BORCOVSKY BLOG
Re: 13/300
VPP 3994/3957
Nepit sladene bublinkove napoje 13/24
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Re: BORCOVSKY BLOG
Hra: 110 / 120 hod
Schudnúť: -0,7 / 3,5 kg
Session reviews: 16 / 20
Videa: 20 / 20 DONE
Schudnúť: -0,7 / 3,5 kg
Session reviews: 16 / 20
Videa: 20 / 20 DONE
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
50.6/70 hodin
43 825/50 000 vpp
vcera len 6 hodin, dnes skoro 12, zajtra mna caka posledna 10 hodinovka a mal by som dat tych 50k vpp
43 825/50 000 vpp
vcera len 6 hodin, dnes skoro 12, zajtra mna caka posledna 10 hodinovka a mal by som dat tych 50k vpp
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
posledne dva dni pred koncem mesica sa mi zase nedari, pripada mi to tak ze jak sa naucim neco nove zacne mna to nicit uplne v inych spotoch, potom sa naucim zase neco nove a dostanu 10 cooleru za den, tazko mna skusa ten poker, zatat sa mi lubi jak sem sa zlepsil ale vysledky nikde, uvidime buduci mesic, dufam ze ta snaha a hodiny ucena nevidu nazmar lebo budu neuveritelne sklamany, fakt sem do teho dal dost tak uz nech to zacne byt videt
140/160h
Spoiler:
140/160h
Spoiler:
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
yegone neskusime spolem nato dojit jak tu sprostu hru porazat ? take ta uz musa ty swingy dost srat a byt BE 500k ruk neni zadna slava pro nikoho, casem keby sme na neco dosli a mnelo to aj vysledky mozeme steho natocit video a pomoct aj komunite zivit sa pokrem a byt BE nikomu nepreju mne uz to pripada horsi jak chodit do roboty za 600€, ten cas co mi to bere a stres co mi to vyvolava zato fakt nestoji alebo sa stanu profesionalnym alkoholikem aj to je cesta
-
Re: 13/300
VPP 4104/3957
Suhlasim, byt BE aj mna riadne stve... Aspon ze mame ten rakeback
Suhlasim, byt BE aj mna riadne stve... Aspon ze mame ten rakeback
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
SATAN napísal:posledne dva dni pred koncem mesica sa mi zase nedari, pripada mi to tak ze jak sa naucim neco nove zacne mna to nicit uplne v inych spotoch, potom sa naucim zase neco nove a dostanu 10 cooleru za den, tazko mna skusa ten poker...
to nemyslis vazne, ze zazijes 5 BI EV wise down a takto premyslas.. ja by som si potom hadzal maslu kazdy druhy den
gl
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
to neni o 5-10bi swingoch, to je o 1,5 roka BE a to si myslim ze nezazivas, ja len ponukam yegonovi moznu cestu jak skorej neco zmenit, pokad povi ne budu robit to co robim a dufat ze sa to zmeni ina cesta neni, tento rok sem -okolo 20bi to znamena ze v pulke tehoto roka budu mozno na 0 a teda zase BE a to je jako super ano ?
-
a este dodam jednu vec ondoko pokad chces pisat taketo veci do blogu tak si to prosim ta odpust na arogantne narazky tehoto typu nemam naladu bud sem napis neco smysluplneho alebo prispej tejto komunite nejak ale nepovisuj sa ani nic podobne sem nepis presne kvuli takymto prispevkom sem prestal updatovat blog, dekuju ti a dalej to rozebirat nebudu
-
sorry satan ak si to pochopil takto...
Skor som to myslel tak, ze mozno nemas problem ani s hrou ale mindsetom, ked ta vie takto rozhodit, ze si dropol 5bi podla Ev a dalsich 5 bi na bad luck. Proste ak to hras aj jak boh, tak 10 bi swingy su uplne normalne a skoda sa nad tym pozastavovat. Treba ist proste dalej a makat si nasiel mozno cestu ako na to a variancou sa nechat rozhodit je skoda
To je vsetko co som chcel.
Skor som to myslel tak, ze mozno nemas problem ani s hrou ale mindsetom, ked ta vie takto rozhodit, ze si dropol 5bi podla Ev a dalsich 5 bi na bad luck. Proste ak to hras aj jak boh, tak 10 bi swingy su uplne normalne a skoda sa nad tym pozastavovat. Treba ist proste dalej a makat si nasiel mozno cestu ako na to a variancou sa nechat rozhodit je skoda
To je vsetko co som chcel.
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.