BORCOVSKY BLOG

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: BORCOVSKY BLOG

Odoslaťod yegon 12 Apr 2015 21:13

Tyzden 2 (7 zo 7 dni)
  • volny den (dni): 2
  • spanielcina (dni): 4
  • cvicenie (dni): 1
  • chodenie s batohom (dni): 4
  • strava bez obilnin, zemiakov a mliecnych vyrobkov: 2
  • hra (hodin): 17,5

slabota musim sa do toho viac opriet, cize denne minimum na dalsi tyzden je 250 minut, volny den bude v sobotu
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tucniak 12 Apr 2015 22:06

auto je najlepsia investicia, hlavne nove na tych 5 tisic co rocne urobiiis :))))

podla mna tych 5k co to strati na hodnote mozes v pohode jebat do servisu 3 rocnej ojetiny za polovicu penazi dalsich 5 rokov a tak nejak stale usetris :D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod SATAN 12 Apr 2015 22:32

tak ja nemam v plane to auto menit najblizsich 5r. a myslim ze rocne najazdim tych 10-15k km ... hlavne kvuli temu ze natem bude priatelka jezdit kazdy den do prace...
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod SATAN 13 Apr 2015 04:17

session reviews: 14h
odmakane hodiny: 59,7h
videa 2/7

trosku pozitivnej nalady nikdy nemoze uskodit... :evil:
Spoiler:

tento psik je najvecsi borec :D cisty mazel :lol2:
Spoiler:
Obrázok

kázání podla satana :river:
Spoiler:
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod yegon 13 Apr 2015 05:44

len aby som si ozrejmil a zabetónoval plán na tento týždeň

Tyzden 3 (0/7 dni)
  • volny den (dni): 0/1 (sobota)
  • spanielcina (dni): 0/7
  • cvicenie (dni): 0/3 (po/str/pia vecer po lukostrelbe)
  • strava bez obilnin, zemiakov, ryze, sladkostí, macdonaldu, kupovanych napojov a mliecnych vyrobkov: 0/7
  • hra (hodin): 0/25

hra a spanielcina budu vzdy first order of business cize budem ich prioritne robit hned od rana az kym nebudu hotove a az potom sa budem venovat inym veciam

klucove je cestou z tenisu sa nezastavit v macdonalde :) to by mi rozbilo stravu na niekolko dni a je to vzdy velke pokusenie

s ruksakom uz slapat asi nebudem * zvykol som si a nerobi mi to problem, maximalne dam par pokusov do kopcov, pojdem si ale random zabehat ked je take pekne pocasie
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tucniak 13 Apr 2015 17:29

sry som nedokoncil myslienku, myslel som 5k co to strati na hodnote hned ako s tym vyjdes z autosalonu:)
ale jako mysliiiis nech sluuuzi :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod SATAN 13 Apr 2015 17:50

tucniak napísal:sry som nedokoncil myslienku, myslel som 5k co to strati na hodnote hned ako s tym vyjdes z autosalonu:)
ale jako mysliiiis nech sluuuzi :)

myslim ze mas pravdu tomo, aj by sem to spravil jak myslis ale len za predpokladu ze ojete auto by sem kupoval napr. s nemecka, kupit ojete auto ze slovenska je podla mna vecsi chyba jak nove auto, naposledy co sem mnel auto tak to bylo bmw 320d r.2001 pro ktere sem si isel osobne do nemecka s mechanikem a do auta sem 2roky nedal zadnu investiciu a auto mi v zime startovalo na šupu pri -24 stupnu, maximalna spokojnost, a na druhu stranu co pocuvam nostop okolo seba ze kazdy dava nenormalne love za opravy ojetych aut kupovanych na svk, pred 2 mesacmi dal kamarat do stareho golfa 1000€ co mu tam v zime odeslo co sa dalo, takze ked to tak zhrnu tak podla mna neni az taka chyba kupit nove auto pokad nato mas, a pokad to kupis na petiny bez navysena tak ta to ani tolko nevyde ale mozu sa mylit
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod DevilMayCry 13 Apr 2015 18:55

SATAN napísal:honda civic...

ja som bol dlho fanusikom civicu ale pred par rokmi ked spravili ten vyrazny facelift tak sa mi prestalo pacit (stale je to vsak dobre auto). Do tych 15k zozenies benzinovu mazdu 3, ktora sa mi zda lepsia. Hatchback zacina na cene 13 990 EUR. Na autosalone by si mohol ziskat nejaku zaujimavu cenovu ponuku... ;)
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod SATAN 13 Apr 2015 19:03

DevilMayCry napísal:

take sa mi to az tak nepaci ale to mi az tak nevadi, skurej ma oslovila 8rocna zaruka + je vseobecne zname ze japonci maju najkavlitnejsie benzinove motory, planujem zobrat predvadzacku so zlavou, nevies ci sa da niekde zohnat este vyhodnejsie ? dik
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod DevilMayCry 13 Apr 2015 19:37

SATAN napísal:
DevilMayCry napísal:

take sa mi to az tak nepaci ale to mi az tak nevadi, skurej ma oslovila 8rocna zaruka + je vseobecne zname ze japonci maju najkavlitnejsie benzinove motory, planujem zobrat predvadzacku so zlavou, nevies ci sa da niekde zohnat este vyhodnejsie ? dik

To netusim ale vyrazne by ti pomohlo pokial mas niekoho znameho v honde :)
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!