahodiť to nejde a callujem a pán má AA - board AJx mi dá nádej ale desiatka nikde a tak padám na 250k.
Posledná hra bola celkom sick , vs chalan za mnou, ktorý tvrdil, že je v CCC prvýkrát...(možno aj na live pokri celkovo?? )
BB20k ja 250k ja BTN R45k s A5o, SB call (300k+) a BB fold(120k).
FLOP AT9r betujem 50k on call
TURN 3s dáva FD, betujem 150k on call s J7s!!!!! , na turne dostal FD
RIVER 2s mu dáva flush a idem domov 8 mi za smiešných 66eur (prvý bral 480eur)...
No nevadí, ustál som keď som potreboval, vytočil som čo som potreboval a dostal som sa ďaleko. V podstate som to všetko vyvaluebetoval + pár blufov...
GL a dúfam že ready na mňa nevyužijete
wizdo