Brejciho blog
Re: OMG Brejciho Blog
aka je ta hodnota rollu ak to neni tajne
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
40 BI na NL10
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Negreanu je proste King
https://www.youtube.com/watch?v=vpCoqpGrlbA
neviem to tu pridat aj s nahladom ako vsetci
https://www.youtube.com/watch?v=vpCoqpGrlbA
neviem to tu pridat aj s nahladom ako vsetci
-
Aj vy milujete ten pocit, ked mate na stole giga fish a ani za tu aby ste od nej nieco vyhrali...
No dnes som mal uplneho experta...Na dvoch stoloch mal na mna priamu poziciu. Za 700 hands stats 46/23...Z jedneho stola odchadzal s 500xBB stackom a z druheho so 600xBB. Otras, nemam slov,
Este ako bonus vkuse vypisoval, aky on je popici hrac, ako ma kazdy hrat ako on a podobne, no proste koniec
No dnes som mal uplneho experta...Na dvoch stoloch mal na mna priamu poziciu. Za 700 hands stats 46/23...Z jedneho stola odchadzal s 500xBB stackom a z druheho so 600xBB. Otras, nemam slov,
Este ako bonus vkuse vypisoval, aky on je popici hrac, ako ma kazdy hrat ako on a podobne, no proste koniec
-
Poslednych par dni som celkom zabral na volume. Do konca mesiaca potrebujem este 265 VPP na obhajenie statusu, no kedze mi dnes zacal semester to bude este celkom zaujimave Budem tu davat updates no a hadam to stihnem...
Pomalicky idem prejst na NL10, takze by zarabanie VPP malo ist rychlejsie
Graf NL5 za tento rok :
Pomalicky idem prejst na NL10, takze by zarabanie VPP malo ist rychlejsie
Graf NL5 za tento rok :
Spoiler:
-
obdivujem trpezlivost. good luck na nL10!
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Dakujem,
poker je beh na dlhe trate a zaujimave su dlhodobe vysledky Ja to neberem ako trpezlivost, ja to beriem ako zdokonalovanie sa v hre a posuvanie sa vyssie
aj tebe
poker je beh na dlhe trate a zaujimave su dlhodobe vysledky Ja to neberem ako trpezlivost, ja to beriem ako zdokonalovanie sa v hre a posuvanie sa vyssie
aj tebe
-
Graf je riadna sinusoida, swingy vacsie ako na NL5, najskor 5 BI dole, teraz za hodinu 5 BI hore Zajtra idem na chatu a pridem spat az v nedelu. VIP status obhajit nestiham, co ma stve...
Od oktobra idem zacat cvicit, lebo som ako lenive poleno, tak nech sa dostanem do formy no a formu treba spravit aj na NL10, takze to bude zaujimavy mesiac...nehovoriac, ze v skole nam celkom nakladaju uz od zaciatku
gl & grindu zdar
Od oktobra idem zacat cvicit, lebo som ako lenive poleno, tak nech sa dostanem do formy no a formu treba spravit aj na NL10, takze to bude zaujimavy mesiac...nehovoriac, ze v skole nam celkom nakladaju uz od zaciatku
gl & grindu zdar
-
OK, september bol taky hociaky, ale oktober musime zabrat !!
Ciel som si dal 80 hodin, co je myslim celkom solid, vzhladom na to, kolko mam skoly Zacal som s dvoma kamosmi z Popradu riesit handy cez skype + mam v plane vyhrat na pokerstrategy leakfinder od Katrisoneho, takze mam co robit
Update budem pridavat sem : http://www.pokerportal.sc/poker-diskusia/blogy/13-300-t16567.html
gl & grindu zdar
Ciel som si dal 80 hodin, co je myslim celkom solid, vzhladom na to, kolko mam skoly Zacal som s dvoma kamosmi z Popradu riesit handy cez skype + mam v plane vyhrat na pokerstrategy leakfinder od Katrisoneho, takze mam co robit
Update budem pridavat sem : http://www.pokerportal.sc/poker-diskusia/blogy/13-300-t16567.html
gl & grindu zdar
-
Dneska nejake dve hodky na skype pri rozoberani hands...Paradicka Minimalne raz tyzdenne budeme rozoberat, plus ma chytil hot run, takze zajtra grindim cely den Casto sme dnes hovorili o donkbetoch a celkom sa mi to zapacilo. Par krat som to dnes pouzil proti regom a videl som, ze boli dost zmateni, takze to idem zakomponovat do svojho arzenalu
V poslednej dobe sa celkom vyzivam v snap callovani fisiek s high card alebo nejakym 3. - 4. parom Treba mat pri session aj nejaku zabavku
Blog dnes dosiahol 3333 zhliadnuti, co ma tesi, ze to tu aj obcas niekto cita
gl & grindu zdar
V poslednej dobe sa celkom vyzivam v snap callovani fisiek s high card alebo nejakym 3. - 4. parom Treba mat pri session aj nejaku zabavku
Blog dnes dosiahol 3333 zhliadnuti, co ma tesi, ze to tu aj obcas niekto cita
gl & grindu zdar
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.