BORCOVSKY BLOG
Re: BORCOVSKY BLOG
VPP 662/3500
Nepit sladene bublinkove napoje 3/15
Nepit sladene bublinkove napoje 3/15
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
session reviews: 12h
odmakane hodiny: 50,1h
videa 2/7
tak skusim napisat prve postrehy a dojmy s novej strategie, kdo cita tento blog tak vi ze od 17.marca sem zacal poradne makat na sebe lebo sem mnel uz dost vsetkeho, neveril sem ze sa neco moze zmenit lebo sem 15mesicu byl BE a nemohel sem vyhrat nic len mi poker zneprijemnoval zivot, ale zivi mna, uz sem sa aj zmiril stym ze nikdy sa nedostanu vyzsi jak nl100, potom dosel samozrejme dalsi swing a uz sem sa tak nasral ze sem si naimportoval celu HH s nl200 6m, zebral regulara o kterem vim ze patri do top na limite, a asi 2 tyzdne, nekolko hodin denne sem prechadzal kazdy spot, kazdy rais, kazdy double, tripl barrel, opening range, sizingy no vsetko co mna napadlo, snazil sem sa pochopit logiku jaku hraje, vysledky sem videl hned, nektere veci sa mi nelubili tak sem ich zmenil podla seba a svete div se, ja nejsu v minusy alebo BE, nahoda ?? picu nahoda, minuly rok sem sa snazil ucit ale jedine co sem robil tak to ze sem daval energiu spatnym smerem, beru to jak skusenost a ponauceni, nesmim usnut na vavrinoch lebo mna poker zase vytresta, a ja uz teho mam dost.
zmenim sa na buldozer a zvalcuju cely P****Stars
131,5h 11,4bb/100 EV 8,15bb/100 MT ratio 5 (hraju menej stolu aby sem mnel cas premyslat nad vecama co sa ucim)
takto vypadam ked sa teraz podivam na svoju hru a vysledky, videli ste nekedy spokojnejsiho cloveka ? ja ne
do kostela nechodim, toto je moja biblia
odmakane hodiny: 50,1h
videa 2/7
tak skusim napisat prve postrehy a dojmy s novej strategie, kdo cita tento blog tak vi ze od 17.marca sem zacal poradne makat na sebe lebo sem mnel uz dost vsetkeho, neveril sem ze sa neco moze zmenit lebo sem 15mesicu byl BE a nemohel sem vyhrat nic len mi poker zneprijemnoval zivot, ale zivi mna, uz sem sa aj zmiril stym ze nikdy sa nedostanu vyzsi jak nl100, potom dosel samozrejme dalsi swing a uz sem sa tak nasral ze sem si naimportoval celu HH s nl200 6m, zebral regulara o kterem vim ze patri do top na limite, a asi 2 tyzdne, nekolko hodin denne sem prechadzal kazdy spot, kazdy rais, kazdy double, tripl barrel, opening range, sizingy no vsetko co mna napadlo, snazil sem sa pochopit logiku jaku hraje, vysledky sem videl hned, nektere veci sa mi nelubili tak sem ich zmenil podla seba a svete div se, ja nejsu v minusy alebo BE, nahoda ?? picu nahoda, minuly rok sem sa snazil ucit ale jedine co sem robil tak to ze sem daval energiu spatnym smerem, beru to jak skusenost a ponauceni, nesmim usnut na vavrinoch lebo mna poker zase vytresta, a ja uz teho mam dost.
zmenim sa na buldozer a zvalcuju cely P****Stars
131,5h 11,4bb/100 EV 8,15bb/100 MT ratio 5 (hraju menej stolu aby sem mnel cas premyslat nad vecama co sa ucim)
Spoiler:
Spoiler:
takto vypadam ked sa teraz podivam na svoju hru a vysledky, videli ste nekedy spokojnejsiho cloveka ? ja ne
Spoiler:
do kostela nechodim, toto je moja biblia
Spoiler:
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
SATAN napísal:...
Len tak dalej
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
SATAN napísal:...
Spoiler:
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
mesiac dozadu som napisal ze ak ta to naucia pridám sa aj ja.... tak sem postni este dva plusove mesiace a po prazdninách sa dám na cash game....cestne pionierske kto ta trenoval magorko?
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
pekne satan, nech to tak frci aj dalej
---------------------------
Tyzden 2 (6 zo 7 dni)
neodohral som nic, kurz bol az do vecera, okrem toho vsade pisu ze na PS sa neda poriadne hrat, zajtra mam zase kurz ale iba do obeda tak potom sa do toho budem musiet trosku opriet
od buduceho tyzdna budem musiet system pozmenit a hrat aj po obede aby som aspon tie 4 hodiny denne dal ak sa mi do toho doobeda nieco dostane, volny den si musim nechavat na sobotu
drzat stravu sa mi pri objeme sportovania ktore robim zda nemozne, proste mam prilis velku chut jest ked som rozbity, uvidime
---------------------------
Tyzden 2 (6 zo 7 dni)
- volny den (dni): 1
- spanielcina (dni): 4
- cvicenie (dni): 1
- chodenie s batohom (dni): 4
- strava bez obilnin, zemiakov a mliecnych vyrobkov: 2
- hra (hodin): 13
neodohral som nic, kurz bol az do vecera, okrem toho vsade pisu ze na PS sa neda poriadne hrat, zajtra mam zase kurz ale iba do obeda tak potom sa do toho budem musiet trosku opriet
od buduceho tyzdna budem musiet system pozmenit a hrat aj po obede aby som aspon tie 4 hodiny denne dal ak sa mi do toho doobeda nieco dostane, volny den si musim nechavat na sobotu
drzat stravu sa mi pri objeme sportovania ktore robim zda nemozne, proste mam prilis velku chut jest ked som rozbity, uvidime
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
WNT napísal:mesiac dozadu som napisal ze ak ta to naucia pridám sa aj ja.... tak sem postni este dva plusove mesiace a po prazdninách sa dám na cash game....cestne pionierske kto ta trenoval magorko?
ja sem sa trenoval sam (sem tam mi nekdo neco poradi, ja si to premyslim ci mi to vyhovuje a dava zmysel a podla teho to bud upravil alebo skopiruju, nejsu zadny Einstein aby sem vymyslal nove veci, zaklad sem proste odkukal nic ine) hore to mam napisane jak sem dospel k zmene, vratil sem sa na zacatek, snazil sa zapomenut co sem sa naucil a isel odznova, cas ukaze ci nato mam, dalsi graf postnu po 100k rukach a potom asi az po 200k a to uz myslim bude dostatecna vzorka nato aby sem vedel ze nejsu BE, pri hrani 4-5 stolu si myslim ze netreba 500k ruk nato aby sem vedel jaka je moja priblizna winrate...
-
yegon napísal:pekne satan, nech to tak frci aj dalej
diky moc yegone
co sa tyka tej stravy tak by sem si steho hlavu nerobil, take su nazoru ze pri pravidelnem sportovani sa neda strava dlhodobo drzat na minimalnych hodnotach, myslim si ze to neni ani zdrave, sam na sebe vidim ze ked zacnu sportovat tak sem jak kyselina, nevim sa dojest a bez sacharidu sem uplne mimo co sa tyka premyslana, nejaky cas to vydrzim ale telo si potom svoju dan vypita, bud sem extremne unaveny, nedokazu premyslat alebo dlho spim a nevim sa probrat tak sem to vzdal a kazdy den si proste neco sladke dam
-
session reviews: 13h
odmakane hodiny: 55h
videa 2/7
vcera sem zabudel undate, tak napravuju svoju chybu
a dalsi perfekne video pro johnyho
odmakane hodiny: 55h
videa 2/7
vcera sem zabudel undate, tak napravuju svoju chybu
a dalsi perfekne video pro johnyho
Spoiler:
-
tak a ide sa makat dami a pani... zadne ulevani, premyslam ze si dam nejaku odmenu za tvrdu pracu, nez sem isel do thai tak sem prodal auto a momentalne nemam nic takze premyslam ze ked spravim 100bi mesic tak si zeberu hondu civic 2015, po dlhej uvahe sem si vybral hondu, doslo mi to najlepsi volba do 15k€ ze vsetkych dostupnych znacek... kludne mi poradte pokad vite o lepsi alternative, urcite benzin jedim len kratke vzdalenosti a nechcu zadnu ojetinu do kterej budu davat penize, a urcite by sem to zebral na leasing bez navysena na petiny, ale to uz sa da vecsina aut zebrat
tak dime nato penize sa sami nezarobia
tak dime nato penize sa sami nezarobia
Spoiler:
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.