Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Odoslaťod vlade 03 Feb 2014 16:26

Pekne, gratulujem, minimalne do mesiaca a do dna prajem dalsi vyhraty turnaj, idealne ten na ktory si sa kvalifikoval :gl:
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod wizdo 04 Feb 2014 00:26

Report ešte z večerného turnaja. Keďže CCC znížilo BI na 12eur bol z toho ešte väčší donkament ako bol predtým :lol2: :lol2: a so mnou na čele :oops: 8-) .

Naskakujem na BB100 a stack 15k.
Vymyslená č.1
Spoiler:
Hneď prvú hru si otvorím 7 :heart: 2 :heart: a dostanem veľa callov. ale board J :spade: 8 :spade: 7 :spade: sme precheckovali a na blank turne dám silný bet a všetci mi zahodia, hneď ukazujem - agro image som si chcel vytvoriť. Väčšina hráčov ma má za NITa, tak by som to mohol trošku zmeniť, ale nemal som nato odvahu, teraz bola a podgurážený prvým miestom v kvalde to bolo o to ľahšie.

Vymyslená č.2
Spoiler:
Pár hier nato sa nalimpuje snáď celý stôl a ja na BB pozerám T :spade: 4 :club: a už idem checknúť keď tu ma napadne, skúsim raise :evil: :evil: tak dávam 750, prekvapivo dostanem 6x call :lol2: :ROFL: :ROFL:
FLOP J :heart: 8 :club: 5 :spade: a dávam 1650 dostávam 3x call 8-)
TURN A :club: - skvelá karta drawy ostanú ale páry foldnú, dávam 2800 (megapotodds ale kto by to počítal :crazy: :P ) a 1xcall
RIVER 3 :club: plán ostáva, draws neprišli...teda tie z flopu, dávam 4500 a pán po chvíli folduje - ešte predtým naňho robím grimasy lebo sa ma snaží "čítať" :P :crazy: :P - ukazujem ako inak...

A poďme po value 8-)
Spoiler:
Ide raise 300 a 3x call, ja na SB dávam 1650 s A :club: K :club: , BB call a BTN call
FLOP A :diamond: 9 :heart: 6 :club: a dávam 2900 a insta foldnú...neukazujem :evil: 8-)

No po týchto 3 handách spravím z 15k cca 28k, čo je v podstate DU a valuebety boli za cca 4k max, čiže začínam chápať prečo sa oplatí hrať agro. Inak po týchto handách mi po raise nikto nezahodil ak som raisol, mal som tam 2x instacally a zvyšok išiel podľa hand.

A megavalue
Spoiler:
Posledná handa pred prvým breakom. UTG R 700, 3x call, ja 2700 s Q :diamond: Q :heart: a dostanem 3x call.
FLOP T :diamond: 6 :club: 2 :diamond: a UTG leaduje 2100, za ním call, ja posielam plnú a callne ma UTG+1 s 9 :club: 6 :spade: 8-) - image pôsobí..ale
TURN 6 :diamond: - :w4444x: :w4444x: ale
River J :diamond: a dostávam sa na cca 50k.

Strašne som sa bavil na stole a nielen ja, bolo nás tam viac takých čo si so mnou vykecávali a vymieňali rýpavé poznámky. A to ešte neskôr prišiel chalan aj so svojou peknou sesternicou, ktorý tomu dodal grády. Ako oproti mŕtvemu Retru, kde všetci boli tíško, to bola skvelá zmena 8-) CCC rules 8-)

Prvá handa po breaku - bluffy time
Spoiler:
Pán predomnou, s ktorým sme si už trochu pokecali dáva MinR na 600 ja mám K :club: 7 :club: - niektorého českého mesta nuts a dávam 900 a veľa callov...
FLOP Q :heart: 8 :diamond: 2 :spade: a betujem 1700 - iba 1x call :shock: :shock:
TURN A :diamond: betnem 2800 a callne
RIVER T :diamond: a dávam 5500 - nech vytlačím Qx a podarí sa, opäť ukazujem bluf, presnejšie polka stola po folde pána sa tam začne smiať že to bolo tak okaté...ale tak proti nim by som to hral inak, proti pánovi som vedel čo robím 8-) 8-)

Túto parádu R 600 a 3B 900 zahráme ešte raz a potom príde trošku sprcha - nie však pre mňa
3B 900, 4B 5 000 ??? :crazy: :P
Spoiler:
Preflop ide pán raise 600, ja 3B 900 a za mnou ide 5k 3B (videl som ho to spraviť s AJs) za ním pán z K7s call, ja mám 7 :club: 6 :club: a dávam ich na vysoké AK/AQ/AJ a pod nakoniec callnem - oboch som ich štval a vedel som že ak hitnem zaplatia.
FLOP 7 :heart: 4 :heart: 3 :club: - zľahka tička, pot ale 16k - rovno to pošlem all in, ak majú overpár dopadlo by to rovnako, ale tu by mohli ešte foldnúť...ale pán z K7s callne s T :heart: T :diamond:
TURN K :club:
RIVER 9 :club: a vyhrávam na runner runner flush

Niečo si vybarelujem a vyblufujem a dostanem sa na cca 90k+ čo pri BB400 dáva veľký priestor na pokračovanie v hre, ktorú som hral.
Okrem toho, že sa zmenil typ raisu z 2,5x na 10x+ som bol v hľadáčiku celého stolu, ale stále som im nejako unikal.
nakoniec ma museli posuckoutovať aby som niečo prehral a nie raz, rovno 3krát - očividne mi to veľa ľudí prialo... :bad: :bad: :w4444x: :w4444x:
SUCKOUT č.1
Spoiler:
BB400 na stole sa viac bavím ako hrám, ale tak stíham oboje a raisnem si T :spade: T :club: na 1150 dostanem 3x call a push 20k, pán je z hry s QQ vs 96 takže easy pushujem a zahadzujú ukazuje 9 :heart: 9 :spade:
Board 9 :club: 6 :heart: 3 :heart: 4 :spade: K :diamond: a prichádzam o 22k

SUCKOUT č.2
Spoiler:
UTG si raisnem opäť T :club: T :heart: a pán pushne 10k s A :diamond: T :diamond:
BOARD A :heart: K :spade: Q :spade: K :club: 3 :diamond: a ďalší suck je na svete

SUCKOUT č.3
Spoiler:
pri BB600 ide 3x limp, BTN R 2500 ja to rovno pošlem s A :heart: Q :spade: (handa po TT) a on ma callne s A :club: T :diamond:
BOARD T :spade: xxxx a padám na 25k.

Po týchto hrách ma trochu prejde chuť, ale atmosféra je dobrá tak sa po chvíli opäť zabávam. A hlavne si ďalej hrám svoju hru. Málo callov veľa raisov a 3B.

NEdá to tam a NEDá
Spoiler:
pár limpov a otvorím na 3200 s A :spade: 9 :spade: a dostanem 3x call
FLOP snov 9 :club: 7 :spade: 4 :spade: a betujem 6k a dostanem call od pána čo mi suckol moje AQ, vídam ho pravidelne a viem že hrá dosť všelijaký štýl, ale jednoducho, veľa limpuje/calluje, raisuje top10+- a betuje keď má...
TURN 3 :diamond: a ja posielam all za 15k zahadzuje overkarty s FD...pri tom v akom tilte som vyzeral že som, sa tomu celkom aj divím, že ma netočil an flope...

Presadia ma na nový stôl o dosť akčnejší a vyhrám jeden all in a potom carddead. Stôl fajn, srandy tam je ale nakoniec ma aj z neho presadia.
Vypadávam po 3 orbitoch carddead keď pushnem A :club: T :diamond: a callnu ma J :diamond: J :spade: Board no help a idem domov 19ty...nevadí mal som toľko zábavy, že mi síce nebolo jedno, že som sa nedostal ITM, ale bol to veľmi príjemne strávený čas. DObrá atmosféra, skvelý stôl, skvelá zábava, vtipný ľudia, no proste poker, ktorý si prídem vždy rád zahrať.

GL all na stoloch
wizdo :wizdo:
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod wizdo 10 Feb 2014 19:40

Ola,
po dlhej dobe sa hlásim opäť s reportom z CCC - nedeľňajší donkament s 12eur BI a 1200eur GTD. Garant sa vysoko prezbieral a bolo nakoniec 133 entries, čo je celkom vtipné keďže predtým nás bývalo tak do 80 či len 65.

Zmenou je, že je už len 15k chipov, čo ale turnaj trošku skracuje - takže mi to celkom vyhovuje.

No sadnem k stolu, oprášim mindset z minulého turnaja a hor sa do bojov. Stôl je ako inak fishy, suckuje sa jedna radosť až sa dostaneme k hre, ktorá by ma stála turnajový život.

Niečo si otvorím a prehrám na flope, niečo si limpnem a vytlačia ma až sa dostane k zaujímavej hande.

Sit open v L1 - nie - tak dík
Spoiler:
Overlimpnem si A :heart: 4 :heart: v asi 6 way pote, idem na NFD, stôl hravý takže izoraise ee...
FLOP 2 :diamond: 3 :spade: 5 :spade: ja dávam 350 a 4xcall
TURN 8 :diamond: dávam 1100 a dostávam rýchly raise na 3200, je to dosť veľa a iba callujem, aj keď som rozmýšľal o showe ale nakoniec ma to prešlo.
RIVER 3 :club: a pán betuje 3500 - split/bluf alebo je lepší v total best má 58, tak iba callujem - ukazuje 4 :diamond: 6 :heart: wp sir a easy som neprišiel o stack - pán hral aktívne a väčšinou ukázal že má, keby to nerobil alebo raisol tak 2500 asi ho pošlem...takto ma to stálo málo...

No po tejto "skvelej hre" :fish: :wall: mi ostane 6600. 3betnem si A :heart: Q :diamond: 2x call A :diamond: 8 :club: 6 :spade: s 5k behind a 3k v pote rovno pošlem (Ax mi nefoldnú) ale foldujú.
Vymyslená č.1
Spoiler:
BB150, UTG L ja MP 500 s Q :diamond: 9 :diamond: a dostanem 3xcall
FLOP 2 :diamond: 6 :club: 6 :spade: a betujem 700 a 1x call
TURN 3 :heart: ja 1k on call
RIVER K :spade: rozmýšlam o pushi ale nakoniec dávam 2k a nechávam si 4k behind a pán folduje. Mám cca 12k a už je to opäť hratelné.

Po tejto hande vyhrám poslednú pred breakom.
AJ - už neprehráva po prvé
Spoiler:
BB200, 4x limp, ja dávam 800 s A :heart: J :heart: a dostávam 4xcall
FLOP J :spade: J :club: 6 :club: 8-) :Yahoo!: zatiaľčo si lámem hlavu ide akcia - short push 6k, predomnou repush, ja snapcall 7k otáčajú T :diamond: 6 :diamond: a J :diamond: 5 :diamond: turn A :spade: a berem pekný pot a dostávam sa na 24k.

Na stôl príde Miňo, sadne si za mňa, takže trošku zaťahujem range ale príde handa -
Miňova vymyslená...
Spoiler:
4x limp (BB300) ja Q :heart: Q :heart: dávam 1500 na BTN a Miňo push 8k s K :spade: 5 :club:
BOARD A :diamond: 2 :diamond: 5 :heart: K :heart: :bad: :w4444x: :evil: 3 :club: ostáva mi 13k.

AJ - už neprehráva po druhé
Spoiler:
2x limp ja R 1225 s A :heart: J :spade: a 3x call
FLOP T :heart: 7 :heart: 4 :diamond: dávam cbet 2250 a 2x call
TURN K :spade: X all
RIVER Q :spade: :Yahoo!: :P 8-) dávam 3500 a obaja fold... :O: :O: neva dostávam sa na 22k

AJ - už neprehráva po tretie a snaď nie naposledy
Spoiler:
UTG si raisnem A :club: J :diamond: na 1025 a dostanem 4x call
FLOP A :spade: J :club: 2 :diamond: dávam 2700 a 1x call od slečny, ktorá mi Ax nefoldne na 100%
TURN 7 :heart: - perfektná tehla a dávam 4800 - snapcall
RIVER A :diamond: a dávam all in 13k po troche divadla atď a callne ma s J :heart: 9 :heart: - 8-) :Yahoo!: thanks a dopstávam sa na 47k.

Vymyslená č.2
Spoiler:
MP+1 R 1275, za ním call a ja na BTN overcallujem K :heart: 2 :heart: - mal som fajný image a dobrú náladu tak sa poďme hrať :-)
FLOP T :diamond: 7 :spade: 6 :heart: X,X a dávam 1800, obaja call - šípim zradu
TURN J :heart: - X a pán dá 4500, po námysle call a PFR fold. Dával som ho na monster 98, JT, J7 a pod poprípade Q9 :heart: :heart: a pod.
River 5 :heart: :Yahoo!: 8-) pán X ja 9k on snapcall, otáčam a berem pekný pot a som na 63k

Po tejto hre môj image krásne utrpel 8-) :oops: a Miňo mi hneď odkazuje nech si handu zapíšem. Mu odkazujem, že neboj to tvoje K5 tam mám a to mi stačí 8-) . Ani sa moc nesnažujem vysvetlovať pot odds a spol a že na turne s dobrými implied to nemám prečo v pozícii foldovať. Nepadne to na úrodnú pôdu ale to som ani nečakal.
Môj názor na tú hru, na turne je v pote 10k on betuje 4,5k, ak hitnem river mi callne, mám 1:3 na call a potrebujem 1:4 čo mi kompenzuje callnutie riveru, podľa mňa dobrý play, či?

Odhádžem sa po pár všelijakých hrách až na 40k, ale pri BB2k sa nalimpujú 5ti a ja na BB poctivo push 7 :heart: 7 :diamond: pán na CO call s K :club: 9 :heart: a Blank board a mám 85k :vlade: :vlade:

Vymyslená č.3 - sakra
Spoiler:
na CO si pri BB3k a asi 95k stacku otovrím na 7k J :spade: 3 :spade: , som si povedal že na deepstacku si potrebujem trošku aj vmyslieť hru + stealnuť blindy občas light a toto bola jedna z tých príležitostí ale BB call.
FLOP K :spade: Q :spade: T :heart: betujem 8k dostávam raise na 20k, šípím problém, ale posielam plnú/snapcall a otáča J :heart: 9 :diamond: blank turn a river a ostáva mi 24k.

no a potom idem pushovať. 2xlimp a pošlem 20k, našťastie foldnú všetci, do pána s ktorým som prehral J3 vs J9 idem po R a jeho 3B push s A :diamond: T :club: za 22k a on call s K :club: K :spade: ale Barry greenstein a dávam veľký suckout...

Potom sa vyhnem 2x istej smrti s KQ keď pushne talianova manželka a prehral by som na flush...Potom keby došiel slečne na stole flush. Ako slečna na stole vyhrala z prvých 8 hier ( po 3ťom breaku) asi 6 a vybudovala megastack. Ale nevytočím 9 :heart: 9 :diamond: do A :heart: K :club: vs pán, ktorý sa ma potom pýta či som wizdo, ako inak ide pochvala, že rád číta môj blog 8-) 8-) :wizdo: ale tak nemusel tento flip vytočiť :D

Vypadávam nakoniec 15ty, 2 miesta pred ITM...

nevadí som spokojný, zabavil som sa, zahral som si a koniec koncov preskúšal som si čo to pred štvrtkovým Deepstackom. Potreboval som aspoň trochu si zahrať, lebo tieto move ešte nemám zažité a ten deepstack bude reálne dlhý turnaj ak nevypadnem zbytočne skoro. priestoru na hru bude dosť, takže sa veľmi teším.

GL all

Za tento príspevok od wizdo poďakovali :
Dalco12
wizdo

Odoslaťod nutsfish 13 Feb 2014 12:33

čau , dáš mi nejaký kontakt na teba ? mám pre teba jednu ponuku :x :D
nutsfish

Založený: Nov 2013
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Odoslaťod wizdo 15 Feb 2014 18:52

Ahoj,
takže trochu oneskorene píšem report z štvrtkového Deepstacku v CCC. BI 60 eur mnou vykvaldený za 5 eur, 30k chipov 35 minútové blindy v deň 1A a ide sa na vec. Štruktúra bola pre mňa veľmi vhodná, pomalé levely na malých blindoch, veľa priestoru na hru a v neposlednom prípade možnosť počkať si na handu.

Turnaj bol nefajčiarsky za čo chcem CCC veľmi pochváliť 8-) 8-)

Z prvých 7mihc rúk hrám 5, keďže mám aj s čím je to o to ľahšie, na stole, oproti mne sedia limpery, čo sľubuje fishy table, ale za mnou sedia 3 regulári/semiregovia, ktorý vedia spraviť moves, vedia zahrať pozične agresívne. Stôl som mal až na pár rýb celkom ťažký takže som mal čo robiť, ale tak učím sa vždy a všade a tento turnaj bol celkom dobrou školou.

No ale aby som trochu zhrnul čo som sa naučil/mal si uvedomiť:
1, je to 3dňový turnaj, nepotrebujem hrať rýchlo a veľa, ale budovať stack a udržiavať ho.
2, Udržiavaním stacku v DAY 1 si zaručím 15-20BB v day2 a pri 45 minútových leveloch je to easy.

No ale aby som len nepísal teoreticky, takže poďme k hre:

Darček 8-) :Yahoo!:
Spoiler:
Lucka, si pri BB150 otvorí po Limpe na 900 = pre mňa znak je dobrá, dávam teda 3B na BTN na 2200 lebo viem, že nefoldne a že chcem s ňou hrať o väčší pot, hlavne keď mám A :heart: A :spade:
FLOP Q :heart: 6 :heart: 2 :diamond: a rovno leadne 3k, v duchu si už dávam high five/áno mohla mať set/ a raisujem na 7k calluje.
TURN 9 :club: - ultratehla a posielam 15k all in, calluje s A :club: Q :club:
RIVER 9 :diamond: a dostávam sa na 50k.

Predomňa presadia agro hráča, čiže stealovanie blindov sa sťažuje a vypadnú 2z3 agro hráčov za mnou, pričom 3tí nie je tak veľmi 3B happy, takže nice, ale posadia za mňa superagro (mal asi 4-5BI do turnaja) a zaňho sueeze happy chalana, ktorý to plánoval hrať hodne agresívne. No aby toho nebolo dosť pán agro vyplatil niekoho a namiesto neho posadili Démona - jeden lepší ako druhý.

Inak sick na mňa hitujú vs moje AK, ktoré prehrávam zaradom, či už hitnem flop alebo nie.

Vymyslený bluf s A :spade: K :spade:
Spoiler:
Stack 45k, BB400. po 4 limpoch mám na SB A :spade: K :spade: a dávam 2600 a dostávam 3x call.
FLOP 3 :diamond: 4 :diamond: 5 :heart: a z prvej betujem 3700 dostávam call a foldy. Bol to "preverovací bet" a čakal som že na 2 barely foldnú. Ostal v hre kvalifikant, videl som ho R/3B pocketpáry, čiže sety mu do range nedávam, jeho range pre mňa vyzerá ako možno 22, FD, Straight draw, Overkarty.
TURN Q :club: betujem 6500, chcem reprezentovať overpair KK/AA, občas QQ, a čakám že ak hitol možno neaké QT/QJ a river nepríde druhý pár alebo flush foldne...
RIVER 8 :spade: - megatehla a betujem 11,5k pot odds neriešim lebo buď zaplatí aj viac, alebo nič, pushne, znechutene foldnem a hrdo mi ukáže 3 :spade: 5 :spade: , ktoré si openlimp/call 6,5BB ... wp sir :fish: :fish:

Po tejto hre som naozaj znechutený, našťastie démon robí show, takže sa ukľudním aj keď už cítim, že hrám zle a znechutene. Absolútne nehitujem, za mnou je pravidelne akcia a ak už spravím move dostávam skoro insta raise/all iny...Proste hrali na mňa poker, ktorý hrať neviem.

Nakoniec vypadnem 8 :heart: 8 :spade: , ktoré UTG pushnem za 11BB, dostanem 2x call a na FLOPe 9 :heart: 6 :heart: 2 :diamond: si jeden betne, otočí A :heart: J :heart: a TURN insta Q :heart: a idem domov.

Turnaj je to pekný, počul som pri stole názory, že by to chceli takýchto turnajov trochu viac, ale tak to je otázka na vedenie CCC. Zahral som si dobrý poker, popravde som mal pocit, že som bol outplayovaný a možno pri lepšom seatingu by to dopadlo inak. No nabudúce, to bude lepšie.

GL all
:wizdo:
wizdo

Odoslaťod wizdo 19 Feb 2014 21:30

Hoj,
takže vyhral som vstupenku do CCC na 18eur turnaj s 12k chipmi.
Na začiatku som si aspoň mohol fajne zakričať gol aj s vacsinou osadenstva v CCC, čo bolo príjemným spestrením úvodu turnaja.

Na stôl mi posadia 3 ryby, takže to začína celkom pekne. V prvých pár handách sa príjemne zasmejem, keď ryba zhodí lepšiu handu a potom sa diví ako to že si ju niekto dovolil blufovať :lol2: :ROFL: :lol2: ale udržujem poker face a po príchode pána, ktorý si sadol za mňa a ešte jeho kamoša za ním, už viem že sa dnes budem baviť. A tak sa aj stalo, až nato že ma hneď na úvod zľahka posuckoval keď riverol 1card flush, vs môj flopnutý flush a ja som prišiel o pol stacku. (ale tak ušetrené = zarobené)

V hre sa toho v podstate toľko neudialo, lebo som vypadol na začiatku 3tieho levelu T2P vs FD+pár na flope a šiel som pekne domov.

Ono takéto prehry ani nebolia, keďže sa vždy fajne zabavím a vzhľadom nato že osadenstvo už poznám a oni zároveň aj mňa, tak si môžem pokecať aj sa dobre pozabávam. CCC rules

GL all

Za tento príspevok od wizdo poďakovali :
Dalco12
wizdo

Odoslaťod wizdo 25 Feb 2014 11:22

Hoj,
včera mi volá ramzey, že počuj je break po 3ťom levely a hrá sa na 4och stoloch, tak reku či neprídem. No nič iné na práci som nemal a CCC mi väčšinou zabezpečí zábavný a občas aj finančne prospešný večer, tak prečo nie. Auto opravené, takže doprava už nie je problém, tak som sa za 20 minút dostavil.

WIN THE BUTTON sa mi vždy ako turnaj páčil, ale je to moja nemesis, ktorú neviem dotiahnuť aspoň do ITM. Včerajšok bol veľmi príjemný, 22eur BI, 15k stack a 25minútové levely, pekná zmena a hrateľnosť veľmi dobrá :good: :good:

Sadnem si na stôl a hneď kopa známych tvári, čo nemusí vždy veštiť nič dobré. Ale zloženie Majo, talian, Fipo, pár agro hráčov nie je na škodu, halvne keď tí hlavný sedia za mnou a nebudem často BTN.
Spoiler:
BB300
Majo (9ty z deepstacku) vedľa mňa si otvorí na 750, ja s A :club: K :diamond: 3B na 1750 a dostávam 3xcall.
FLOP 2 :heart: 4 :diamond: 5 :spade: a dávam 1750, dostávam 2x call.
TURN K :diamond: a betujem 3525 a dostávam call od pána za mnou
RIVER 3 :heart: a X nech si pán skúsi blufnúť, snapinstaall in, rozmýšlam lebo mám 8k behind ale nakoniec callnem - otočí A :diamond: T :club: wp :good:

Vymyslená
Spoiler:
BB300
Prisadne si agro/bluffy chalan, a otvára na 600, CO majo call, tak si overcallnem na BTN, SB talian call a BB (pán s AT) squeeze 2800, call, call tak callnem svoje 3 :club: 5 :club: a talian tiež call.
FLOP K :club: 8 :club: 3 :diamond: , talian aj PFR check, agro 4000 , fold a ja posielam plnú, BB po úvahe callne s Q :heart: Q :spade: a agro instaeasy call s K :diamond: 7 :diamond: (agro mal 12k dokopy na flope, ja 18k, s ním mi to točiť nevadilo + stále mohol blufovať)
TURN 7 :spade:
RIVER 8 :heart:

No vymyslená síce, ale vyhrať túto hru mám 62k a pohodičkový stack pre ďalšiu hru - nevyšlo. :evil: :river: :O: :O:

Počkám do konca breaku a keď na entries svieti 70 entries, dám si reentry. Pre mňa menej zvyčajné, ale v tej chvíli sa to podľa mňa oplatilo, hralo tak do 40 hráčov čo sa mi pri BB600 a stacku 15k celkom pozdávalo.

Dávajú nás na nový stôl - "partička" je celkom fajný výraz - ITA manželka, "my friend" starý grék, ja, pán ktorému sa asi do hry aj tak nechcelo, alenka, laco - nanešťastie sme takto dlho neostali a už nás zosadili na 4 stoly. Hráči vypadávali ako huby po nájazde hubárov čo neobišlo aj mňa, keď po carddead fáze nachádzam
A :heart: J :diamond: a akcia ide Limp 800, call, R 2500, Fold do mňa na BB a pushnem 11k, chalan callne s A :heart: Q :club: a no help a idem domov.

Turnaj potešil, zábava ako vždy bola, pokecal som si a rozhodne príjemnejší večer strávený v CCC ako ho stráviť doma.

GL all
wizdo

Odoslaťod Cepel 25 Feb 2014 17:57

Zase AJo ? Omg to je tvoja osudovka :) :river:
Cepel

Založený: Nov 2013
Poďakoval/li: 0 krát/12 krát

Odoslaťod wizdo 01 Mar 2014 14:53

Cepel napísal:Zase AJo ? Omg to je tvoja osudovka :) :river:

Jop to máš pravdu, v tej chvíli s 14BB je to easy repush...

Koľký je to turnaj? 8mi čo som vypadol s AJ... :river: :evil: :evil:
wizdo

Odoslaťod wizdo 05 Mar 2014 12:41

Čauko,
pondelok som sa vydal pokoriť svoju nemesis aby som zistil, že v CCC zmenili pondelňajší turnaj na BOUNTY turnaj - 19+3, osobne si myslím že to bounty mohlo byť skľudom 4-5 eur, ale nemám nič proti ani menšiemu bounty, aspoň to pridalo na zábave v štýle - musím nasilu, hrám o 3 eurá a spol :lol2: :ROFL: :crazy:

Pôvodne som ani report písať nechcel, nie žeby nebolo o čom, ale práveže som hral tak zle väčšinu turnaja, že bych si zaslúžil 2 facky,pohlavok a ešte nahučanie od nejakého "božejasompokerpro" hráča nech sa uvedomím. :mortylen: :vyprask: :vyprask: :wtf: :omg:

Stôl som mal pekný, predomnou 2ja agro hráči, za mnou 2 callingy, za nimi ramzey prišla aj bábi, dvaja z partie grékov, zábava bola o tom niet pochýb, aj keď v neskoršej fáze, keď som zľahka otrávený z hand a svojej hry podriemaval na stole chalan zahlási, že - "S toľkými mŕtvolami som ešte dnes nesedel na stole" - prišiel v zlej chvíli, taká tá mŕtva polhodinka... :wall: :wall:

Tak ale k hre, hral som limping/calling/folding hru - čiže som sa po rybe ani rozhliadať nemusel, bola presne za mojimi očami a medzi mojimi ušami. Môj mozog sa očividne rozhodol, že dnes som na dovolenke - :evil: so suck u bro :evil: - a vynorila sa ta stará hra alias bojím sa hodiť chipy do hry...

Pri prvom raise na BB300!!! sa na mňa každý caller pozrel s tým, že teba ani bohovi bez AA+ ne3Betnem a poctivo ma vycallovali.
4way pot s AAJ na flope ma nepotešil, lebo mám QQ, a ako správny dement to ani necbetnem...Turn 3 po check all opäť checknem aby som videl na river J a v showdowne sa pozrel na JT ktoré ma easy bije.

Aby toho nebolo dosť vyhrám all in, ale ako.. :wall: :wall: :fish: :fish:
Ide raise od Bizzyho na 1400 (BB400) ja s 99 na BTN iba call!!! s 7500 stackom :wall: :wall: :fish: :fish: (chýba mi facepalm smilik) aby som v 5way pote flopol 985 a na BTN po X all poslal all in, dostanem call od 87 a ustojím.

Medzičasom sa mi mozog vrátil z dovolenky, hlavne keď sa ma Jožo spýta ako mi to ide, načo mu poviem, hrám ako kretén a on mi s úsmevom odpovie - takže vyhrávaš. 8-) 8-)

No to bolo čo som asi potreboval, dal som si vonku 2 facky, pohlavok a pridal som pre istotu aj facepalm a išiel hrať.

Po breaku som kedykoľvek sa dalo stealoval a dostal som sa na stack okolo 35k, čo z 18k je celkom solid výkon, halvne keď väčšinu kariet čo som hral bolo do 9hi 8-) 8-) Som si dal highfive a poklepal sa že dobre to hrám, ale to som nemal robiť, lebo mozog sa opäť rozhodol dať si prestávku...

Odhádžem sa a pushnem 18k pri BB2k s K5s, snapcall od AQ flop Qxx a no help a idem domov okolo 25teho miesta.

Aj keď to vyznieva všelijako, vždy sa v Concorde dobre zabavím, čo je dôvod prečo tam hrávam. Pochopil som, že na pokerpro zatiaľ nemám a začal som hrávať trošku menej a viac pre zábavu, čo dosť uľaví aj po psychickej stránke a poteší tiež pocit, že nejdem hrať lebo by som mal, ale lebo chcem :good: 8-)

Inak došla mi už pred časom výhra zo súťaže PPsc, teraz som Poker ako byznys dočítal a vrelo odporúčam.

GL all
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!