BORCOVSKY BLOG

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: BORCOVSKY BLOG

Odoslaťod yegon 01 Apr 2015 06:02

Hra: 115 / 120 hod - close enough
Schudnúť: -0,5 / 3,5 kg - teda toho pol kila som pribral - not good ale aspon som to uplne nepokaslal a mozem pokracovat dalej snad uz spravnym smerom
Session reviews: 20 / 20 DONE
Videa: 20 / 20 DONE

ZHODNOTENIE:
  • nie je to az take strasne nakoniec, z hry som skoncil v minuse ale vdaka hotrunu na konci mesiaca to bolo manazovatelne a s RB-om som sa nejako uzivil
  • odohral som 83k hands, ziskal 46,6k VPP co je viac nez bol povodny ciel kym som ho zmenil na hodiny
  • stravu som moc nedrzal, hlavny problem chlieb, vola bola asi nalomena aj zlym poker runom. So zlou stravou potom suvisi aj zly telesny pocit.
  • so studiom som semi spokojny aj ked by bolo lepsie ho robit pravidelnejsie a nie tak narazovo - pozitivom su videa ktore z toho vyliezli a ktore myslim pomozu aj inym

inak som teda este vcera pridal 2 videa zo svojich study sessions:
Trening pf range: http://www.hackingpoker.com/2015/03/tre ... lop-range/
Hra s hnojom na flope: http://www.hackingpoker.com/2015/03/hra ... -na-flope/

PLANY:
  • dalsi mesiac si experimentalne dam miesto goal oriented radsej procesne plany, teda stanovim si na co sa chcem zamerat a nie kolko toho chcem urobit a uvidim co z toho vylezie
  • zameriam sa na fitness, stravu a zivotny styl
  • hodnotenie budem robit po tyzdnoch
  • cvicenie - hlavne bodyweight (3-4x do tyzdna) + chodenie 7km+ s 20kg batohom
  • hrat chcem len doobeda (po obede sa budem venovat rodine) ale naozaj sa sustredit na to aby som maximalizoval hraci cas a eliminoval distractions, ak budem mat fakt chut a cas tak si mozem zapnut session aj k veceru - som zvedavy kolko odohratych hodin z toho vyjde
  • strava - eliminovat obilniny, zemiaky a mliecne vyrobky z jedalnicka
  • spanielcina - spracovavat postupne nejaky film do anki karticiek a denne tie slovicka studovat, asi zacnem s niecim jednoduchym/detskym
  • jeden den v tyzdni volno uplne bez pokru

Tyzden 1 (5 dni)
  • volny den (dni): 0
  • spanielcina (dni/anki kariet): 0/0
  • cvicenie (dni): 0
  • chodenie s batohom (dni): 0
  • strava bez obilnin, zemiakov a mliecnych vyrobkov: 0
  • hra (hodin): 0
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod yegon 01 Apr 2015 06:05

btw vlade nefunguje ti list
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod magorko 01 Apr 2015 07:34

60/70 hodin
50 208/50 000 vpp

hlavny ciel bol dat vpp kvoli tomu aby som udrzal sne co som splnil aj ked sne by som mal dalej kedze nemusim dva mesiace pod 50k vpp ale pre istotu som to radsej dal keby nahodou sa stane neco necakane tento rok aby mi to nezobrali, som rad ze som sa k tomu dokopal aj ked mi nehoralo u rite ako minuly rok, co bolo lahsie ked uz islo cisto o sne v decembri a musel som to dat
magorko

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 17 krát/209 krát

Odoslaťod kubo251 01 Apr 2015 08:57

yegon: na ucenie spanielcinu mozes skusit https://www.duolingo.com/ robis tam preklady za ktore dostavas xp, na zaciatku si vyberies kolko xp musis nazbierat denne, postupujes na vyssie urovne ziskavas lingoty a tak :) je to super na slovicka a lahsie vety, sice este zatial nie kurz z sj/cz do spa, ale je tam z ang do spn
kubo251

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/28 krát

Odoslaťod Ivo 01 Apr 2015 13:17

Yegon daj si do toho batohu 20 kg snickers ze ci mas pevnu volu a ked nevydrzis tak aspon mas daco na doplnenie cukrov po treningu :crazy:

Za tento príspevok od Ivo poďakovali :
AlfaZz
Ivo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 18 krát/11 krát

Odoslaťod tucniak 01 Apr 2015 22:56

zasadna otazka bumhunterov ako ja yegon: neskodi ti hrat iba doobeda?
nebyva k veceru a noci lahsi playerpool??
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod SATAN 02 Apr 2015 02:37

marec za nama to znamena konec flakana a ide sa makat jak sa patri...
tralala tralala :evil:
Spoiler:

zacnu cilama:
Spoiler:
Obrázok

na april sem naplanoval minimalne 150h, pokad sa podari vicej budu rad dalej si zacnu denne znacit kolko casu venuju analyzam, session reviews, a celkovemu vymakavanu novej strategie, temuto chcu venovat co najvicej casu, pokad mi to bude hlava brat... dalsi cil mam kuknut kazdy 4 den v mesici jedno s yegonovich novych videi a trosku to sklubit s novu strategiu (uvidim co to povi)
toto su cile na april a konecne si dam aj cile ktere budu trvat vicej jak mesic a budu pro mna vyzva:
v priebehu nasledujucich dvoch mesicu by sem rad shotoval 200vku (toto bude zalezat od teho jak daleko pokrocim s moju hru a jaka bude winrate na vecsi vzorke, pokad to bude stat za hovno tak zadny shot nebude ! :evil: ) pokad by sa mi podaril shot tak by sem rad postupoval rychlejsim tempem po limitoch protoze uz sem stal moc dluho na miste a ked hraju nl100 tak si pripadam jak drevorubac v lesy (bradu uz nato mam :D)...

dalsi vec zacal sem ucit kamarada, a v ramci motivacie (jeho a motivacie hracu okolo nl10) sem budu davat pravidelne jeho vysledky, aby ked sa nebude snazit si pripadal jak dilino 8-)

IDE SA MAKAT !

session reviews: 1,25h
narubaneho dreva: 3,5h
dneska mam malo hodin proto lebo sem byl s yegonem na kavicke, trosku sme pokecali a isli dom ;) a pokad pojedete cez malacky a budete sa tam chcet najest tak restiku nehledajte dite si do lesa ulovit prasa bude to rychlejsi

a este mam jeden cil, chcu takto vypadat :D
Spoiler:
Obrázok
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod yegon 02 Apr 2015 08:59

tucniak napísal:zasadna otazka bumhunterov ako ja yegon: neskodi ti hrat iba doobeda?
nebyva k veceru a noci lahsi playerpool??

kontroloval som winrate podla hodin pocas dna a nezda sa tam byt nejaky pattern ktory by mi hovoril ze je lepsie hrat vecer
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod ondoko 02 Apr 2015 09:43

Yegon a neni to sposobene tym, ze rano hra clovek lepsie ako vecer, kedy uz neni taky fresh? Chcem tym povedat, ze vecer je podla mna urcite lahsie pole, ale nasa winrate pocituje straty tym, ze uz sme unavenejsi ako rano a nehrame uplne optimalne. Ranna tvoja wr ukazuje vacsinou edge, ktoru mas proti regom.

Aspon som teda cital uz niekde davno, ze clovek je na “tope” s premyslanim a koncentraciou po hodine od prebudenie a tento stav trva zvycajne 3 hodiny a nasledne dalsie 3 hodiny je s koncentraciou niekde pri minime, preto aj sa zvycajne v tento cas obeduje, kavickuje a dolezite skusky su v rannych hodinach.

Suma sumarum by bolo fajn sa prestahovat niekam do Australie, aby sme po prebudeni mohli hrat proti vecernemu polu :) alebo teda aspon poobedny slofik by mal byt nuts z tohto pohladu.
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod Brejcinho 02 Apr 2015 19:51

VPP 25/3500
Nepit sladene bublinkove napoje 1/15
Den hrania a pridana handa 1/1
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!