Schudnúť: -0,5 / 3,5 kg - teda toho pol kila som pribral - not good ale aspon som to uplne nepokaslal a mozem pokracovat dalej snad uz spravnym smerom
Session reviews: 20 / 20 DONE
Videa: 20 / 20 DONE
ZHODNOTENIE:
- nie je to az take strasne nakoniec, z hry som skoncil v minuse ale vdaka hotrunu na konci mesiaca to bolo manazovatelne a s RB-om som sa nejako uzivil
- odohral som 83k hands, ziskal 46,6k VPP co je viac nez bol povodny ciel kym som ho zmenil na hodiny
- stravu som moc nedrzal, hlavny problem chlieb, vola bola asi nalomena aj zlym poker runom. So zlou stravou potom suvisi aj zly telesny pocit.
- so studiom som semi spokojny aj ked by bolo lepsie ho robit pravidelnejsie a nie tak narazovo - pozitivom su videa ktore z toho vyliezli a ktore myslim pomozu aj inym
inak som teda este vcera pridal 2 videa zo svojich study sessions:
Trening pf range: http://www.hackingpoker.com/2015/03/tre ... lop-range/
Hra s hnojom na flope: http://www.hackingpoker.com/2015/03/hra ... -na-flope/
PLANY:
- dalsi mesiac si experimentalne dam miesto goal oriented radsej procesne plany, teda stanovim si na co sa chcem zamerat a nie kolko toho chcem urobit a uvidim co z toho vylezie
- zameriam sa na fitness, stravu a zivotny styl
- hodnotenie budem robit po tyzdnoch
- cvicenie - hlavne bodyweight (3-4x do tyzdna) + chodenie 7km+ s 20kg batohom
- hrat chcem len doobeda (po obede sa budem venovat rodine) ale naozaj sa sustredit na to aby som maximalizoval hraci cas a eliminoval distractions, ak budem mat fakt chut a cas tak si mozem zapnut session aj k veceru - som zvedavy kolko odohratych hodin z toho vyjde
- strava - eliminovat obilniny, zemiaky a mliecne vyrobky z jedalnicka
- spanielcina - spracovavat postupne nejaky film do anki karticiek a denne tie slovicka studovat, asi zacnem s niecim jednoduchym/detskym
- jeden den v tyzdni volno uplne bez pokru
Tyzden 1 (5 dni)
- volny den (dni): 0
- spanielcina (dni/anki kariet): 0/0
- cvicenie (dni): 0
- chodenie s batohom (dni): 0
- strava bez obilnin, zemiakov a mliecnych vyrobkov: 0
- hra (hodin): 0