včera som sa vybral do CCC na 22eur freezeout 2,5k GTD s 20k chipmi a NL reentry.
Hneď po príchode ma zaujala jedna vec a to že sa ešte stále hrala kvalifikácia. Za tých 5eur kvalifikácia na večerný turnaj, ktorá začína o 17tej. Pozerám že 6 ticketov (5 je GTD) po 22eur +7mi bere 13eur = 145eur v BI, čiže bolo29BI, wau, to som naozaj nečakal. Ale tak prečo nie, asi to pôjdem tiež niekedy vyskúšať.
Novinka - na stole som poznal všetkých hráčov aj hráčku, čiže konečne boli aj nejaké ready predtým ako začal turnaj. Vedľa mi sadne chalan, ktorý nakoniec vyhrá turnaj a vyradí ma, ale tak prvé 3 levely som pozeral na jeho mobile russian car accidents a fail compilations, na stole panovala dobrá nálada a zábava, čiže radosť hrať. V podstate jedna z mála vecí čo ma drží v tom chodiť hrať, je ta atmosféra v CCC. Keď už to nejde aspoň sa zasmejem
Hneď v prvej hande trafím full 3 3 na A K 3 T K a beriem si pekný pot, kde mi pán callol river bet 1,6k s A 2 , že snaď splitujeme . Potom sa ale páni začnú blázniť a než bys řekl švec - na stole sme mali 5x reentry, čo dávalo poznať že sú u nás chipy. Konečne som si aj ja niečo z nich uchmatol.
Počas hry ma tešila ale jedna vec. Zistil som, že sa bojím light otvárať a hlavne dávať akýkoľvek 3Bet. Dnes tomu tak nebolo, teda včera a dúfam, že v blízkej budúcnosti bude prevládať raisovanie nad callovaním.
Tak ale včera som limpoval a celkom dosť. Než mi to budete zazlievať, za mnou (seat 9- ja seat 6) sedel pánko, ktorý prišiel ublufovať všetkých, ale preflop iba LIMP/call/check. Takže som jednoducho Limp/calloval semihandy a raisoval všetko for value.
Takto som s pánkom dostal double up.
Mám konečne stack, uhrám pár dobre zahraných blufov, ako vs pánko, ktorý ma stále považuje za nita, resp. meganita a tým čo som ukázal som si to len potvrdil a vyfoldoval som 3rd nuts flush .
Zrádny break a fishies want chips
Po breaku mám okolo 35k, čo nie ej vôbec zlé ale príde megacarddead fáza, kde buď foldujem, alebo raisnem a ani sa neunúvam cbetovať...Medzi levelmi 400/800 až 1,5k/3k (t.j. 5 levelov po 20 minút) som hral 6-8 rúk, z toho 2 dobré PFR a X/F flop a 2 ktoré mi vymysleli hráči, keď ma nechali sa pozrieť na flope za megalacno až zadarmo a pár pushov po limpoch...
Vymyslená č.1
Vymyslená č.2
Po tejto hande mám okolo 45k+, už si niečo aj pokradnem občas, ale stále carddead a na stole sme 4ia shorti so stackmi okolo 50k...Medzičasom je k nám prisadený chalan, ktorý bral pushovanie veľmi rázne a allinoval stabilne, nebolo ho s čím callovať, aj keď som sa skoro začal modliť, nech konečne dostanem handu.
Opäť príde carddead fáza a odblindujem sa po korekt foldoch až na 22k pri BB12k, kde dostanem záverečný suck A Q vs A 9 a BOARD 4 4 5 4 9 a idem domov 13ty 2 miesta pred platenými.
Celkovo som ale spokojný, lebo sa do môjho štýlu hry konečne dostáva push pre light po limpoch, raise a 3B non TOP5 a trochu lepšieho čítania hry + nejak opadáva strach z toho urbiť nejaký move, keď si myslím, že by mohol výjsť.
GL all a keď ma zbadáte si v CCC písať handy, skľudom sa mi môžte aj prihovoriť, nekúšem
wizdo