Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Odoslaťod wizdo 15 Dec 2013 16:33

Ahojte,
takže včera som bol ako už je zvykom v CCC na ich superfreezoute za 19eur s možnosťou reentry. Turnaj začínam na fajčiarskom stole, lebo som čakal viacej rýb na fajčiraskych stoloch a ako bonus je možnosť že niečo trafím a spravím si rozumný stack. Tak sa nakoniec aj stalo, aj keď som nejakú chvilu bol celkom card dead.

Pre lenivých
Spoiler:
Last 15 CL s 420k, FT stále top2 s 450k, vypadávam 8mi, keď dostávam cooler a suckout a beriem 66eur

Takže seating -table 9 seat 8 a tam sedím až do FT. Na stole pohodka, hráči vyzerajú celkom ok, zľahka smelling fishes, takže si len hovorím, nech ma trafí a zaplatia. Tak sa nakoniec aj deje :-).

Stacky sú 20k a kým nie sú blindy aspoň BB200, alebo nsa niekto neodhádže výrazne nebudem vypisovať stacky...

BB50, UTG R200 a 3x call, ja call na SB s 45s,BB call
FLOP K32r a UTG X, MP bet 700 a iba ja call
TURN 6 :Yahoo!: a MP 1500 ja po chvili 3500 on call
RIVER K ja 4500 on call a berem pekný pot.

Začnú mi chodiť handy a berem poty s ATs,ATo, s 55 do mňa riverne trips :fish: . :wizdo:

Potom dostanem QQ, UTG R150 ja 3B450, call od BTN a UTG.
FLOP KJxs, UTG a ja X a BTN 1k ja call cbet aj takýto board 3way?
TURN K ja idem opäť X/C 1k a už viem, že som popredu
RIVER 5 a chcem ho nechať blufnut ale checkuje s 99 a berem ďalší pekný pot. Dostávam sa na 35k stack približne.

Po týchto handách začínam rozmýšlať nad loose hrou, lebo vyjde mi aj par drobných blufov alebo berem poty cbetom, ale nakoniec sa ukludnim a hrám svoju tight hru ďalej.

BB100 - pán na UTG R 300 (starší pán a celkom nervný = easy tilt :evil: ) , ja na MP call s A2s, ešte 2x call, BTN call a blindy tiež...
FLOP A23s pán 1k, ja call a fold až do BTN (6,5k stack), ktorý raisuje na 3k (celkom mu verím aj to 45/set) ale pán na UTG pushuje 14k a tam viem že som dobrý, tak po chvili a spočítaní si rozdielu (7,5k) callujem a BTN tiež. UTG má nuts FD s K8s a BTN podľa predpokladu 45 blank turn a river rozhodol, že som pánovy vrátil požičané (ja som mal 45s na tom K23 6 K) a starší pán si ide po reentry. Dobrý call UTG pushu? - dával som ho na Ax,FD, občas set

No trošku sa nám obmenil stôl a o 3 pozície za mnou si sadne dosť agro pán, ktorého hituje a rýchlo získava stack. Táto handa je s ním...
Som na BTN s 66 (stack 34k), UTG (32k),UTG+1 a MP limp ja na BTN raise 1300 a UTG a UTG+1 call.
FLOP 965r dávam 2k, UTG call
TURN 2 dávam 4k a calluje
RIVER Q :river: :evil: betujem 8k, on točí 16k ja pushujem on call s Q5o :fish: :vlade: ...Dostávam sa na skoro 70k a pohodový stack.

Vypočujem si...a všetci na stole sa smejeme, ešte aj s dealerkou :evil: :river: Rozhodne musím spojazdniť MP3/kartu do telefonu, nech to nemusim pocuvat - nie ze by mi to vadilo... 8-) 8-) pán si dá reentry a pokračujeme...
Opäť si naberie stack a príde táto handa:
Mám 88 na BB800 s 45k stackom a po limpe, raisujem na 3100 a dostávam call iba od agro pána (cca 40-50k+).
Flop 663 dávam 3k a on točí na 12k, rozmýšlam, zatiaľ vždy keď raisoval mal, a čím silnejšie tým bol silnejší, nakoniec som si uvedomil, že okrem 6x, má aj 44,55,77,3x, ktoré bijem a TT+ by 3Betoval, čiže jeho range čo ma bije je 6x a 99 nakoniec 6 sekúnd pred koncom timu pushnem a pán foldne, otočím 88 a pán dostane megatilt, lebo foldol 99 :river: :river: :Yahoo!: :P :crazy:

Opäť si niečo vypočujem a po pravde sa teším, lebo stačí mi jeden dobrý flop a vezmem ho celého, čo pri podobných stackoch by bolo pre mňa výhodné. Nanešťastie dostávam handy ale nie flopy a opäť sa trochu odhadzujem...nevadí...

Nakoniec sa vráti starší pán, ktorý sedel asi 2 hodiny na cashi. Začal naťahovať hru, floor potom stál pri našom stole stále, pán po hre dostal upozornenie, zákaz alkoholu, čo je úžasné z môjho pohľadu, lebo ho to uzemnilo a začal hrať rozumne rýchlo. Som rád za kvalitný a dobrý personál, čo je v CCC, aspoň viem, že keď sa niečo deje je na nich spoľahnutie.

Potom prichádza zvrat. Pri BB6k už ide floor aby nám zobral BB hráča, ale dealer už rozdáva, takže vezme ďalšieho v poradí, čo mi v podstate asi zachránilo turnaj. Lebo tú hru dostávam QQ na SB (stack 50k), CO R12k ja push on call s AKo. Board QT8 Q x ma veľmi poteší a konečne sa dostávam na hrateľný stack.
Hneď nato ja na BTN R 14k a BB call a foldol na Cbet na A73 a ja mám zrazu hrateľných 135k.

Potom prichádza ďalšia hra kde som bol trochu stratený ale fold pre mi prišiel ako zlý nápad.
BB6k mám cca 135k a som na SB s KTo. UTG limp (už limp pushol), ja iba call a BB check. BB bol chalan čo ma spoznal, že som wizdo a okrem toho sme si aj trochu pokecali. Jeho stack bol okolo 60k.
FLOP AJ7s a všetci check.
TURN Q dalo možný flush (ja K vo farbe) a BB bet 7k, UTG F a ja raise 17k, chalan začne rozmýšlať a potom povie: "v blogu si písal že na blufy na týchto blindoch nemám gule", trochu ho ukecávam :oops: a nakoniec Pushne svoje A7 ja snapcall river blank a dostávam sa na 200k. 8-) :Yahoo!:

Výjde mi pár stealov a potom BTN pushne AKs (chalan z hry kde som s QQ trafil quads) a ja sám BB nájdem AA 8-) instacall a board T99 8 3 všetko vyriešil a ja sa dostávam na 320k pri AVG 170k.
Potom ide pár jednoduchých hier, kde beriem nejaké blindy a dostávam sa na 400k na bubble, ale za mnou sú 200k a 350k stacky, za ním tiež 200k a shorti sú na druhom stole. Short u nás má cca 100k a sedí predomnou :wall: a vie z kade fúka, čiže od neho budem počuť tak iba push...

Short sedí predomnou a pushne AT ja isntacall TT a board QJ9 8 Q splitujeme.
Po prasknutí bubliny vyradím shorta 55 vs T9 po boarde 886 4 3 a ide sa na FT.

Na FT mám cca 450k pri AVG okolo 200k a patrím k TOP2 na chipoch. Ale som zľahka carddead :( , odhádžem sa keď raisnem 35k (BB16k) AJo a dostanem call, chalan push 200k ja fold a ukáže AKo . Ruku nato dám opäť 35k s KQo a dostanem push 100k, zahodiť to nejde a callujem a pán má AA - board AJx mi dá nádej ale desiatka nikde a tak padám na 250k.

Posledná hra bola celkom sick :bad: :bad: , vs chalan za mnou, ktorý tvrdil, že je v CCC prvýkrát...(možno aj na live pokri celkovo?? :evil: :river: )
BB20k ja 250k ja BTN R45k s A5o, SB call (300k+) a BB fold(120k).
FLOP AT9r betujem 50k on call
TURN 3s dáva FD, betujem 150k on call s J7s!!!!! :evil: , na turne dostal FD
RIVER 2s :w4444x: :w4444x: :w4444x: mu dáva flush a idem domov 8 mi za smiešných 66eur (prvý bral 480eur)...

No nevadí, ustál som keď som potreboval, vytočil som čo som potreboval a dostal som sa ďaleko. V podstate som to všetko vyvaluebetoval + pár blufov...
GL a dúfam že ready na mňa nevyužijete 8-)
wizdo :wizdo:
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

WIN the BTN - never...

Odoslaťod wizdo 17 Dec 2013 11:26

Ahoj,
môj obľúbený turnaj mi absolútne nejde :wall: :O: , čo je trochu deprimujúce, ale tak čo narobím. V podstate som dopadol celkom dobre, aj keď nie ITM ale dostal som pár suckov a nakoniec cooler.Ale tak pekne poporade.

Mám agresívny stôl, našťastie agro hráči sedia za mnou, čiže SB/BB som sporadicky.

Počiatočný stack 20k, ak nenapíšem inak, stack buď nie je podstatný alebo je to okolo počiatočného...

Prvá hra som na BB pri blidnoch 150, UTg a UTG+1 Limp, MP R 800, BTN a SB call, ja na BB mám ATs callujem a limpery tiež.
FLOP A54s mám BDFD, SB ale nahadzuje 1600 do potu asi 5k, odds sú dobré a callujem, MP to raisne na 6k a SB pushne 20k ja fold, MP call a otáča 85s pán an SB AQ..
TURN T ( :evil: :river: ) river 7blank a AQ drží.
OTÁZKA - je to príliš light float na flope? - pot odds mám dobré, aj keď je za mnou ešte celý stôl...

Opäť som BB a MP v light tilte otvára na 800 (BB150) s 11k stackom, HJ call (7k stack) pár callov a ja 3B s KK na BB na 3100, UTG+1 call, MP push, HJ push, ja push a na UTG+1 sa krúti a zahadzuje nakoniec - MP má 88 a HJ A9s

Board ale ide A :wall: :wall: 42 4 J a padám na 13k... :shock: :o :w4444x:

Pri BB400 a 13k stacku si UTG+1 Limpnem JTs ( :wall: :wall: - sick donk play), MP minR na 800, a ide call od BTN (pán s A9s) a SB(pán z minulého reportu s Q5) a ešte pár callov.
FLOP K32s moja FD, checked do BTN a betuje 2k (pot okolo 5k) SB a ja callujeme.
TURN Qo, BTN dáva 3k, aj rozmýšlám to poslať ale iba callujem ja aj SB
RIVER 8 (tička) a pán dáva 5k a obaja foldujeme s tým že pán na SB má A4s a BTN tam betoval Q3o...

Mám úžasný stôl a neviem trafiť handu...Ako väčšinu času hrali takéto blbosti a triafalo ich...pán s A9s, hneď nato vysuckoval s 43s na 664 K (turn FD) 65 keď riverol flush a takto hitoval aj naďalej, nielen to Q3o...

Posledná hra, callnem s 3,6k stackom raise na 1,1k s 98s, ešte callnu 3ja (sorry napamtam si pozicie hracov)
FLOP 872r a ja po checku PFR pushujem 2,5k a dostávam 3x call.
TURN 9 checkuju a ja si hovorim no to by som mohol udrzat...
RIVER ale 6 a betne a dostane 2x call. Otočia T4s,A5o a 67...že wtf calluju s T4s a A5o na tom flope????? :wall: :wall: :evil: :river: :river: :river:

Ako hovorím, stôl smrdí rybinou, ale bez návnady a na zlom mieste si nič neulovím... :crazy: :crazy:

Počkám si na koniec reentry fázy a naskakujem naspäť do turnaja.
BB800, mám 20k, raisnem si AK dostanem call, prechekujeme flop 864, turn K betnem a callne, river 3 betnem a foldne 97...mám okolo 25k

Potom prichádza podstatná hra -
UTG R 2k(BB800) mal tak 100k, HJ,CO,BTN call, ja na BB ATo a callujem a BB tiež.
FLOP T83 mono vo farbe môjho A a už som ready na X/Push, čo sa po akcii UTG bet 5k, BTN call deje a pushujem 22k, UTG sa dlho dlho krúti a nakoniec foldne, BTN calls KJ s K vo farbe - UTG foldol KK :evil: :river: :shock: :o :crazy: - čiže BTN má 3 priame outy na výhru...čo sa po blankoch nedeje a ja sa dostávam na 60k...

Blindy stúpnu na 1200 a ja som pravidelne SB/BB, trochu sa odhádžem ale nakoniec si niečo aj vezmem ...Spájajú sa stoly vraciam sa na svoj pôvodný stôl.

Pred poslednou hrou sedí predomnou tiltnutý hráč s asi 30k stackom a čakám že pushne, čo sa aj stane al všetko poporiadku.

MP R 4,2k pri BB1,6k s 60k stackom, za ním tilt pán push 30k a ja pozerám QQ (56k) a repushujem pán na MP insta call a už viem že som zlý a otáča KK tilt pán 33.
FLOP J98 dáva outy navyše, ale TURN 2 a RIVER 7 ukončujú moju púť v turnaji.

No nevadí, moju nemesis som zatiaľ nepokoril, takže nabudúce to snáď dopadne lepšie.
GL na stoloch
vidíme sa stredu 8-) na 22eur freeze v CCC
wizdo

Stredňajší freeze...roller coaster

Odoslaťod wizdo 19 Dec 2013 14:52

Ahojte,
streňajší freeze sa niesol v znamení carddead-shortstack-DU-suckout-shortstack...Väčšinu turnaja som mal stack pod 10BB a keď som sa mohol dostať na slušný stack pof..kovalo ma to, ale tak poporade.

Pre lenivých
Spoiler:
Pri BB800 som mal 8k stack, po sucku pri BB12k som mal 29k a vypadnem 7mi AK vs 99 (9tka foldnuta) flop J97 8 5 a idem domov za 120eur...

Môj table -seat 1-Laco (reg), 2 a 3 regulary tiež, 4 ja, 5 free (potom agro pán, ktorý hitoval), 6 regish aj keď..., 7 megaCS limper, 8 Mr.AA, 9agro hravý chalan - Mr.AA mal 5x AA,1x KK a 1x suckol AA

Hrávam teda na fajčiarskych stoloch, lebo štandard nefajčiar akcia je raise a call, alebo limpovačka...Takže si zvykám na raise/3B/4B a postflop "testovačky",atď. Limping fish, ktorou som bol - never again.

Starting stack 20k.

Hneď prvá handa kde hrám utečiem hrobárovi z lopaty. nenápadne si otvorím A8s na 150 a dostanem 3B 350 od Mr.AA, reku call a uvidíme po flope.
FLOP K44 checked ( no buď má KK, alebo nehitol)
TURN 8 (prišla FD) betujem 350 on call
RIVER 8 betujem 750, on celkom rýchly raise 2k, sa tak nanňho pozerám a našťastie som sa v hre posunul a hovorím si, ty vole buď má KK, alebo air a teda NEBUDEM RAISOVAŤ!!!! callnem otočí KK...díky, skoro zadarmo 8-) 8-)

Mám hodne vtipný stôl, Laco vyletí keď si 3B AA, dostane asi 5x call a flop 554 dostane lead, raisne a dostane mega 3B od 44 ( :shock: :o :crazy: ) že wtf?, stacknu sa na blank turne,Potom príde agro pán (sadne si ofc hneď za mňa) a stôl začne byť pre moju maličkosť, navyše carddead a s agro pánom hneď za mnou nehrateľný...Takže sa učím foldovať...Chodia semihandy, ale to už máme akciu :evil: , ak nie je akcia nemám handu a ani gule :oops: (niekde som si ich zabudol) light otvárať...

Potom počúvam ako sa ramzey lucky chipuje...hituje ho všetko...sick, závidím, aj ja chcem niekedy taký run...

Otvorím si trochu nasilu Pri BB400 na 1,1k KJo na MP (15k stack), dostanem call od CS na CO a push 5k od BB starého pána, repushujem (s 1,5k bonusom z potu je to dobré vs ATC skoro) otáča AK a no help. Padám na 10k a blindy idú hore a som stále carddead, medzičasom vypadne agropán za mnou, ale s mojím stackom môžem už len pushovať...So be it... 8-) 8-)

Break, ukončí sa reentry, mám 7,9k pri BB800 :( :( , prvá handa push 33 všetci fold mám 10,2k, dosadili k nám naspäť Laca, tak si aspoň mám s kým pokecať, hneď handu nato Laco R1,6k, ja push 77 on fold a som na 14k.

Otázka:
Mám QTs a 16BB stack, ide 3x limp a som na rade, poslať to?

Mám 11,5k, starý rakušan pošle 44 s 9,5k stackom, ja TT Board AKKQ7 a všetci hundrú, žeby nás oboch vyradili..no call páni, po boji je každý generál :evil: :river: dostanem sa na 24k pri BB800, čo je konečne hratelný stack.

Callnem Lacov minR push s A3s a flop AQ2 betujem, vyhodím Mr.AA a vs lacove 96 som monster a udržím, dostanem sa na 28k a konečne mám aj priestor na hru... 8-) :P :Yahoo!: Po carddead fáze a shortovaní je to vítaná zmena.

Dosadia k nám slečnú a starú pani, slečna je NIT a zo starej pani sa vyklul celkom rozumný semireg (Raise a push boli často používané výrazy pri jej hre), za mňa si sadá kompetentný hráč a keďže moje zapisovanie si hier, väčšinu hráčov prekvapuje :shock: a to myslím vážne, otázku Načo to robíš? počúvam pravidelne...Nevadí aspoň sa mám s kým baviť pri stole...No ale späť k pokru...

Slečna limp (raise v jej slovníku nebol) pri BB1,2k, ja iso s A9s na BTN, call od CS na BB a slečna tiež.
FLOP J3d2d všetci check
TURN Ad a ja betujem 4k obaja call (všetko okrem river 9 budem checkovať)
RIVER To (tička) a checkujeme CS má AsQd, slečna JdTs a bere slušný pot, mne ostane asi 18k

ČO s týmto?

Mám na BTN 65s a ide minR na 2,5k, a 2x call mám 16k stack, push/fold/call?
Moje argumenty PFR bol chalan čo limpoval, za ním slečna a bábi callujú...PFR sme videli raise iba AA všetko ostatné limp, takže push sa mi moc nepáči...názory? :wizdo:

BB1,6k, mám 19k, UTG R3,5k, dostane call a ja pushnem z BB 19k s JJ, foldnú a mám 29k. nalseduje odhoz až na 13,5k pri BB3k, čo bola ďalšia carddead perioda, alebo bola handa ale po akcii, kde sa mi to nechce light točiť tak sa odhadzujem...
Vytočím A7s do J9, flop humus T8x ale blanky a mám DU na 30k. Nachipujem sa stealovaním light (10BB už ide) a po 2 stealoch (Ax a JJ) dostanem KK pushnem pri BB6k so stackom 54,5k, callne slečna s 66 a ustojím a mám konečne stack - 115k pri BB6k už dáva ake také vyhliadky na ITM/FT.

Hneď po KK dostanem na BB ATo a pushuje pán 60kz CO, foldnem mu lebo nechcem točiť, poprípade byť behind a zbytočne prísť o pol stacku (je to zbytočne tight?)

V tejto fáze je AVG okolo 130k a ja som s 110k CL stolu...chipy sú na druhom stole, čo mi vyhovuje lebo všetkých pokrývam...

UtG pri BB8k pushne s A2s za 82k(6handed) ja snapcall s AK (112k) ale flop 943 mu dá FD+GS turn blank 7 ale river T mu dá flush :bad: :bad: :w4444x: :w4444x: a padám na 29k. Do piče :O: :w4444x: toto ustáť a mám 200k, za mnou prvý by mal 80k cca a tým že videli, že hrám dobré handy, mal som aj rešpekt...sick...

Hneď handu nato stúpnu blindy, kukám wtf? takže mám 2,5blindu ale ustojím AK vs bábino Q7s, ako obvykle som prepotil aj gate než som zobral pot lebo 862 9 A, bol dosť hnusný...ale mám 75k a hráme ďalej. Potom pán čo pushoval pravidelne pošle plnku ja dám ATo on QJ flop A63 Q x a som na 140k cca pri BB12k.

Potom zahrám pussyplay s TT, minR UTG na 25k a bábi po uvažovaní call ( za mnou 2ja čo ma pokrývali + sme na bubble) flop J96 pošle plnú foldnem a otočí J6!!! :wall: :wall: bol to FT bubble a na druhom stole boli 2ja shorti...Hneď vypadne z druhého stolu short a hor sa na FT...

Seating great :bad: :bad: , za mnou ramzey so stackom, za ním ďalší rozumný so stackom, 2x short...wp sick seating.
Ale slečna pošle naslepo T3o za 22k pri BB16k, ja push AKs a chalan to overcallne s ATs, snová hra, lebo iba chalan ma pokrýva ale ustojím po J84 2 9 asom konečne na staku cca 190k pri BB16k žiadna sláva, ale AVG bol cca 220k čiže good.

Nakoniec vypadnem proti pánovi z handy s A2s (inak suckol aj bábi - top sme si vypočuli... :crazy: ) R35k s 99 ja AKo push on call, ramzey mi hovorí že foldol 9x ale board neomylne J97 8 dáva nádej ale 5 ma posiela na kasu...takže 7mi za 120eur...nevadí, nato že som bol dlho dlho short a dostal som aj nejaký ten suck, som dopadol dosť luxusne...

GL pri stoloch
wizdo

Re: Stredňajší freeze...roller coaster

Odoslaťod ramzey 19 Dec 2013 15:11

wizdo napísal:Potom počúvam ako sa ramzey lucky chipuje...hituje ho všetko...sick, závidím, aj ja chcem niekedy taký run...

whaaaat?
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod haman 20 Dec 2013 01:24

zda sa mi, ze to moc prezivas tie turnaje :)
a skus zahrat 1 turnaj bez callu :)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod wizdo 20 Dec 2013 12:23

haman napísal:zda sa mi, ze to moc prezivas tie turnaje :)
a skus zahrat 1 turnaj bez callu :)

To prežívanie je také dvojaké, lebo sa učím/zlepšujem a viacej sa snažím všetko vnímať - čo robia súperi, aké akcie atď. a zároveň sa udržať v novom hernom štýle a keďže viacej vnímam a som do toho viacej ponorený tak to aj viacej prežívam...

Ono takto, je pekné že končím ITM a spol. aj po turnajoch, kde to nevyzeralo dobre, ale potreboval by som jeden väčší hit konečne a od toho ma sobotu delil river a stredu vytočenie flipu...

A turnaj bez callu, určite nie...teraz sa učím preflop hru a po pravde postflop hra ešte nie je to pravé orechové, takže robiť si veľké poty so semihandami by bolo ísť sám proti sebe...
wizdo

Odoslaťod wizdo 21 Dec 2013 13:51

Heya boys and girls,
takže včera ma ramzey ukecal nech si ideme zahrať piatkový 30eur reentry freeze s 3k garanciou, hráva to dosť ľudí, čiže je pravidelne garancia viac ako naplnená. Veľmi ma ukecávať nemusel a išli sme, aj keď mi volal či ideme po začiatku turnaja. Po príchode do CCC sa pozerám do Ligovej tabuľky, spokojný sám so sebou, lebo som 12ty, čo mi dáva celkom luxusnú šancu, že aj keď nič netrafím do konca decembra, zahrám si ich ligový freeroll - poprvé :Yahoo!: :Yahoo!: a snaď nie naposledy. Ale tak hodila by sa ešte jedna trefa, takže sa v CCC určite ešte objavím, nech si zaistím aj lepšie body a počiatočný chipstack. No skvelá to akcia a rozhodnutie v správnom čase pravidelne chodiť na dobré turnaje do CCC sa celkom vyplatilo a takýto bonus vždy poteší 8-) 8-)

No ale k turnaju. 15k starting stack, BB200
naskakujem po prvom breaku, stôl sa skladá s Fipa, Alenky a ich dvoch kumpánov v šnapse. Čakám veľa akcie a našťastie Filip sedí oproti mne (agro akcia ďaleko odomňa), čo mi dáva možnosť pozičnej hry. Prvá handa filip otvára na 475, ja KK, tak reku preskúšam na 1300, všetci fold. Nevadí.

Raise, pár callov a beriem pár potíkov cbetmi. Potom sa ale kreatívne rozhodnem hrať vs minR od Alenky 43s na BB, flop 965 checkujeme, turn 8 ale betnem,callne a river J tiež po chvíľke call, muckujem, nevyšlo nevadí. Potom Zistím že Alenka si hrá freeroll a bude hrať dosť light...Badtiming for bluf :w4444x: :w4444x: sick reads after game...

No a prisadia k nám hráčov, UTG R700 (BB300) MP C, ja na MP+1 call s 22 a ešte 2x call (SB a BB). UTG mladý chalan s Ipadom a BB je mi povedomý z niekade a lovím v pamäti, že je to celkom loose player - len neviem či passive abo agresive...no nič, zistím.
FLOP A96 checked a hovorím si hoď na turne 2ku nech si vyhrám pekný pot.
TURN 2s dáva FD. BB dá 2k, UTG aj MP fold a ja iba callnem, reku nech za mnou ešte môžu callnuť. nestalo sa...Máme obaja 10k behind
RIVER Js dáva BDFlush. on insta 5k (5k behind) chvilku rozmýšlam, ale callnem, push mi príde zbytočný...otáča 96, ja som skoro videl 66/99 :crazy: :shock: :shock: , mal by som si dať tie oči vyšetriť a ukazujem set, chalan mal 96 :wall: :wall: kreativite sa medze nekladú predsa :P :crazy:

Trochu sa kde tu odhádžem a presadia ma na nový stôl. Nepoznám skoro nikoho, čo je po toľkých turnajoch celkom sick. v CCC už mám odohraných tak 50 turnajov a dostať stôl, kde nepoznám jedinú tvár je nepríjemné. No nevadí aj tak nemám práve megastack a som carddead...No nič vysedím si QQ a pri BB1200 pošlem plnú s 9,6k stackom, BB callne s AQ 3outer sa nekoná a mám stack...stealnem blindy a som na 25k stacku, not bad :evil: 8-)

Potom sa dejú divy. Som BB, UTg a UTG+1 limp, Sb complete a ja s K7s a 20BB checknem(mal som pushnut, ale vyzeralo to na past s monstrom, alebo pussy play s conectormi). Board QT9 checkujeme, turn 9 mi dáva FD ale chekneme, river J (vymodlený) si ale už betnem, foldli, všetkých presviedčam, že som mal 8x nakoniec uveria 8-) 8-)
Orbit neskôr to isté, CO Limp a SB complete a ja check Q9o, QT9 betnem z prvej a foldnú. Toto sa mi páči, len tak ďalej chlapci.. :D :D .

Dostávam sa na cca 30k stack pri BB2k.
Odhádžem sa pri jednom steale a potom pushnem AQo (26k) instacall od chalana za mnou s 88 (16k),. nevytočím :wall: :wall:
Board - KJJJ2, ako neviem prečo ale akonáhle flipujem s 2mi over, nedám to...AK vs PP som nevytočil už ani nepamätám :evil: :O: :w4444x: :w4444x: sick games

ostáva mi 10k, pri BB3k ante 300 sa orbit odhadzujem a keď mám ísť na BB, presadia ma :P :crazy: , na nový stôl prídem s 8,5k chipmi. Vydržím do BB a tam ide akcia, minR UTG na 6k, CO,BTN a SB call ja pozriem 63s a pošlem, callnu.
FLOP J65 checked (kua som asi dobrý)
TURN 4 - checked -ja si dám snáď 5up ty vole
River T :river: :river: :river: - a otáčajú KT,A9,A8,T9...sick sakra nevadí...

Vypadávam okolo 30teho miesta cca. Pekný turnaj. Som spokojný s turnajmi v CCC (inak by som tam nechodil predsa 8-) ), takže kto má chuť, idem aj dnes na 25eur 1 rebuy s 1 reentry. Pekný garant 3k eur a okrem toho bude menej hráčov, čo mi vyhovuje.

GL all a príjemné čítanie
wizdo
wizdo

Odoslaťod wizdo 22 Dec 2013 18:40

Ola,
sobota a 1rebuy turnaj za 25 eur s 8/12k chipmi v CCC - here i come :D , nejak sa mi chcelo tak som si po piatku povedal, že pôjdem aj sobotu. A musím povedať oplatilo sa. Spravil som "missclick", ktorý mi opäť otvoril oči trošku viac, že ako sa hrá ten NL Holdem, ktorý sa tvárim, že viem hrať. No ale pekne poporiadku.

Stôl - 1-Mega CS,2-nitreg, 3-CCC regish - agro, 4-regish, 5 - regish, 6- JA :wizdo:, 7- mladý regish chalan ale hravý, 8- Mr. Flush, 9- "72s hrám, je to vo farbe" - ďalšia mega CS...

Na stole začneme 4, hráme seaty 3,4,6 a 8.

Handa 1
Spoiler:
BB50 po 2x L si otvorím T8s na BTN na 150 a všetci call.
FLOP QQ7s mi dáva FD ale BB leadne 200, iba ja call.
TURN 6 mi pridáva GS, BB 400 ja call
RIVER 2 flush, on 1300, pozerám tak nato, ale platím - otáča J9s teda vyšší flush. Ja by som betoval viac, čiže ušetrené... 8-)

Pán z handy 1 bol ako som neskôr zistil, celkom solid reg, čo hráva pravidelne a vie ktorá bije, vedel blufovať a hitol asi 10 flushov...Ja som mu zapaltil ešte jeden ale za menej.

!!!Pravidlá je treba dodržovať a pán, ktorý iba callol nuts na rivri, dostáva 1 orbit seat open - wow, tak to sa mi páči :shock: 8-) !!! - čiže ak niekto pôjdete hrať, nuts na rivri sa v CCC musí raisnúť :good:

Handa 2
Spoiler:
BB100, MP L, ja R 300 s KQo na CO, SB,BB a MP call
FLOP KQ9 mono a pán 72s bet 300, iba ja call
TURN 7 betol 600 ja call
RIVER A a betne 1100 - tuším že som horší, ale možno betoval Ax s FD, a spol. tak call, otáča 72s, niečo si odomňa vypočuje, ale po vyhlásení "je to vo farbe" :P :crazy: :P už viem ktorá bije a stíchnem, nepotrebujem ho predsa učiť hrať poker... :evil: :evil:

No a prichádza čas na môj "missclick" - handa 3
Spoiler:
BB100 - MP L (pravidelne), ja complete s 67 a BB check
FLOP 245, ja X, BB 250, MP call, a ja hádžem 1050 (nech mi ľahšie vydáva ale poviem call až potom čo hodím žetóny, dealer nekompromisne povie raise a chalan na BB sa na mňa kukne, že to je nejaký tricky play a folduje, MP call, turn J betnem 2k a foldne aj MP.

V tejto hande som sa naučil, že stačí mi trochu equity, aby som ruku vyhral trochou agresivity, čo sa mi ešte pár krát cez turnaj potvrdilo, ako keď som si otvoril 87s na BTN a dal 2 barely na K56 T, easy foldli, budem to musieť robiť pravidelne, tieto C/R a barelovačky. Stále som noob :fish: :fish: , čo už so mnou, ale tak preto si píšem tieto reporty - nech sa zlepším :evil: :evil:

Opäť sa ma pýtajú či si zapisujem handy, či mi to pomáha a načo je to dobré. Po troche objasnenia sa všetci tvária, "och áno rozumiem" - zaujímalo by ma čo si naozaj myslia ( ale možno to myslia vážne - no offense)... :crazy: :crazy:

Some hands:
Spoiler:
Trochu sa odchipujem, lebo som carddead, blufovať nemám ako, lebo hrajú iný tak si vysedím KK :evil: , BB600 - UTG L, regish minR 1300 ja 3B 3k instafoldli - wtf to som tak dlho nehral, že si to všimli??? :river: :river: Nevadí hneď nato raisnem TT a berem 773 cbetom a potom 99 ale vs calling iba cbetnem AQJs board aby došiel river K a on mi ukázal T8s, NO RESPECT!!! :w4444x: :w4444x: Aj tak dobre, mám cca 20k, čiže BI+rebuy, teda s čím som začínal.

Otázka - poraďte range
Spoiler:
Som BB mám 20BB a dostanem 4x limp, akú range tam pushnete? minimálne 2ja sú Calling...Stačí približne..
Ja by som tam poslal asi AK-T,KQ, 22-99, zvyšok typu TT+ by som asi raisol...Môže byť? :wizdo:

Some more hands:
Spoiler:
Vyhrám točku AK vs 99s s 5k shortom(ja 15k) a som opäť na 20k...Začne spoveď mojej maličkossti, či by som to dal aj keby sme boli viac deep a prečo a šak dlho nič nehral...blablabla...hovorím mu museli by sme mať tak 40BB (čo by nebol openpush) a nesmel by som mať naňho reed že je ochotný poslať AKs za 200BB...Hneď nato prehrám TT vs KJo - pán mi hovorí nech to určite nepíšem do blogu - no hold je to tu :evil: - hovorí mi, že je to loose, pozerám pri BB800 poslal 8k na CO...kde je to loose? Ostáva mi 12k.

Dobrá atmosféra v klube pokračovala hlavne potom, čo si ma chalan pomýli a z luftu mi zadelí - "Aby si po tej viney nechodil stále na WC" :crazy: :P :good: , neviem ako som si ho mohol pomýliť s haman-om :shock: :shock: (tie oči si musím naozaj dať vyšetriť), ale nakoniec sme si to vyjasnili a po chvíli nato som aj vypadol.

Aj hľa - môj skon:
Spoiler:
BB1200 ja 9,6k a ide 4xL, ja Push z BB QTo, prvý ide pán 72s, škaredo sa na mňa pozrie a callne, čiže callnu všetci. :wall:
FLOP J72 checked :angel:
TURN T dáva FD (sakra ja to snaď aj vyhrám) a agro chalan so seatu 7 sa vracia a hrá na seate 3 betuje 5,5k, starý pán call. Viem že som na 80% vpredu. :gl:
River 2 :river: :river: ale dáva BDFD a pán 10,5k, chalan fold a ja ani nemusím ukazovať aby som vedel, že som prehral vs A3s (krásny call pre za 8BB, ale tak čo od nich čakať...)

GL all a príjemné čítanie

P.S. - dal som všetky handy do spoileru aby to nebolo také dlhé - rád si vypočujem názory čo si o tom myslíte
wizdo

Odoslaťod wizdo 23 Dec 2013 17:32

Čauko,
takže do tretice v rade som sa zastavil do CCC na turnaj. Hral sa nedeľňajší freeze s BI 15eur a možnosťou jedného reentry. Je to celkom fishy turnaj a keďže sa blížia sviatky mal som chuť si ešte zahrať.

Sadnem si na stôl a hneď na seat 8 uvidím známu tvár (meno som zabudol), ale viem že hrá overagro a jediné čo je treba je, si počkať naňho + občas call light...Z ostatných pri stole poznám iba jediného hráča, nevadí nabudúce to bude lepšie.

Počiatočný stack 20k a naskakujem hneď zo začiatku

Light call pre, agro preplatil...
Spoiler:
Hneď prvá handa mám A :heart: 5 :heart: a UTG+1 R 300 (BB50), callujem a takisto aj CO,BTN a SB(agro) min3B na 600, všetci call.
FLOP 8 :heart: 5 :spade: 3 :diamond: mám BDFD a som ready 1 rozumný barel na flope callnuť, ale checkuje až po CO, ktorý betuje 800,BTN, SB a ja call.
TURN K :club: , checked
RIVER 5 :diamond: a SB isnta betuje 1200, neverím, že som horší a spravím najväčšiu blbosť a iba callnem!!! :wall: :wall: :wall: ukáže K4o.. tak 3k by mi určite callol...

Pri stole je strašná sranda, už minule som sa s ním na stole pozabával a poker bol zľahka na vedľajšej koľaji. Tak sa častujeme výrazmi ako máš to?, dám ti, vraciam ti, nikdy neblufujem, musím to platiť atď., zábavu treba tvoriť a tak sa s ním bavím v podstate jediný, všetci ostatný očividne prišli hrať poker... :lol2: :angel:
Po nejakom čase mi chalan na seat 1 povie, že vie kto som, s chalanmi na 2 a 4 veselo kecáme a s pánom na 8čke si posielame úsmevné pozdravy, že kto čo má :P :crazy: :lol2: Opäť riešime, že či mi zapisovanie pomáha, poprípade ma prosia aby som ruky ktoré hrali nepostoval, sorry čo zapíšem a vyberiem postnem :evil: :evil: hehe

Time to bluff
Spoiler:
5xL a ja na BB checknem 7 :diamond: 4 :diamond: (BB100)
FLOP 9 :spade: 8 :diamond: 5 :spade: moja BDFD a pán na MP+1 bet 350, BTN C,a ja call
TURN K :diamond: moja FD a idem X/C bet 450 (už tuším že sú slabý )
RIVER J :club: a pán na MP+1 betne 500 (znechutene), BTN call a ja dávam X/R na 2,5k obaja po chvíli zahodia.
Spätne si myslím, že som to mal X/R na turne, 76 by na 2FD betlo silnejšie, set tiež a mám v podstate 7hi a som OOP...ideas?

Pekný pot...X/R river by bolo lepšie?
Spoiler:
BB200 a stack mám okolo 25k...BTN Limp, ja SB R 650 s A :club: T :spade: a BB a BTN call
FLOP 7 :club: 6 :club: 4 :club: mono a dávam 1100 a BB call
TURN K :diamond: a dávam 2100, BB instacall
RIVER T :club: vo flushi a chekujem, BB insta 5k a rozmýšla o X/R ale nakoniec iba callujem, bije ma 35s,58s,89s inak som nuts a Kx so second nuts flushom mi to zaplatí otočí 87 s 8 vo farbe...dostávam sa na 28k

Vezmu nám jedného agro hráča a namiesto neho prisadia nového agro hráča, priamo predomňa. Prezentuje sa hodne blufy ale pár krát to aj hitne a niekoho suckne, takže je to fajn a má stack, ktorý ako inak zľahka orzdáva, ale nehral zle, len to trochu preháňal a veľa ukazoval...

Ship pre?
Spoiler:
BB600 (všetci v hre okrem shorta majú tak 35k+)
HJ R1,5k, agro call, ja call 5 :spade: 5 :diamond: , SB call a BB short s 4,5k push, HJ iba call, agro call, mňa to síce vtedy nenapadlo, ale teraz mi napadla myšlienka to poslať v pote je okolo 20k a HJ neukázal nejakú silu, agro má ATC a SB nepošle light a všetko čo by mal by 3B...ideas?...ale nakoniec callnem aj SB call
FLOP 9 :heart: 9 :diamond: 7 :diamond: a SB ship, všetci fold a SB ukáže 8 :heart: 8 :spade: , HJ sa chytá za hlavu, že mal T :club: T :diamond: , myslím si žeby som TT preflop vytlačil, lebo by som poslal 35k a neverím, žeby 30k callol...

Wizdo musí z kola von
Spoiler:
Ako inak posladná handa nabúram, po carddead fázi, resp. disciplinované foldy...
Mám J :heart: J :spade: na UTG+1 a pri BB1200 (34k) raisnem na 4k, dostanem 2x call
FLOP Q :heart: J :diamond: 9 :heart: a betnem 6k, dostanem minR a aj keď tuším postupku, ale 99,QJ,Tx s FD a spol by jeho range mala obsahovať, tak posielam, snapcall s K :heart: T :spade: , no help a vypadávam...

No keď už poker nejde, aspoň sa v CCC dobre bavím. Rozmýšľam že sa zastavím aj cez sviatky, ale to ešte nie je isté.
GL all, pekné sviatky
wizdo

Odoslaťod lacored 26 Dec 2013 10:37

wizdo napísal:Ako inak posladná handa nabúram, po carddead fázi, resp. disciplinované foldy...
Mám J :heart: J :spade: na UTG+1 a pri BB1200 (34k) raisnem na 4k, dostanem 2x call
FLOP Q :heart: J :diamond: 9 :heart: a betnem 6k, dostanem minR a aj keď tuším postupku, ale 99,QJ,Tx s FD a spol by jeho range mala obsahovať, tak posielam, snapcall s K :heart: T :spade: , no help a vypadávam..

wizdo preco tak vela otvaras??
lacored

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 87 krát/43 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!